Συντονιστής: University Editors
teo έγραψε:πάντως Lost για την οδοποιία και το matlab μπορουμε να κανουμε την εξής αλλαγή: να πάει η οδοποιία μια μερα πίσω, δλδ στις 22 και το ματλαβ να παει μαζι με την βελτιστοποίηση. αυτό σε περίπτωση που στις 23 τα μμμ έχουν 24ωρη και όχι στασεισ εργασίας. με στάσεις το πιο απλό είναι να αλλάξει απλά η ώρα.
marven έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά εγώ είμαι πολύ κατά του γεγονότος ότι καθόμαστε και συζητάμε το πρόγραμμα των μικρότερων εξαμήνων με βάση το τι χρωστάει το 9ο...Υποθετικά (λέω εγώ τώρα) δε θα έπρεπε να χρωστάει τίποτα...Γιατί δηλαδή εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να πάει η εξεταστική μας την 6 εβδομάδα?Βέβαια αυτά συμβαίνουν όταν αυτοί που μας αντιπροσωπεύουν είναι άτομα παρατάξεων για τα οποία το λιγότερο που τους νοιάζει είναι οι υποχρεώσεις τους απέναντι στα μαθήματα,χρωστούν κι εγώ δε ξέρω πόσα και προσπαθούν να φτιάξουν το πρόγραμμα που βολεύει εκείνους κι όχι τους υπολοίπους που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους...Κλείνω εδώ το συγκεκριμένο θέμα για να μην ξεφύγει η συζήτηση...
marven έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά εγώ είμαι πολύ κατά του γεγονότος ότι καθόμαστε και συζητάμε το πρόγραμμα των μικρότερων εξαμήνων με βάση το τι χρωστάει το 9ο...Υποθετικά (λέω εγώ τώρα) δε θα έπρεπε να χρωστάει τίποτα...Γιατί δηλαδή εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να πάει η εξεταστική μας την 6 εβδομάδα?Βέβαια αυτά συμβαίνουν όταν αυτοί που μας αντιπροσωπεύουν είναι άτομα παρατάξεων για τα οποία το λιγότερο που τους νοιάζει είναι οι υποχρεώσεις τους απέναντι στα μαθήματα,χρωστούν κι εγώ δε ξέρω πόσα και προσπαθούν να φτιάξουν το πρόγραμμα που βολεύει εκείνους κι όχι τους υπολοίπους που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους...Κλείνω εδώ το συγκεκριμένο θέμα για να μην ξεφύγει η συζήτηση...Όσον αφορά το 4ο έτος και δεδομένου ότι κατάλαβα πως δε προτίθεται κανείς να βάλει τα μαθήματα πριν το μπετό,θεωρώ ότι προτιμότερο ειναι να γράψουμε δευτέρα-τρίτη ή δευτέρα-τετάρτη της πέμπτης εβδομάδας τη διαχείριση και τις θεμελιώσεις αντίστοιχα...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες