Evak βρήκα και εγώ τον Ρασσιά, συγκεκριμένα την τελευταία μέρα της εξεταστικής και ήταν θετικός στον να μου δώσει χαριστική,αρκεί να ήταν το τελευταίο μου μάθημα. Όταν παρέδωσα τη διπλωματική μου, την προηγούμενη Πέμπτη 16 Ιουλίου, τον ξαναβρήκα και άρχισε να μου λέει άλλα.
Το χειρότερο ήταν ότι με έκανε μπαλάκι με τη γραμματεία, δηλαδή μου έλεγε ότι θέλει και καλά επίσημο χαρτί από την γραμματεία αλλιώς δεν γίνεται. Φυσικά δεν υπάρχει τέτοιο χαρτί της γραμματείας για χαριστική εξέταση. Αυτό που χρειάζεται η γραμματεία μας είναι μόνο ένα χειρόγραφο χαρτί, το οποίο να φέρει τις υπογραφές των 3 διδασκόντων του εκάστοτε μαθήματος και να γράφει τον βαθμό των εξεταστών.
Όταν τον έπαιρνα τηλ να συνενοηθούμε, μου ελεγε κάτι μα....ες και μου το έκλεινε αμέσως.Γενικά από την όλη συμπεριφορά του απέναντι μου τον σιχάθηκα...

Ηθελε να πάει διακοπές ο κύριος καθηγητής και που να σκέφετεται τώρα χαριστικές...
Για το θέμα του Σεπτεμβρίου, εγώ δυστυχώς θα τον ξαναχρειαστώ, γιατί έκοψα την αναβολή μου και μπαίνω φαντάρος τον Αύγουστο, οπότε δεν θα μπορώ να το δώσω κανονικά το μάθημα. Ελπίζω τότε να είναι πιο συννενόησιμος και να με βοηθήσει.Επιπλέον για σένα ελπίζω να το περάσεις στην επαναληπτική (δεν είναι και δύσκολο μάθημα..!), χωρίς να πρέπει να παρακαλάς τον κάθε καθηγητή, γιατί οι περισότεροι δεν έχουν καμία ιδέα πως θα πρέπει να είναι ένας πραγματικός δάσκαλος.........
PS: sorry για το μέγεθος και το ύφος μου,αλλά όταν τα ξανασκέφτομαι τρελαίνομαι................!