Στατιστικά στοιχεία εαρινής εξεταστικής 2009-10

Συντονιστής: University Editors

Στατιστικά στοιχεία εαρινής εξεταστικής 2009-10

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Δευτ, 20 Σεπ 2010 1:07 pm

Η γραμματεία έβγαλε κάποια στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ακαδ. έτους 2009-10 στη σελίδα με τα στοιχεία φοιτητών. Για την ώρα περιέχει στατιστικά στοιχεία μόνο για την κανονική περίοδο:

statistika_stoixeia_2010.pdf
(105.36 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 789 φορές
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Στατιστικά στοιχεία εξετάσεων ακαδ. έτους 2009-10

Δημοσίευσηαπό Alexander » Δευτ, 20 Σεπ 2010 1:32 pm

ΜτΡ έπος - πρωτιά σε κομμένους στην κανονική κι εγγεγραμμένους στην επαναληπτική :lol: (ήμουν κι εγώ στο 71.6% :thumbup: )
Alexander Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Δευτ, 20 Σεπ 2010 2:19 pm

Η Γραμματεία είναι παράρτημα του ΔΝΤ :x
Προς τι δεν ανεκοίνωσε "Εφ. Υδρ" και "Ποταμάκια", αλλά μόνο το "κακό";
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Δευτ, 20 Σεπ 2010 2:22 pm

ΜτΡ έπος - πρωτιά σε κομμένους στην κανονική κι εγγεγραμμένους στην επαναληπτική :lol: (ήμουν κι εγώ στο 71.6% :thumbup: )

Από τώρα δέχομαι στοιχήματα για το ποιό θα είναι το καινούργιο αφισέτο-στατιστική πίτα των ΕΑΑΚ. :lol:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Gerber » Δευτ, 20 Σεπ 2010 2:37 pm

Προς τι δεν ανεκοίνωσε "Εφ. Υδρ" και "Ποταμάκια", αλλά μόνο το "κακό";

τα κρατάει για τα χειμερινά εξάμηνα!

Μου κάνει πάντως εντύπωση οτι πέρυσι μόλις 4 άτομα επέλεξαν τα πεπερασμένα στοιχεία ...νόμιζα ότι η προπαγάνδα του κυρίου Παπαδρακάκη θα είχε αποτέλεσμα!
η ζωή είναι ταξίδι και όχι προορισμός...
Άβαταρ μέλους
Gerber Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 20 Σεπ 2010 2:47 pm

Αμα λέω εγώ οτι ΔΝΤ μας χρειάζεται... Μνημόνιο και Τρόϊκα και ξερό ψωμί... Πέρα από την πλάκα τα στατιστικά δεν δίνουν συμπέρασμα αν δεν λάβουμε υπόψη τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθήματος. Για ένα αντικειμενικά δύσκολο μάθημα (ύλη,έννοιες κλπ) μπορεί ένα μικρό ποσοστό επιτυχόντων να οφείλεται σε δυσκολα θέματα ή ανεπάρκεια γνώσης κλπ κλπ. Με 2 λόγια το νούμερο σκέτο δεν λέει τίποτα. Από δίπλα ας βάζει και ένα επιγραμματικό χαρακτηρισμό μαθήματος εύκολο,δύσκολο,κορμού,δομοστατικού κλπ κλπ.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Δευτ, 20 Σεπ 2010 3:05 pm

Off topic:
Μου κάνει πάντως εντύπωση οτι πέρυσι μόλις 4 άτομα επέλεξαν τα πεπερασμένα στοιχεία ...νόμιζα ότι η προπαγάνδα του κυρίου Παπαδρακάκη θα είχε αποτέλεσμα!

Υπάρχουν δύο μαθήματα πεπερασμένων, τα πεπερασμένα του Παπαδρακάκη και αυτά του Θεοτόκογλου, στους Υδραυλικούς. Στον Παπαδρακάκη πήγαν 45 άτομα, οπότε μάλλον ήταν αποτελεσματική η προπαγάνδα.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό alienson » Πέμ, 23 Σεπ 2010 7:03 pm

merde_conserve έγραψε:

Από τώρα δέχομαι στοιχήματα για το ποιό θα είναι το καινούργιο αφισέτο-στατιστική πίτα των ΕΑΑΚ. :lol:

Δεν νομιζεις οτι παραειναι μικρο το 28,4% για να μας νοιαζει αν θα βγαλουν αφισετακι η οχι τα ΕΑΑΚ!?εννοειται οτι κατα πρεπει να ειπωθει.....ειναι τραγελαφικο να μην περνανε ουτε 3/10!!!!τοσο βλακες ειναι πια αυτοι οι φοιτητες και κοβονται ολοι?!δε λεω...η ΜτΡ ειναι ενα απο τα πια δυσκολα νερα της σχολης αλλα ειπαμε.....ας διαμορφωνονται τα θεματα με τετοια τροπο ωστε ενας καλα και με λογικους ρυθμους προετοιμασμενος να μπορει να πιασει το 5-7 και ας βαζουν πιο απαιτητικα θεματα για τους υπολοιπους!δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει σε μια τετοια περιπτωση να ασχολουμαστε με το τι θα κανει το σχημα της ΕΑΑΚ...αν βγει τετοια αφισα δικαιως θα βγει!
alienson

Έτος εισαγωγής: 2009

Re: Στατιστικά στοιχεία εαρινής εξεταστικής 2009-10

Δημοσίευσηαπό BM » Πέμ, 23 Σεπ 2010 7:26 pm

Φίλε, πρωτοετής είσαι; Έχουν να δουν τα μάτια σου...
Vae Victis
BM

Έτος εισαγωγής: 2004

Re: Στατιστικά στοιχεία εαρινής εξεταστικής 2009-10

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Πέμ, 23 Σεπ 2010 7:37 pm

Μπα πρέπει να μπαίνει πέμπτο αν δεν κάνω λάθος, και πρέπει να είναι υδραυλικός. :P

Δεν νομιζεις οτι παραειναι μικρο το 28,4% για να μας νοιαζει αν θα βγαλουν αφισετακι η οχι τα ΕΑΑΚ!? [...] αν βγει τετοια αφισα δικαιως θα βγει!

Μαζί σου. Δεν κριτίκαρα το αφισέτο, ούτε την τακτική της ΕΑΑΚ. Μπορούμε όμως μέσα στα ποσοστά να κάνουμε και λίγη πλάκα.
Το ότι έχουμε μαθήματα με 30% και 40% το ξέρουμε, δεν ήταν καινούργιο. Ειδικά η ΜτΡ είναι ζόρικο μάθημα, το οποίο αναμενόταν να έχει χαμηλά ποσοστά - δεν περίμενει βέβαια να είναι τόσο χαμηλά.

Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Επόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες