από 3 » Τρί, 15 Φεβ 2011 7:47 pm
@Reporter: Φιλε κι εγω συμφωνω με το πνευμα οσων γραφεις, να υπαρχει χρονος και ανετοτητα για ολους, το μεγαλυτερο προβλημα ξερεις ποιο ειναι; Οτι δεν εχουμε σωσει μαθημα την 6η εβδομαδα ποτε, και οτι αν τα βαλουμε ολα την 6η εβδομαδα, πρεπει να παμε στην πρυτανεια να ζητησουμε παραταση εξαμηνου, γιατι το ακαδημαικο ημερολογιο ειναι αυστηρο. Αρα μετα μπλεκουμε κι αλλο και δεν ξερω τι θα παρουμε. Ηδη στη γραμματεια τα ειχανε απο κλεισει αυτα σαν σκεψεις απο τοτε που ειχε αναβληθει η ημερα της υδραυλικης. Εδω λεγανε να τα βαλουνε μεσα στις 4 εβδομαδες!! Συν του οτι θα εχουμε θεμα με τους γρινιαριδες-διακοπαριδες "ποτε θα τελειωσει το εαρινο εξαμηνο".. Ξερεις, οι γνωστες μαλακιες "ποτε θα παω στο greek island μου".. Ειναι λουκι οπως και να το κανεις να τα παμε συστηματικα την εκτη. Αλλα απο την αλλη, ρε συ εκατσα και εβλεπα τα μαθηματα του 9ου της εκτης εβδομαδας.. ενταξει, το δυσκολοτερο πρεπει να ειναι τα φραγματα, μετα τα διαχειρηση κυκλοφοριας και οδικης ασφαλειας/σιδηρες γεφυρες και ολα τα αλλα ειναι φοβερες μπουρδες! Μην το τραβαμε κι εμεις. Απλα αυτος που θελει να δωσει ενα χρωστουμενο του 9ου και εχει και καποια αναβληθεντα απο 5ο-7ο, ε, θα ζοριστει. Αλλα.. τι να κανουμε; Ετσι ειναι τα προγραμματα, στην τελικη τυχαια μας βρηκε η αναβολη, και εμεις "φταιμε" που το χρωσταμε (φταιμε σε πολλα εισαγωγικα).
(αλλα ρελαξ ρε απο οτι νομιζω οι σιδηρες γεφυρες πρεπει να ειναι ανοιχτες σημειωσεις και πανευκολες ασκησεις που αντιγραφεις απο μεσα.. νομιζω..)
@J.B: Δεν ξερω αν καταλαβα τι γραφεις, εγω δεν ειπα να πανε τα μαθηματα του 7ου την εκτη εβδομαδα. Ειπα οχι καταναγκην. Και γενικα δεν ειπα να τα "σπασουμε". Να παμε ας πουμε Υδραυλικη-Διαχειρηση Τεχν.Εργων (ενα ζευγαρι, ενιαιο) την Δευτερα 5ης εβδομαδας, Οδοποιια-Ματλαμπ την Τεταρτη και Παρασκευη τα Βελτιστοποιηση - Θεμελια. Καααπως ετσι.. Απλα μετα του 9ου που θα μπουνε (γιατι εχει ηδη του 9ου); Με τη λογικη παει οτι κατι θα παει και Σαββατο (ειναι και 3 οι αναβληθεντες μερες!). Και ξανατονιζω οτι οι συγκοινωνιολογοι δινουν 3 μαθηματα και οπως θα βγει στο τελος ΚΑΙ οι Γεωτεχνικοι 3 μαθηματα αυτη την εβδομαδα. Υπαρχει μια συμφορηση ρε παιδια πως να το κανουμε; Καπως πρεπει να το αραιωσουμε.
Δεν εχω το ακριβες προγραμμα στο μυαλο μου, και ουτε θελω να το αποτυπωσω τωρα (βαριεμαι), αλλα εμενα μου "μυριζει" Σαββατο-Κυριακη..