
airetikos έγραψε:Αυτό το με βοηθεια φοιτητών ποιος το λεει? και ποιοί το κάνουν και γιατί? Εγώ δεν πιστεύω οτι τους το ειπανε φοιτητες.... γιατι να μην τους το πανε καποιοι πιο έξυπνοι συμπατριωτες τους που μαθαν τι παιζει??
Οι φοιτητικές παρατάξεις της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ με ανακοινώσεις τους εκφραζουν τη διαφωνία τους με την κατάληψη του κτιρίου και κατηγορούν μέλη της φοιτητικής παράταξης ΑΡ.ΕΝ., που πρόσκειται στο Συνασπισμό, ότι οργάνωσε την εγκατάσταση των προσφύγων στη Νομική.
9. Δηλώνω ότι: οιαδήποτε ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ μεταφοράς της εξεταστικής εις το Ζωγράφο, λόγω ΜΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ του ως άνω "προβλήματος" θα προκαλέσει την προσωπική αποχή του γράφοντος από τη διαδικασία, με ότι τούτο ( για το γράφοντα) συνεπάγεται...
airetikos έγραψε:Αυτό το με βοηθεια φοιτητών ποιος το λεει? και ποιοί το κάνουν και γιατί? Εγώ δεν πιστεύω οτι τους το ειπανε φοιτητες.... γιατι να μην τους το πανε καποιοι πιο έξυπνοι συμπατριωτες τους που μαθαν τι παιζει??
tsol21 έγραψε:παρακαλούμε τους συντονιστές αυτό το τοπικ να παραμεινει ξεχωριστα από τα αλλα τοπικς γιατι το θεμα του που θα γινει η εξεταστικη ανοιξε σημερα το πρωι,ενώ τα δεδομένα που υπήρχαν ήταν και σύμφωνα με το πρόγραμμα ότι θα γίνει στο κτίριο γκίνη.
γι αυτό το λόγο,μέχρι να λήξει οριστικά το ζήτημα,ας παραμείνει σε ξεχωριστό τόπικ για να ακουστούν ελεύθερα όλες οι απόψεις πάνω στο ζήτημα.
ευχαριστώ
Να μου εξηγήσει κάποιος.
Οι μετανάστες αυτοί (λαθρομετανάστες, από ο,τι οι ίδιοι λενε) ΔΕΝ προέρχονται από περιοχές σε εμπόλεμη κατάσταση. Φαίνεται ότι ειναι κυρίως Βορειοαφρικανοί (δηλ. Μαροκινοί, Αιγύπτιοι, κλπ).
Κατ αρχήν γιατί αποκρυπτουν την χώρα καταγωγής τους; Αφου λενε ψέματα, γιατί ζητουν δικαιώματα;
Κατ΄ουσίαν μας εκβιάζουν για να τους δώσουμε αδεια παραμονής με το έτσι θέλω, παρόλο που ΔΕΝ καταδιώκονται στην χώρα τους;
Και γιατί λενε ότι δουλεύουν μια χαρά στην Ελλάδα; Δουλεύουν παράνομα; Και ποιοι είναι οι εργοδότες τους; Μπορεί το ΣΔΟΕ να κάνει μία βολτα από τις επιχειρήσεις των εργοδοτών τους;
Αυτά δεν γίνονται ούτε στο πιο διαλυμένο κράτος. Κανένας σεβασμός στον πολιτη-υποζύγιο που πληρωνει φόρους για να σπουδάσει το παιδί του σε μία ρημαδο-σχολή.
Αν καταδιώκονται στην χώρα τους και κινδυνεύουν από εμφυλιες συρράξεις, ναι να τους λυπηθούμε και να τους χορηγήσουμε άσυλο. Αυτοί όμως μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα και μας εκβιάζουν , επειδή "γουστάρουν" να ζήσουν στην Ευρώπη και όχι να συμβάλουν στην προκοπή της χώρας τους.
Εγώ μπορώ να πάω στον Καναδά ή στις ΗΠΑ επειδή ετσι μου αρέσει και επειδή η Ελλάδα είναι ψωροκώσταινα και δεν μου αρεσει; ΟΧΙ. Πρέπει να πληρώ προϋποθέσεις και φυσικά δεν θα εγκατασταθώ στην ξένη χώρα χωρίς ιατρικές εξετάσεις και χωρίς να έχει ελεγχθεί το ποιόν μου, η ταυτότητά μου κλπ κλπ. Το ίδιο ισχύει και γι αυτούς. Εκτός και είναι ανώτεροι από τους υπόλοιπους (άρα ρατσιστές).
Τα επιχειρήματα περί φτώχειας είναι εκ τους περισσού. Φτωχοί υπάρχουν παντού και στην Ελλάδα. Δουλεψε στην χώρα σου να προκόψεις και να βελτιώσεις και την χώρα σου. Η φτώχεια δεν ειναι αλλοθι για να παραβιάζεις τους νόμους άλλης χώρας και να ζημιώνεις τους πολίτες άλλης χώρας.
Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες