@Αιρετικός
Ναι ρε παιδί υπάρχουν άτομα που θέλουν να μάθουν γιατί βλέπουν ότι μόνο με τη γνώση μπορούν να νικήσουν την κωλοκατάσταση που ζούμε.
Ναι αλλά πια γνώση?Στατικής?Οδοποιίας?Με αυτά θα αλλάξεις την κωλοκατάσταση?Ψεύδεσαι.Και είναι και μεγάλη συζήτηση αυτή, οπότε αν θες άνοιξε άλλο θέμα να την κάνουμε την συζήτηση.
Εγω αν θες προτείνω ότι πιο ακραίο. 6 ώρα το πρωί να πάρουμε όλοι οι Έλληνες όπλα και να καταλάβουμε τη βουλή. Να τους σκοτώσουμε όσους είναι εκεί και να την κάψουμε σαν το Ραιχσταγκ.
Κάτι πιο...πολιτικό μπορείς να προτείνεις?
Και μετά τι?????????????????? Απάντησε μου και τότε πάω εγώ πάσο και είμαι χαζός όπως λές
Δεν είπα ότι είσαι χαζός και ούτε πρόκειται αν είσαι να στο πω.Το λένε μόνοι τους όσοι είναι, έμμεσα πάντα.
Το "και μετά τι??" τι ρόλο βαράει?Το άρθρο 16 σου λέει κάτι?Το κίνημα που έγινε για αυτό?Επίσης εσύ περιμένεις στιγμιαίες και ακαριαίες αλλαγές?Πάλι ψεύδεσαι.
αφού είναι έτσι όπως το λες αστηνα τη ρημάδα ανοιχτή να δούμε ποσοι θα πανε οι "χαζοί" έστω για πείραμα ρε παιδί μου......
Θα πάνε σίγουρα.Το θέμα είναι ότι και με την κατάληψη "δεν τους κερδίζεις" (τους φοιτητάρες), μιας και απλά δεν θα δώσουν παρόν στην κινητοποίηση.Δες το αν σε βολεύει περισσότερο ως συμβολικό.
Θα ήθελα αν μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο τι μέτρα πάνε να περάσουν για την τριτοβάθμια.Μετά συνεχίζουμε.Και ελπίζω βέβαια να μην τα έχεις δει μέχρι τώρα..