15/02: Αναβολή προγραμματισμένων εξετάσεων

Συντονιστής: University Editors

Re: 15/02: Αναβολή προγραμματισμένων εξετάσεων

Δημοσίευσηαπό stalin » Τρί, 15 Φεβ 2011 4:01 am

Διαφωνώ κάθετα σημασία έχει η κοινή λογική οχι αν βολεύει εμένα, τα μαθήματα του 4ου έτους δεν μπορούν να πάνε στην 6η εβδομάδα με μια εβδομάδα διακοπές για διαφημίσεις... Το προγραμμα εξετάσεων γίνεται με γνώμονα το κάθε έτος οχι με το τι χρωστάει ο καθλενας.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Τρί, 15 Φεβ 2011 11:13 am

3 έγραψε:Τωρα.. Με τα υπολοιπα, ας μπει καπως μια αποσταση ανα 2-3 μερες για τα μαθηματα του 5ου, ωστε να δινει και επαρκες κενο στη Διαχειρηση Τεχνικων Εργων με τα Θεμελια του 7ου, μη και χρωσταει καποιος τα παντα (απο 5ο-7ο-9ο και εννοω Υδραυλικη-Θεμελια και ειναι Συγκοινωνιολογος..). Εν τελει, οριακα θα αγγιξουμε το Σαββατο ή την Κυριακη της 5ης εβδομαδας, ε κι αν δεν χωραμε τοσο, θα παρουμε και τη Δευτερα. Και τελος. Προφανως ισως παιξει και μετακινηση πανω για αυτο το λογο.

Συμφωνώ!
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό J.B » Τρί, 15 Φεβ 2011 1:21 pm

Lost.in.Athens έγραψε:
3 έγραψε: Εν τελει, οριακα θα αγγιξουμε το Σαββατο ή την Κυριακη της 5ης εβδομαδας, ε κι αν δεν χωραμε τοσο, θα παρουμε και τη Δευτερα.

Ποια δευτέρα ρε παιδιά? Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα είναι καθαρά Δευτέρα τότε.. Λειτουργει η σχολή εκείνη τη μέρα? Εκτός αν εχετε σκοπο να δινουμε κ τότε μάθημα.. Επίσης, γνωμη μου ειναι πως πρεπει να μπουν τα μαθηματα του ιδιου ετους την ιδια εβδομαδα με διαφορα 2 -3 μερες.. Δεν ειναι σωστο να κοιτας ποιοι χρωστάνε κ υδραυλική που είναι αλλου έτους, κ να πας τα μαθήματα του 7ου που ειναι 2 (διαχείριση κ θεμελιώσεις) την εκτη εβδομαδα..Κ για ποιο Σάββατο μιλάμε? μπορουν να μπουν την 6η εβδομάδα αυτα τα μαθήματα μεσοβδόμαδα.. Για ποιο λόγο να παει την έβδομη έστω ένα απ αυτα? Κ εγώ χρωστάω υδραυλικη αλλά αφου πριν αναβληθεί ήταν την ίδια μέρα με τη διαχειριση το είχα αφησει..δεν φταιει το 4ο έτος που το χρωσταω εγω..
Οπότε το σωστο είναι να φτιαχτει το πρόγραμμα σύμφωνα με κάθε ετος αυτονομα..Η υδραυλική δεν κολλαει με το 7ο εξαμηνο, γιατι ετσι θα αδικηθουν οι φοιτητες του 7ου που θα πανε κ την εκτη εβδομάδα..
J.B

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό PSW » Τρί, 15 Φεβ 2011 2:05 pm

Σωστος ετσι πρεπει να φτιαχτει το προγραμμα και επιπλεον,δε θα μπει να δινουμε μαθημα καθαρα δευτερα,αυτο αποκλειεται...
PSW

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Τρί, 15 Φεβ 2011 3:46 pm

Καλά για Καθαρά Δευτέρα δεν το συζητάμε, προφανώς ο 3 δεν έκατσε να ψάξει και ημερολόγιο προηγουμένως, χοντρικά το είπε. Πάντως εγώ κατάλαβα ότι εννοεί να μπουν όλα τα μαθήματα του 5ου-7ου την 5η βδομάδα (έστω μια μέρα από την 6η), αλλά στα κενά των μαθημάτων του 5ου (μιας που θα απέχουν 2-3 μέρες) να μπαίνουν ενδιάμεσα μαθήματα του 7ου. Δηλαδή να πηγαίνουν εναλλάξ μαθήματα 5ου-7ου.
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τρί, 15 Φεβ 2011 6:38 pm

Συγνώμη ρε παίδες για την παρέμβαση, αλλά δεν μπορείτε να σκεφτείτε και λίγο τους συναδέλφους σας που είναι πέμπτο έτος και άνω και εξαρχής είχαν αφήσει την 5η εβδομάδα για να την αφιερώσουν στα μαθήματα που θα δίνουν τότε?? Αν πάει οπως λέτε δηλαδή όλα τα αναβληθέντα την πέμπτη εβδομάδα και απλά διορία 2-3 ημερών ανάμεσα στα μαθήματα του ίδιου έτους θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για αυτούς που θέλουν να δώσουν και τα υπόλοιπα που ανήκουν κανονικά στην πέμπτη εβδομάδα. Κι αυτό γιατί όσο και να τα εχεις διαβάσει αν θέλεις να τα δώσεις με αξιώσεις θα αφιερώσεις χρόνο για επαναλήψεις και εξάσκηση στα χρωστούμενα αναβληθέντα, οποτε που καιρός για γέφυρες(πχ στη δική μου περίπτωση). Δεν μπορώ να σας καταλαβω πραγματικά...Οι συνθήκες είναι πράγματι αντίξοες αλλα άμα είναι να τις διαμορφώσουμε να τις διαμορφώσουμε με τρόπο που βολεύει όλα τα έτη. Αλλιώς να κάνω και γω πρόταση η υδραυλική να μπει την άλλη εβδομάδα κάποια μέρα πριν το μπετό, επειδή μάλλον θα τα ξύνω και για να μου φεύγουν μια μια οι δουλειές μην πολυαγχώνομαι στο τέλος. Γενικά ο,τι θες ακούς εδώ. Ένας έλεγε σε στυλ ρεβανσισμού οτι θεωρεί δίκαιο να πεσουν ολα μαζί την πέμπτη εβδομάδα επειδή στους τριτοετείς έπεσαν δύο μαθήματα ίδια μέρα και μάλιστα στο κανονικό πρόγραμμα. Τέσπα ελπίζω αυτοί που μπορούν να διαμορφώσουν λίγο το πράγμα να σκεφτούν το 5ο έτος και τους επί πτυχίω. Οι αναβολές αφορούν όλους και πρέπει να επιλύονται με τρόπο που να θίγονται όσο το δυνατόν λιγοτεροι. Επίσης δεν καταλαβαίνω τι θα πάθει ενα έτος αν δώσει και ένα μάθημα με καποια καθυστέρηση και ενώ έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει παρακολούθηση για το νέο εξάμηνο. Ίσα ίσα ο έτοιμος το 8 μπορεί να το κάνει 10 και ο μέτριος μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας. Δεν βλέπω κάτι το μεμπτο σαυτό.
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό 3 » Τρί, 15 Φεβ 2011 7:47 pm

@Reporter: Φιλε κι εγω συμφωνω με το πνευμα οσων γραφεις, να υπαρχει χρονος και ανετοτητα για ολους, το μεγαλυτερο προβλημα ξερεις ποιο ειναι; Οτι δεν εχουμε σωσει μαθημα την 6η εβδομαδα ποτε, και οτι αν τα βαλουμε ολα την 6η εβδομαδα, πρεπει να παμε στην πρυτανεια να ζητησουμε παραταση εξαμηνου, γιατι το ακαδημαικο ημερολογιο ειναι αυστηρο. Αρα μετα μπλεκουμε κι αλλο και δεν ξερω τι θα παρουμε. Ηδη στη γραμματεια τα ειχανε απο κλεισει αυτα σαν σκεψεις απο τοτε που ειχε αναβληθει η ημερα της υδραυλικης. Εδω λεγανε να τα βαλουνε μεσα στις 4 εβδομαδες!! Συν του οτι θα εχουμε θεμα με τους γρινιαριδες-διακοπαριδες "ποτε θα τελειωσει το εαρινο εξαμηνο".. Ξερεις, οι γνωστες μαλακιες "ποτε θα παω στο greek island μου".. Ειναι λουκι οπως και να το κανεις να τα παμε συστηματικα την εκτη. Αλλα απο την αλλη, ρε συ εκατσα και εβλεπα τα μαθηματα του 9ου της εκτης εβδομαδας.. ενταξει, το δυσκολοτερο πρεπει να ειναι τα φραγματα, μετα τα διαχειρηση κυκλοφοριας και οδικης ασφαλειας/σιδηρες γεφυρες και ολα τα αλλα ειναι φοβερες μπουρδες! Μην το τραβαμε κι εμεις. Απλα αυτος που θελει να δωσει ενα χρωστουμενο του 9ου και εχει και καποια αναβληθεντα απο 5ο-7ο, ε, θα ζοριστει. Αλλα.. τι να κανουμε; Ετσι ειναι τα προγραμματα, στην τελικη τυχαια μας βρηκε η αναβολη, και εμεις "φταιμε" που το χρωσταμε (φταιμε σε πολλα εισαγωγικα).

(αλλα ρελαξ ρε απο οτι νομιζω οι σιδηρες γεφυρες πρεπει να ειναι ανοιχτες σημειωσεις και πανευκολες ασκησεις που αντιγραφεις απο μεσα.. νομιζω..)

@J.B: Δεν ξερω αν καταλαβα τι γραφεις, εγω δεν ειπα να πανε τα μαθηματα του 7ου την εκτη εβδομαδα. Ειπα οχι καταναγκην. Και γενικα δεν ειπα να τα "σπασουμε". Να παμε ας πουμε Υδραυλικη-Διαχειρηση Τεχν.Εργων (ενα ζευγαρι, ενιαιο) την Δευτερα 5ης εβδομαδας, Οδοποιια-Ματλαμπ την Τεταρτη και Παρασκευη τα Βελτιστοποιηση - Θεμελια. Καααπως ετσι.. Απλα μετα του 9ου που θα μπουνε (γιατι εχει ηδη του 9ου); Με τη λογικη παει οτι κατι θα παει και Σαββατο (ειναι και 3 οι αναβληθεντες μερες!). Και ξανατονιζω οτι οι συγκοινωνιολογοι δινουν 3 μαθηματα και οπως θα βγει στο τελος ΚΑΙ οι Γεωτεχνικοι 3 μαθηματα αυτη την εβδομαδα. Υπαρχει μια συμφορηση ρε παιδια πως να το κανουμε; Καπως πρεπει να το αραιωσουμε.

Δεν εχω το ακριβες προγραμμα στο μυαλο μου, και ουτε θελω να το αποτυπωσω τωρα (βαριεμαι), αλλα εμενα μου "μυριζει" Σαββατο-Κυριακη..
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό tranikos » Τρί, 15 Φεβ 2011 7:50 pm

Το γεγονος οτι αναβληθηκαν τα μαθηματα δεν ειναι ευθυνη κανενος φοιτητη ο οποιος ειναι μεγαλυτερο ετος και εχει ενα προγραμμα για την πεμπτη βδομαδα για να περασει τα μαθηματα επιλογης του (ανεξαρτητα αν χρωσταει μαθηματα ή οχι). Κανονικα δεν πρεπει να μπουν αναβληθεντα μαθηματα αυτη τη βδομαδα γιατι θα πρεπει να μπουν σε ωρες που συναδελφοι μας γραφουν μαθηματα επιλογης αδυνατωντας να δωσουν τα αναβληθεντα μαθηματα.

Αν δεν γινεται να το καταλαβει αυτο φοιτητης μικροτερου ετους επειδη δεν εχει υποχρεωσεις γενικα την πεμπτη βδομαδα ειναι απαραδεκτο εκ μερους του να απαιτει να γινουν εξετασεις αυτες τι μερες. Δηλαδη αν μπουν εμβολιμα τα μαθηματα που αναβληθηκαν πριν το μπετο ας πουμε μεσα στο κανονικο προγραμμα εξεταστικης θα μπορεσει να τα δωσει? Δεν διαταρασσεται ετσι το κανονικο προγραμμα εξεταστικης?

Το ιδιο πραγμα δεν ειναι και για τα μαθματα επιλογης η κανω καποιο λαθος?
tranikos

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τρί, 15 Φεβ 2011 8:07 pm

@3 .
Ρε φίλε μην θεωρείς οτι είναι σώνει και καλά μπούρδα οι γέφυρες. Ο περισσότερος κόσμος το περνάει απευθείας χάρις σε μία μεγάλη εργασία που έχουμε την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να παραδόσουμε εκείνες τις ημερες. Προσωπικά εμένα δε μου φαίνεται και τόσο εύκολο εκτός βέβαια από την περίπτωση που θέλει κάποιος εξαρχής να πάρει ένα ξερό 5 και να φύγει. Για τα υπόλοιπα που λες περί πρυτανείας έχεις απόλυτο δίκιο και καταλαβαίνω την κατάσταση. Μήπως λοιπόν να προσανατολιστούμε στην περίπτωση να βάλουμε τα αναβληθέντα κάποιο από τα σ/κ μετά την 5η εβδομάδα ή και καθημερινές σε ώρες που δεν γίνονται μαθήματα?? Υπάρχει κάποιο τυπικό πρόβλημα σε αυτό?
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό 3 » Τρί, 15 Φεβ 2011 8:20 pm

@Reporter: Κοιτα, μαλλον αμα βαλουμε καποιο μαθημα το σ/κ, και παραταση να χρειαζεται για 2 μερες, θα την παρουμε λογικα (τωρα αυτα στα λεω απο το κεφαλι μου, δεν ειναι οτι εχω παει και εχω ρωτησει). Σε καθημερινες.. δεν ξερω. Αμα βγαλεις και την καθαρα Δευτερα, παει Τριτη και δεν ξερω τι αυτο θεωρειται. Μπορει και να μπορουμε.. Αλλα μετα δεν θα γουσταρει ο κοσμος που ηθελε να δωσει το μαθημα που θα παει εκει, στην 5η εβδομαδα.. Ξερω κι εγω.. Φαντασου ομως οτι παραλληλα, το εξαμηνο εχει ΗΔΗ αρχισει απο το τελος της 4ης εβδομαδας.. Και την 5η εβδομαδα, θα εχουμε μιση σχολη να δινει και αλλη να παρακολουθει..

Και μεταξυ μας, κυριως τα Θεμελια ειναι το χειροτερο προβλημα (και οχι η Υδραυλικη), το δινει πολυς κοσμος, ειδικα απο τους παλιους. Αυτο σκεφτομαι να πει εξω απο την 5η εβδομαδα.

Καλα ετσι οπως το κοβω, στο τελος θα παρθει μια αποφαση, που καποιοι θα ειναι ριγμενοι σχεδον αναγκαστικα. Θα παμε γραμματεια και θα ρωτησουμε οταν φτασει η ωρα.
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες