Η γραμματεία έβγαλε κάποια στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ακαδ. έτους 2009-10 στη σελίδα με τα στοιχεία φοιτητών. Για την ώρα περιέχει στατιστικά στοιχεία μόνο για την κανονική περίοδο:
Συντονιστής: University Editors
ΜτΡ έπος - πρωτιά σε κομμένους στην κανονική κι εγγεγραμμένους στην επαναληπτική(ήμουν κι εγώ στο 71.6%
)
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Προς τι δεν ανεκοίνωσε "Εφ. Υδρ" και "Ποταμάκια", αλλά μόνο το "κακό";
Μου κάνει πάντως εντύπωση οτι πέρυσι μόλις 4 άτομα επέλεξαν τα πεπερασμένα στοιχεία ...νόμιζα ότι η προπαγάνδα του κυρίου Παπαδρακάκη θα είχε αποτέλεσμα!
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
merde_conserve έγραψε:ΜτΡ έπος - πρωτιά σε κομμένους στην κανονική κι εγγεγραμμένους στην επαναληπτική(ήμουν κι εγώ στο 71.6%
)
Από τώρα δέχομαι στοιχήματα για το ποιό θα είναι το καινούργιο αφισέτο-στατιστική πίτα των ΕΑΑΚ.
Δεν νομιζεις οτι παραειναι μικρο το 28,4% για να μας νοιαζει αν θα βγαλουν αφισετακι η οχι τα ΕΑΑΚ!? [...] αν βγει τετοια αφισα δικαιως θα βγει!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 3 επισκέπτες