Συντονιστής: University Editors
Αυτο γινοτανε! Καθηστε και δειτε το προγραμμα πως ειναι τωρα και πως θα γινοταν μετα! Απο θεμα ημερων καλυτερευαν τα πραγματα, κι αυτο για ολα τα ετη. Και στην τελικη το μονο μαθημα που θα πηγαινε μακρια θα ηταν τα Θεμελια, που θα πηγαιναν.. μολις το Σαββατο! Εννοω της ιδιας εβδομαδας. Το μονο που μπορω να καταλαβω ως αντιδραση ειναι το:BullsEye έγραψε:Δηλαδή: πρωταρχικά να βολεύει το πρόγραμμα τους φοιτητές του έτους. Εαν στα πλαίσια της πρώτης προϋπόθεσης, μπορούμε να συνδυάσουμε και την διευκόλυνση μεγαλύτερων ετών, εννοείται και θα πρέπει να γίνει! Αλλά μόνο τότε!
Και οι υπολοιποι που θελουν να φροντισουν και λιγο τις αναπληρωσεις τι πρεπει να κανουν; Να σου κανουμε παρεα;ckotscv έγραψε:Έχω βαρεθεί να περνάω τις μέρες μου άσκοπα μπροστά από ένα βιβλίο και να μην μαθαίνω τίποτα παραπάνω! Πόσοι φοιτητές λένε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, όχι άλλες κ#λ#εξετάσεις μαραθώνιοι----> ΧΑΖΕΥΟΥΜΕ! Προσωπικά βαρέθηκα
Αρα λογικα σε κανω 4 ετος, που δεν χρωστουσες ποτε μαθηματα (μπραβο σου) και απλα ..μου λες οτι "θα βαριεσαι" αν σου μετακινηθουν τα Θεμελια. Ε οχι ρε φιλε, αυτο ηταν fail!! Τραβα κανα θεατρο, κανε μια βολτα στο παρκο! Προετοιμασε καλυτερα το μαθημα! Θα καθομαστε να λυνουμε τα ψυχολογικα του καθενος οταν σχεδιαζουμε προγραμμα; Στην τελικη οντως η εξεταστικη ΔΕΝ ειναι εξαμηνο, και ουτε γινεται τετοιο για μια μερα παραταση..ckotscv έγραψε:Να σου απαντήσω εγώ λοιπόν που δεν έτυχε(?) να χρωστάω κάτι εδώ και 4 χρόνια
Α καλα.. Που τον θες τον αδριαντα; Ξερεις, σου μιλαει μαλλον ενας απο τη "σαβουρα" (βασικα ειμαι λιγο πιο πανω για το δικο σου μετρικο συστημα)..ckotscv έγραψε:Θα επιβραβευτεί κάποτε ο κόπος, ο μόχθος, η πειθαρχία,,,,, κάποιων(?) ή θα κρυβόμαστε μια ζωή και θα εκτρέφουμε την σαβούρα? Ε?
ckotscv έγραψε:Θα επιβραβευτεί κάποτε ο κόπος, ο μόχθος, η πειθαρχία,,,,, κάποιων(?) ή θα κρυβόμαστε μια ζωή και θα εκτρέφουμε την σαβούρα? Ε?
Παρακαλώ να σταματήσουν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και αντιπαραθέσεις, αλλιώς το θέμα θα κλειδωθεί
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες