15/02: Αναβολή προγραμματισμένων εξετάσεων

Συντονιστής: University Editors

Re: 15/02: Αναβολή προγραμματισμένων εξετάσεων

Δημοσίευσηαπό teo » Δευτ, 14 Φεβ 2011 1:19 pm

πάντως Lost για την οδοποιία και το matlab μπορουμε να κανουμε την εξής αλλαγή: να πάει η οδοποιία μια μερα πίσω, δλδ στις 22 και το ματλαβ να παει μαζι με την βελτιστοποίηση. αυτό σε περίπτωση που στις 23 τα μμμ έχουν 24ωρη και όχι στασεισ εργασίας. με στάσεις το πιο απλό είναι να αλλάξει απλά η ώρα.
teo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό 3 » Δευτ, 14 Φεβ 2011 1:29 pm

Ρε παιδια καταρχας να ξερετε οτι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΕΣ ακομα. Δεν εχει ληξει κατι, αλλιως θα ειχε βγει ανακοινωση. Τωρα εγω το αναρτησα για εχετε ενα μπουσουλα, οτι δεν θα δωσετε.. αυριο υδραυλικη (που λεει ο λογος)! Απο κει και περα:

Υπαρχει θεμα με το 9ο εξαμηνο και ηδη 5 μαθηματα αν δεν κανω λαθος του 9ου εχουν αναβληθει. ΑΥΤΑ, του 9ου, μαλλον θα κατανεμηθουν ΜΕΤΑ την 5η εβδομαδα και θα πιασουν το σαββατοκυριακο που ελεγα (μπορει και δευτερα, θα δουμε).

Τωρα για τους υπολοιπους που προτεινουν την 5η εβδομαδα, απο τη μια, κι εγω ειμαι της αποψης να τελειωνουμε γρηγορα και να μη δημιουργουμε και προβλημα στα μικροτερα ετη, και θα γουσταρα να τα παμε την 5η εβδομαδα, αλλα απο την αλλη ειναι κι αυτο που λεει ο PSW, οτι τα μεγαλα ετη ζοριζονται με τα μαθηματα που εχουν εκεινη την εβδομαδα δικια τους: στην τελικη για αυτο τους τη δινουμε μια εξτρα εβδομαδα, να ασχοληθουνε με αυτα τα μαθηματα!!

Προσπαθουμε λοιπον να δουμε α) ποσες αναβολες θα υπαρξουν και β) που μπορουν να πανε τα 4 μαθηματα (Υδραυλικη, Βελτιστοποιηση, ΔΤΕ και Θεμελια) + οτι υπαρξει. Εν τελει, μπορει ΟΝΤΩΣ να πανε και την 5η. Θα το δουμε πιο μετα αυτο.. Αμα πανε παντως την 6η εβδομαδα, δεν θα διενεργηθουν μαθηματα της ημερες εκεινες που θα εξεταζονται.
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Δευτ, 14 Φεβ 2011 1:57 pm

teo έγραψε:πάντως Lost για την οδοποιία και το matlab μπορουμε να κανουμε την εξής αλλαγή: να πάει η οδοποιία μια μερα πίσω, δλδ στις 22 και το ματλαβ να παει μαζι με την βελτιστοποίηση. αυτό σε περίπτωση που στις 23 τα μμμ έχουν 24ωρη και όχι στασεισ εργασίας. με στάσεις το πιο απλό είναι να αλλάξει απλά η ώρα.

Δεν γίνεται αυτό που λες με την Οδοποιία, γιατί κατ' αρχάς δίνουν άλλα μαθήματα την προηγούμενη μέρα και κατά δεύτερον Οδοποιία δίνουμε στου Ζωγράφου. Στην τελική μακάρι να μην έχει 24ωρη απεργία, ώστε να τα δώσουμε κανονικά και στην ώρα τους (εδώ παλεύουμε να κόψουμε και από άλλα μαθήματα για να διαβάσουμε Περιβαλλοντική, αν μετακινηθεί ως προς την ώρα τη βάψαμε...)
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό marven » Δευτ, 14 Φεβ 2011 2:12 pm

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά εγώ είμαι πολύ κατά του γεγονότος ότι καθόμαστε και συζητάμε το πρόγραμμα των μικρότερων εξαμήνων με βάση το τι χρωστάει το 9ο...Υποθετικά (λέω εγώ τώρα) δε θα έπρεπε να χρωστάει τίποτα...Γιατί δηλαδή εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να πάει η εξεταστική μας την 6 εβδομάδα?Βέβαια αυτά συμβαίνουν όταν αυτοί που μας αντιπροσωπεύουν είναι άτομα παρατάξεων για τα οποία το λιγότερο που τους νοιάζει είναι οι υποχρεώσεις τους απέναντι στα μαθήματα,χρωστούν κι εγώ δε ξέρω πόσα και προσπαθούν να φτιάξουν το πρόγραμμα που βολεύει εκείνους κι όχι τους υπολοίπους που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους...Κλείνω εδώ το συγκεκριμένο θέμα για να μην ξεφύγει η συζήτηση...Όσον αφορά το 4ο έτος και δεδομένου ότι κατάλαβα πως δε προτίθεται κανείς να βάλει τα μαθήματα πριν το μπετό,θεωρώ ότι προτιμότερο ειναι να γράψουμε δευτέρα-τρίτη ή δευτέρα-τετάρτη της πέμπτης εβδομάδας τη διαχείριση και τις θεμελιώσεις αντίστοιχα...
marven

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό 3 » Δευτ, 14 Φεβ 2011 2:19 pm

Σορυ αν δεν τονιστηκε, αλλα αν τα μαθηματα πανε στην 6η εβδομαδα, κατα την γνωμη μου, την ταπεινη μου γνωμη, δεν θεωρω οτι τα μικρα ετη πρεπει να "περιμενουν" μια εβδομαδα: να αρχισει κανονικα το εξαμηνο και πχ τις ημερες της Δευτερας-Τεταρτης της 6ης εβδομαδας, ας εξεταστουν τα μαθηματα που θελουμε με εκτακτη εξεταση και αναβολη των εαρινων μαθηματων. Γιατι να το κανουμε χρονοβορο ή πιο δυσκολο; :crazy:
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Δευτ, 14 Φεβ 2011 2:20 pm

marven έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά εγώ είμαι πολύ κατά του γεγονότος ότι καθόμαστε και συζητάμε το πρόγραμμα των μικρότερων εξαμήνων με βάση το τι χρωστάει το 9ο...Υποθετικά (λέω εγώ τώρα) δε θα έπρεπε να χρωστάει τίποτα...Γιατί δηλαδή εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να πάει η εξεταστική μας την 6 εβδομάδα?Βέβαια αυτά συμβαίνουν όταν αυτοί που μας αντιπροσωπεύουν είναι άτομα παρατάξεων για τα οποία το λιγότερο που τους νοιάζει είναι οι υποχρεώσεις τους απέναντι στα μαθήματα,χρωστούν κι εγώ δε ξέρω πόσα και προσπαθούν να φτιάξουν το πρόγραμμα που βολεύει εκείνους κι όχι τους υπολοίπους που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους...Κλείνω εδώ το συγκεκριμένο θέμα για να μην ξεφύγει η συζήτηση...

:clap: :clap: :clap:
Και εγώ αυτό πιστεύω, ότι πρέπει δηλαδή το κάθε έτος να έχει προτεραιότητα ως προς τα δικά του μαθήματα και να μην διαμορφώνεται το πρόγραμμά του ανάλογα με τις απαιτήσεις των μεγαλύτερων ετών, επιβαρύνοντας ίσως τα άτομα που δίνουν το μάθημα στην ώρα τους. Δεν φτάνει που έχουμε δικαίωμα να δίνουμε μαθήματα για όσα έτη θέλουμε, θα καθορίζεται ολόκληρο πρόγραμμα εξετάσεων από αυτήν την "παρατυπία"; Απλά δεν ήθελα να δώσω διάσταση στο θέμα μιας και όλα βρίσκονται στο επίπεδο των ιδεών ακόμα. Όταν έρθει η ώρα να ανοίξει η κουβέντα μπορούμε να εκφραστούμε ελεύθερα!
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό kavourdista-amugdala » Δευτ, 14 Φεβ 2011 2:38 pm

να αρχίσουμε τις διαγραφές δλδ... ή να απογορεύουμε σε κάποιον να δίνει ένα μάθημα πάνω από 2η φορα?!?!?!?!?!?

:crazy2: :wtf:
Ήμουν αντάμης, δε θα πεθάνω κιότης κι αναδρομάρης χορτασμένος και προδότης
kavourdista-amugdala

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Δευτ, 14 Φεβ 2011 2:41 pm

Καλά δεν είναι ώρα να το συζητήσουμε αυτό τώρα (απλά να σε ενημερώσω ότι στο εξωτερικό υπάρχουν κάποια όρια), αλλά θέλω να πω ότι δεν μας φτάνει που μας κάνουν τη χάρη και μας αφήνουν να δίνουμε μαθήματα για όσο θέλουμε, ας μην έχουμε και την απαίτηση να βολευτούμε εις βάρος άλλων που είναι συνεπείς...
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό kavourdista-amugdala » Δευτ, 14 Φεβ 2011 2:50 pm

Έχω βαρεθέι να έχουμε συνέχεια σαν πρότυπο το ''εξωτερικό'' σε ότι καλό αλλά και στραβό..
Δε μπορούμε να αυτοπροσδιοριστούμε με το τι μας φαίνεται σωστό και δίκαιο??? Επίσης ΔΕΝ μας κάνουν χάρη! Στο τελευταίο έισαι σωστός, με τη διαφορά ότι δεν είναι απαραίτητα ασυνεπής κάποιος που δεν περνάει τα μαθήματα στην ώρα του...
Ήμουν αντάμης, δε θα πεθάνω κιότης κι αναδρομάρης χορτασμένος και προδότης
kavourdista-amugdala

Δημοσίευσηαπό taliampes » Δευτ, 14 Φεβ 2011 3:09 pm

marven έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά εγώ είμαι πολύ κατά του γεγονότος ότι καθόμαστε και συζητάμε το πρόγραμμα των μικρότερων εξαμήνων με βάση το τι χρωστάει το 9ο...Υποθετικά (λέω εγώ τώρα) δε θα έπρεπε να χρωστάει τίποτα...Γιατί δηλαδή εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να πάει η εξεταστική μας την 6 εβδομάδα?Βέβαια αυτά συμβαίνουν όταν αυτοί που μας αντιπροσωπεύουν είναι άτομα παρατάξεων για τα οποία το λιγότερο που τους νοιάζει είναι οι υποχρεώσεις τους απέναντι στα μαθήματα,χρωστούν κι εγώ δε ξέρω πόσα και προσπαθούν να φτιάξουν το πρόγραμμα που βολεύει εκείνους κι όχι τους υπολοίπους που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους...Κλείνω εδώ το συγκεκριμένο θέμα για να μην ξεφύγει η συζήτηση...Όσον αφορά το 4ο έτος και δεδομένου ότι κατάλαβα πως δε προτίθεται κανείς να βάλει τα μαθήματα πριν το μπετό,θεωρώ ότι προτιμότερο ειναι να γράψουμε δευτέρα-τρίτη ή δευτέρα-τετάρτη της πέμπτης εβδομάδας τη διαχείριση και τις θεμελιώσεις αντίστοιχα...

Ωραια λοιπον να βαζουμε του χρονου Στατικη 2 , Μπετό και Προεντεταμένο την ιδια
μερα ετσι για να γουσταρουν αυτοι που δε χρωστάνε...Οι υπολοιποι ας ήταν "συνεπης"...
Ε ρε κατι "προοδευτικα" μυαλα...Και μετά απορουμε πως η "πρωτοπόρα" παραταξη παιρνει
τετοια ποσοστα..marven δέν ειναι προσωπικη επιθεση απλως το ποστ σου μου δωσε αφορμη
σε συνδυασμο με αλλα αντοιστοιχα που ΄χω δει κατα καιρους εδω μέσα...Και εν τελει δε χρώστανε
μονον οι παραταξιακοί μαθηματα.Υπαρχουν και αλλα προβληματα στον κοσμο,εξω απο τον μικρόκοσμο
της σχολής.
taliampes

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης