Χμμμ απορια...
Καπου μεσα στον ευδοξο οταν δινεις τα στοιχεια σου(τηλεφωνο,μειλ κτλ) ζηταει το παρακατω..
"Αριθμός Μαθημάτων για τα οποία έχετε ήδη παραλάβει συγγράμματα πριν τo σύστημα Εύδοξος".
Επισης στους ορους γραφει οτι ολοι οι φοιτητες δικαιούνται να επιλεξουν δωρεαν αριθμο συγγραματων ισο με τον συνολικο αριθμο υποχρεωτικων και επιλεγόμενων μαθηματων που απαιτούνται για την ληψη πτυχιου.Το δικαιωμα προμηθειας συγγραματων δεν επεκτείνεται στα επιπλεον μαθηματα που επελεξαν και εξεταστηκαν ακομα και αν υπολογιζονται για την ληψη πτυχιου.
Λοιπον με βαση τα παραπανω ειμαι 11ο εξαμηνο χωρις ομως να εχω δηλωσει τα μαθηματα του 9ου τα οποια τα δηλωνω για φετος πρωτη φορα.Ειχα ρωτησει την γραμματεια περυσι και με ειχε διαβεβαιωσει οτι θα δικαιούμε βιβλια του χρονου οταν πρωτοδηλωσω τα συγγεκριμενα μαθηματα.Απο οταν μπηκα στην σχολη εχει αλλαξει απειρες φορες το προγραμμα σπουδων και εχω παρει βιβλια σε μαθηματα που καταργηθηκαν πχ φυσικη 2 και χημεια.Και πειτε μου τωρα τι περιμενουν να τους γραψω στον αριθμο μαθηματων που εχω παρει συγγραμα πριν το συστημα ευδοξος?
Καπου διαβασα οτι ο αριθμος των συγγραματων που δικαιουται καποιος συνολικα ελεγχεται και αν τον υπερβεις...
Αν εγω κατσω και θυμηθω σε ποσα μαθηματα εχω παρει βιβλιο και τους γραψω το πραγματικο νουμερο υπαρχει καμια περιπτωση (...)να μου πουν συγγνωμη ατυχησατε...?Σορρυ αλλα δεν ηξερα οτι η χημεια θα καταργηθει να μην επερνα βιβλιο.Αληθεια μπορει να με πληροφορησει καποιος ποσα μαθηματα εχει η σχολη μας για πτυχιο γιατι για εμενα βγαινουν 65.
Χμμ εχει νοημα που καθομαι και το ψυριζω ετσι το θεμα η να βαλω ενα τυχαιο νουμερο και οτι γινει την τρελα μου μεσα...