Σχόλια για το Νέο Σύστημα Παραλαβής Συγγραμμάτων

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: Σχόλια για το Νέο Σύστημα Παραλαβής Συγγραμμάτων

Δημοσίευσηαπό akrovolistos » Τρί, 05 Οκτ 2010 8:07 pm

Φαίνεται (εκ του αποτελέσματος) να ισχύει πως επιτρέπονται αλλαγές στη δήλωση συγγραμάτων όταν δεν έχεις παραλάβει κάποιο σύγγραμα.

@redy : Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος έλεγχος. Εξάλλου ο αριθμός των συγγραμάτων που δηλώνεις έχει χαρακτήρα "υπεύθυνης δήλωσης" λένε. ΓΙα τους νέους φοιτητές δεν ισχύει αυτό, αφού θα έχουν πλέον δηλωμένο αριθμό συγγραμάτων μέσω του Εύδοξου
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
akrovolistos Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Τετ, 06 Οκτ 2010 3:33 pm

Τώρα έχουν επαναφέρει την επιλογή για τροποποίηση των δηλώσεων.
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Μινωας » Σάβ, 09 Οκτ 2010 9:47 pm

Χμμμ απορια...

Καπου μεσα στον ευδοξο οταν δινεις τα στοιχεια σου(τηλεφωνο,μειλ κτλ) ζηταει το παρακατω..
"Αριθμός Μαθημάτων για τα οποία έχετε ήδη παραλάβει συγγράμματα πριν τo σύστημα Εύδοξος".
Επισης στους ορους γραφει οτι ολοι οι φοιτητες δικαιούνται να επιλεξουν δωρεαν αριθμο συγγραματων ισο με τον συνολικο αριθμο υποχρεωτικων και επιλεγόμενων μαθηματων που απαιτούνται για την ληψη πτυχιου.Το δικαιωμα προμηθειας συγγραματων δεν επεκτείνεται στα επιπλεον μαθηματα που επελεξαν και εξεταστηκαν ακομα και αν υπολογιζονται για την ληψη πτυχιου.

Λοιπον με βαση τα παραπανω ειμαι 11ο εξαμηνο χωρις ομως να εχω δηλωσει τα μαθηματα του 9ου τα οποια τα δηλωνω για φετος πρωτη φορα.Ειχα ρωτησει την γραμματεια περυσι και με ειχε διαβεβαιωσει οτι θα δικαιούμε βιβλια του χρονου οταν πρωτοδηλωσω τα συγγεκριμενα μαθηματα.Απο οταν μπηκα στην σχολη εχει αλλαξει απειρες φορες το προγραμμα σπουδων και εχω παρει βιβλια σε μαθηματα που καταργηθηκαν πχ φυσικη 2 και χημεια.Και πειτε μου τωρα τι περιμενουν να τους γραψω στον αριθμο μαθηματων που εχω παρει συγγραμα πριν το συστημα ευδοξος?

Καπου διαβασα οτι ο αριθμος των συγγραματων που δικαιουται καποιος συνολικα ελεγχεται και αν τον υπερβεις... :wave:
Αν εγω κατσω και θυμηθω σε ποσα μαθηματα εχω παρει βιβλιο και τους γραψω το πραγματικο νουμερο υπαρχει καμια περιπτωση (...)να μου πουν συγγνωμη ατυχησατε...?Σορρυ αλλα δεν ηξερα οτι η χημεια θα καταργηθει να μην επερνα βιβλιο.Αληθεια μπορει να με πληροφορησει καποιος ποσα μαθηματα εχει η σχολη μας για πτυχιο γιατι για εμενα βγαινουν 65.

:ellinofreneia:

Χμμ εχει νοημα που καθομαι και το ψυριζω ετσι το θεμα η να βαλω ενα τυχαιο νουμερο και οτι γινει την τρελα μου μεσα...
Τελευταία επεξεργασία από ingenieurin26 και Σάβ, 09 Οκτ 2010 9:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: μεταφορά δημοσίευσης
Μινωας

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 09 Οκτ 2010 10:00 pm

δεν μετράνε τα βιβλία εκδόσεων ΕΜΠ οπότε από το νούμερο αυτό μπορείς να αφαιρέσεις πολλά όπως ενεργειακή τεχνολογία, οδοποιίες , στατική 3 κλπ. Τα μαθήματα για πτυχίο είναι πάνω κάτω 64. Προσωπικά βαριόμουν πολύ να μετρήσω και έβαλα ένα λογικό νούμερο για το 7ο εξ. (35)
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Μινωας » Σάβ, 09 Οκτ 2010 10:02 pm

ingenieurin26 έγραψε:δεν μετράνε τα βιβλία εκδόσεων ΕΜΠ οπότε από το νούμερο αυτό μπορείς να αφαιρέσεις πολλά όπως ενεργειακή τεχνολογία, οδοποιίες , στατική 3 κλπ. Τα μαθήματα για πτυχίο είναι πάνω κάτω 64. Προσωπικά βαριόμουν πολύ να μετρήσω και έβαλα ένα λογικό νούμερο για το 7ο εξ. (35)

Σε ευχαρηστω πολυ για την αμεση απαντηση.Απορω ποιος ηλιθιος :oops: το σκεφτηκε αυτο με τον αριθμο συγγραματων...
Μινωας

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό brahe » Σάβ, 09 Οκτ 2010 10:21 pm

Για να έχεις μια τάξη μεγέθους από έναν 5ετή (πωπω μεγαλώσαμε...) είναι 44/56(χωρίς τα επιπλέον).Με τα επιπλέον ο αριθμός ανεβαίνει στα 47/61.
"Ο τέλειος ο άνδρας,
ο άνδρας ο σωστός,
είναι μονάχα ο έξυπνος...
ο όμορφος...
...ο δομοστατικός"
brahe
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό MAKIA182 » Κυρ, 10 Οκτ 2010 1:10 pm

επελεξα αυτο το βιβλιο "ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ", Ιωάννης Πολυράκης, 1998, Αυτοέκδοση για το 3ο εξαμηνο και μου εβγαλε αυτη την επιλογη
''Τα βιβλία θα τα παραλάβετε από τον σταθμό Courier της επιλογής σας. Πρέπει να επιλέξετε σταθμό πριν υποβάλετε τη δήλωσή σας.'' τι ειναι τουτο?! πρεπει να παω στην ACS συγκεκριμενα που ειναι κοντα στη περιοχη μου να το παραλαβω! χρειαζεται να πληρωσω εξοδα μεταφορας ή δεν επιβαρυνομαι? :wtf:
“You never change things by fighting the existing reality.
To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.”

~Richard Buckminster Fuller
MAKIA182 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Κυρ, 10 Οκτ 2010 1:17 pm

Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να πληρώσεις εσύ κάτι, αλλά καλύτερα ρώτα τους μέσω της φόρμας που έχουν στον Εύδοξο. Απλά επειδή είναι αυτοέκδοση, μπορεί να μην έχει ορισθεί σημείο διανομής εντός Αθήνας και να χρειαστεί να στο στείλουν με courier.
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό MAKIA182 » Κυρ, 10 Οκτ 2010 1:19 pm

θα ρωτησω και θα σας ενημερωσω...

Δημοσίευσηαπό MAKIA182 » Κυρ, 10 Οκτ 2010 2:40 pm

Μολις ελαβα την απαντηση: ''Σε περίπτωση που κάποιο σύγγραμμα διανέμεται μέσω courier δεν επιβαρύνεστε χρηματικά''. :clap: μπραβο! δεν περιμενα Κυριακατικα και μαλιστα μεσημερι να με ενημερωσουν τοσο συντομα!

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης