Προβλήματα στο χώρο του ιστορικού Πολυτεχνείου

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Προβλήματα στο χώρο του ιστορικού Πολυτεχνείου

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Δευτ, 24 Ιαν 2011 11:05 pm

Κάποιος μίλησε για το άσυλο και τις προεκτάσεις του, ή σε αυτούς ή σε συμπατριώτες τους.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Δευτ, 24 Ιαν 2011 11:07 pm

airetikos έγραψε:Αυτό το με βοηθεια φοιτητών ποιος το λεει? και ποιοί το κάνουν και γιατί? Εγώ δεν πιστεύω οτι τους το ειπανε φοιτητες.... γιατι να μην τους το πανε καποιοι πιο έξυπνοι συμπατριωτες τους που μαθαν τι παιζει??

Tο έλεγαν στα κανάλια όλη μέρα κι έχει ήδη γραφτεί στη θεματική ενότητα "ειδησεις-κείμενα", αντιγραφω και εδώ:
Οι φοιτητικές παρατάξεις της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ με ανακοινώσεις τους εκφραζουν τη διαφωνία τους με την κατάληψη του κτιρίου και κατηγορούν μέλη της φοιτητικής παράταξης ΑΡ.ΕΝ., που πρόσκειται στο Συνασπισμό, ότι οργάνωσε την εγκατάσταση των προσφύγων στη Νομική.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=244477
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό recon » Δευτ, 24 Ιαν 2011 11:11 pm

ΦΩΤΙΑ ΡΕ!
ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ! ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ.
Βολεψακηδες. Ευκαιρία ψάχνουν κάθε φορά να μας μεταφέρουν αποκλειστικά στο κάμπο. Ξυπνάτε ρεεεεεεεε

9. Δηλώνω ότι: οιαδήποτε ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ μεταφοράς της εξεταστικής εις το Ζωγράφο, λόγω ΜΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ του ως άνω "προβλήματος" θα προκαλέσει την προσωπική αποχή του γράφοντος από τη διαδικασία, με ότι τούτο ( για το γράφοντα) συνεπάγεται...

To έχω σχεδόν σίγουρο πως θα μεταφερθει η εξεταστική ζωγράφου.
Τυχον ενέργειες οπως η παραπάνω πιστεύω θα χειροκροτηθούν πολύ απο τους φοιτητές που βλέπουν.. Και μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο.. Αλλα και πάλι.. Αν γίνει...... τρυπήστε μου τη μύτη
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό poum » Δευτ, 24 Ιαν 2011 11:13 pm

Καλά θα κάνει ο δάσκαλος, αν γίνει κάτι τέτοιο, γιατί δεν έχω καμία όρεξή να δίνω υδραυλική!!! : lol: : lol:
Τελευταία επεξεργασία από intelx86 και Τρί, 25 Ιαν 2011 2:06 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Αποφεύγετε τα Greeklish
bismallah
poum

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Nysta » Δευτ, 24 Ιαν 2011 11:23 pm

Ο κ. Νάκος,υπεύθυνος του τομέα πολιτικής ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ , δήλωσε ότι "δυστυχώς οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, με τους δεκάδες λαθρομετανάστες που ταξίδεψαν ανενόχλητοι από την Κρήτη στην Αθήνα και εισέβαλαν στο κτίριο της Νομικής, στέλνει το μήνυμα: ότι η χώρα μας είναι ξέφραγο αμπέλι, όπου ο καθένας κάνει ό,τι θέλει!".

airetikos έγραψε:Αυτό το με βοηθεια φοιτητών ποιος το λεει? και ποιοί το κάνουν και γιατί? Εγώ δεν πιστεύω οτι τους το ειπανε φοιτητες.... γιατι να μην τους το πανε καποιοι πιο έξυπνοι συμπατριωτες τους που μαθαν τι παιζει??

το quote το βάζω μόνο και μόνο για να κάνουμε τη σύγκριση, τα συμπεράσματα τα βγάζει ο καθένας.
δεν είναι το θέμα μας συγκεκριμένα ο airetikos όμως..

οι μετανάστες/τριες ήρθαν για να κάνουν την πιο σοβαρή διαμαρτυρία που υπάρχει στη νομική για να τραβήξουν την προσοχή , καθ'ότι κεντρικός χώρος και άσυλο, μπορούν να υπερασπιστούν εύκολα τα δικαιώματα που δικαούνται από το ελληνικό κράτος. Είναι άνθρωποι όπως και εμείς και δεν είχαν την ΤΥΧΗ να γεννηθούν σε χώρα με ειρήνη, ιατρική κάλυψη και ασφάλιση. Το να παλεύεις για τα διακαιώματα των μεταναστών δεν έχει διαφορά από το να παλεύεις για τα δικά σου δικαιώματα σε ένα κράτος που η εκμετάλλευση είναι νόμος και η διαφθορά καθήκον. Το να βοηθήσουμε τους μετανάστες είναι κάτι το τόσο φυσιολογικό όσο και το να σκεφτόμαστε. Ειλικρινά έχω βαρεθεί να λέω τον αιρετικό φασίστα(από μέσα μου) οπότε το λέω να ξεθυμάνω. Που πάτε και γιατί σκέφτεστε έτσι; ποιος σας είπε ότι για τα προβλήματά σας φταίει ο καθένας που ψάχνει την τύχη του και όχι αυτοί που βλέπετε κάθε μέρα, που σας κοροιδεύουν και εσείς παίζετε παντομίμα;;;

Το άσυλο απαιτεί κατάκτητή μας και ο ρόλος του είναι η ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Το κράτος της καταστολής ανέκαθεν ήθελε να το καταστρατηγήσει και πάντα δημιουργούσε αφορμές. Οι καθηγητες της σχολής μας είπαν το πρωί ότι οι μετανάστες στο γκίνη αποτελούν πηγή εστίασης ασθενειών... Θέλετε πραγματικά να μπείτε σε αυτή τη λογική; Το θέλετε;; Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας σε αυτή την ηλικία οπότε δε μπορώ να σας επηρεάσω άμεσα

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Re: Που θα γίνει τελικά η εξεταστική;

Δημοσίευσηαπό tsol21 » Δευτ, 24 Ιαν 2011 11:29 pm

παρακαλούμε τους συντονιστές αυτό το τοπικ να παραμεινει ξεχωριστα από τα αλλα τοπικς γιατι το θεμα του που θα γινει η εξεταστικη ανοιξε σημερα το πρωι,ενώ τα δεδομένα που υπήρχαν ήταν και σύμφωνα με το πρόγραμμα ότι θα γίνει στο κτίριο γκίνη.
γι αυτό το λόγο,μέχρι να λήξει οριστικά το ζήτημα,ας παραμείνει σε ξεχωριστό τόπικ για να ακουστούν ελεύθερα όλες οι απόψεις πάνω στο ζήτημα.
ευχαριστώ
tsol21

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 24 Ιαν 2011 11:33 pm

Ετσι έτσι βγάλε τον αριστερισμο σου μαγκα μου. Έτσι είναι εγώ είμαι φασίστας και εσύ μαγκας και έξυπνος. Δεν χαλάμε ποτέ χατήρι. Ό,τι πεις. Και βέβαια επειδη και το σπίτι σου άσυλο είναι φιλοξενησε καμια 10ρια μετανάστες κλπ κλπ..... Τϊ? δεν θα το κάνεις? Δεν πειράζει εκανες το καθήκον σου (εσύ= οι όμοιοι σου) με το δημόσιο κτήριο.... Τεσπά. Και κατι ακομα... Αυτοί που δεν έχουν αυτοκίνητο και πανε με μεσα ζωγραφου και θενε εξεταστική εκεί και αυτοί να καούνε? απλά για να ξέρω πόσο τυφλωμένοι με μίσος είναι κάποιοι επειδη καποιοι άλλοι διαφωνούνε σε μια αποψη.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό QEye » Δευτ, 24 Ιαν 2011 11:50 pm

Προς διευκρίνιση: στη Νομική αυτή τη στιγμή έχουν εγκατασταθεί 300 μετανάστες που κάνουν απεργία πείνας ζητώντας νομιμοποίηση και ίσα δικαιώματα. Προφανώς και έχουν τη στήριξη των φοιτητών και δεν ήρθαν επειδή τους είπαν οι συμπατριώτες τους "ωραία είναι στα πανεπιστήμια, βρείτε κι εσείς κανένα να αράξετε." Πρόκειται για μια διαμαρτυρία με μεγάλη σημασία αυτές τις τις μέρες που γίνεται μια τέτοια επίθεση απέναντι στους μετανάστες (βλ. Τείχος Έβρου, φασίστες στα δημοτικά συμβούλια, επιθέσεις αστυνομίας). Μάλλον οι άνθρωποι το σκέφτηκαν να πάνε πουθενά αλλού αλλά αφού παρόμοιες ειρηνικές διαμαρτυρίες (βλ. πρόσφυγες έξω απ' τα γραφεία του ΟΗΕ) η αστυνομία τις διέλυσε με βία ίσως, λέω ίσως, να μην είχαν κι άλλη επιλογή.

Τώρα η Νομική έχει λοκ-άουτ αφού φαίνεται πως δεν έχουν μόνο οι δικοί μας καθηγητές την άποψη πως οι μετανάστες είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών και ηθικής παρακμής και δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με τα καμάρια της ελληνικής νεολαίας.

όσο για τον αποτροπιασμό των ΔΑΠ και ΠΑΣΠ μάλλον άλλος δίνει τα δελτία τύπου κι άλλος υπογράφει τα δσ γιατί...
Συνημμένα
apofasi ds nomikis me ipografes.doc
(203.5 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 186 φορές
QEye

Re: Που θα γίνει τελικά η εξεταστική;

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Τρί, 25 Ιαν 2011 2:52 am

tsol21 έγραψε:παρακαλούμε τους συντονιστές αυτό το τοπικ να παραμεινει ξεχωριστα από τα αλλα τοπικς γιατι το θεμα του που θα γινει η εξεταστικη ανοιξε σημερα το πρωι,ενώ τα δεδομένα που υπήρχαν ήταν και σύμφωνα με το πρόγραμμα ότι θα γίνει στο κτίριο γκίνη.
γι αυτό το λόγο,μέχρι να λήξει οριστικά το ζήτημα,ας παραμείνει σε ξεχωριστό τόπικ για να ακουστούν ελεύθερα όλες οι απόψεις πάνω στο ζήτημα.
ευχαριστώ

Οι συντονιστές έκριναν, ότι είναι καλύτερο, το θέμα σου να ενταχθεί στην παρούσα συζήτηση για το "κάτω" πολυτεχνείο και από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της σχολής δε βλέπω λόγο να δημιουργούνται εντυπώσεις. Δε φιμώνεται κανείς. Όλες οι απόψεις ακούγονται ελεύθερα σ' αυτό το φόρουμ αρκεί να σέβονται τους κανόνες του. Τα τόπικ ξανασυγχωνεύτηκαν.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 25 Ιαν 2011 1:05 pm

Παραθέτω την άποψη από ένα μπλόγκ.. Και τροφή για σκέψη. Είναι συμφασιστας το παιδι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να μου εξηγήσει κάποιος.

Οι μετανάστες αυτοί (λαθρομετανάστες, από ο,τι οι ίδιοι λενε) ΔΕΝ προέρχονται από περιοχές σε εμπόλεμη κατάσταση. Φαίνεται ότι ειναι κυρίως Βορειοαφρικανοί (δηλ. Μαροκινοί, Αιγύπτιοι, κλπ).

Κατ αρχήν γιατί αποκρυπτουν την χώρα καταγωγής τους; Αφου λενε ψέματα, γιατί ζητουν δικαιώματα;

Κατ΄ουσίαν μας εκβιάζουν για να τους δώσουμε αδεια παραμονής με το έτσι θέλω, παρόλο που ΔΕΝ καταδιώκονται στην χώρα τους;

Και γιατί λενε ότι δουλεύουν μια χαρά στην Ελλάδα; Δουλεύουν παράνομα; Και ποιοι είναι οι εργοδότες τους; Μπορεί το ΣΔΟΕ να κάνει μία βολτα από τις επιχειρήσεις των εργοδοτών τους;

Αυτά δεν γίνονται ούτε στο πιο διαλυμένο κράτος. Κανένας σεβασμός στον πολιτη-υποζύγιο που πληρωνει φόρους για να σπουδάσει το παιδί του σε μία ρημαδο-σχολή.

Αν καταδιώκονται στην χώρα τους και κινδυνεύουν από εμφυλιες συρράξεις, ναι να τους λυπηθούμε και να τους χορηγήσουμε άσυλο. Αυτοί όμως μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα και μας εκβιάζουν , επειδή "γουστάρουν" να ζήσουν στην Ευρώπη και όχι να συμβάλουν στην προκοπή της χώρας τους.

Εγώ μπορώ να πάω στον Καναδά ή στις ΗΠΑ επειδή ετσι μου αρέσει και επειδή η Ελλάδα είναι ψωροκώσταινα και δεν μου αρεσει; ΟΧΙ. Πρέπει να πληρώ προϋποθέσεις και φυσικά δεν θα εγκατασταθώ στην ξένη χώρα χωρίς ιατρικές εξετάσεις και χωρίς να έχει ελεγχθεί το ποιόν μου, η ταυτότητά μου κλπ κλπ. Το ίδιο ισχύει και γι αυτούς. Εκτός και είναι ανώτεροι από τους υπόλοιπους (άρα ρατσιστές).

Τα επιχειρήματα περί φτώχειας είναι εκ τους περισσού. Φτωχοί υπάρχουν παντού και στην Ελλάδα. Δουλεψε στην χώρα σου να προκόψεις και να βελτιώσεις και την χώρα σου. Η φτώχεια δεν ειναι αλλοθι για να παραβιάζεις τους νόμους άλλης χώρας και να ζημιώνεις τους πολίτες άλλης χώρας.

http://olympia.gr/2011/01/25/%CE%B1%CF% ... %BD%CE%BF/
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες