Καλά να ρωτήσω κάτι εγώ από την ήρεμια του σπιτίου μου,επειδή στην συνέλευση απάντηση δεν πήρα,Γιατί προσπάθειτε να δημιουργήσεται διαφωνιές εκεί που δεν υπάρχουν,συγκεκρημένα όσο αναφορά τις χορηγιές? Όλοι συμφωνούμε στο ότι η παιδεία πρέπει να είναι δωρεάν, και στην συγκεκρημένη περίπτωση αυτή η εκδρομή.Γι'αυτό το λόγο θα διαμαρτηριθούμε εντόνα και θα διεκδικήσουμε το δικαίωμα μας αυτό.
Πέρα από εκεί η εκδρομή,όπως και σε κάθε ταξίδι ένα μέρος του κόστους είναι το τι θα χαλάσεις σε μαγαζία(νερό,φαγητο,ενθύμια,κανα καφε που θα πιειςκλπ)Το οποίο καμία δωρεάν παιδεία δεν καλύπτει...
Ας προχωρήσουμε λίγο πιο πέρα την σκέψη αυτή.Γιατί να ζητάμε μόνο την δωρεάν παιδεία,εφόσον μπορούμε να βρούμε χρήματα μέσω χορήγίες για τα εκεί εξοδά μας? Από το να μου χορηγεί χρήματα ο επιχειρηματιας που λέγεται "Ο Πατέρας μου" ή "Ο Εαυτός μου" που δεν του περισσεύουν κίολας,γιατί να μην τα δεχτό από τον τάδε εκατομηριούχο??Εγώ είμαι υπέρ της αναδιονομής του πλούτου εξάλλου...

Ακόμη στην 5ήμερη στο λύκειο,δεν είδα μετά τις χορηγίες καμία ταμπέλα με το όνομα των χορηγών στο λύκειο μου μέσα...
Αντίθετα στο σπίτι μου χωρίς να έχω πάρει καμία χορηγία,έχω το κινιτό ΝΟΚΙΑ ή τη Sony τηλεόραση και δεν ξέρω τι άλλο...
Οι επιχειρησεις υπάρχουν και δυστυχώς ή ευτυχώς πλουτίζουν,γιατί να μην πάρω πίσω κάποια από τα λεφτά που πληρώνω σαν μ*****ς στα διόδια ????Απορρώ....Πραγματικά απορρώ...