Χαριστική εξεταστική

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Χαριστική εξεταστική

Δημοσίευσηαπό katerinio » Τετ, 07 Ιούλ 2010 12:25 am

Δηλαδή ο καθηγητής θα στείλει το έντυπο ΚΔ στη γραμματεία και από εκεί και πέρα θα υπάρχει ειδικός έλεγχος αν θα γίνει δεκτό ή όχι?

είθισται να γίνεται αυτό?

καλά η γραμματεία απαράδεκτη, πως θα πρέπει να γνωρίζαμε το deadline???
katerinio

Έτος εισαγωγής: 2000

Δημοσίευσηαπό carrie » Δευτ, 19 Ιούλ 2010 6:20 pm

Ενδιαφέρεται κάποιος για χαριστική στο μπετό 2? Ή γενικά έχετε ακούσει αν θα δοθεί τώρα χαριστική? Γιατί εποικοινώνησα με την γραμματεία και δεν έβγαλα άκρη..Κ είναι το τελευταίο μου..!!!
carrie

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό kalamata » Τρί, 20 Ιούλ 2010 12:08 am

Χαμένη υπόθεση μου φαίνεται η χαριστική αυτή την περίοδο.
Μου εμεινε τελευταίο η Ανάλυση 1 και δεν βγάζω άκρη.
Η συμπεριφορά των καθηγητών είναι για πολύ βρίσιμο... :evil:
kalamata

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό katerinio » Τρί, 20 Ιούλ 2010 10:59 am

στα και εγώ έμεινα μόνο με Στατική ΙΙ. Με πάει τόσο πίσω μόνο για 1 μάθημα.
katerinio

Έτος εισαγωγής: 2000

Δημοσίευσηαπό WALL » Τρί, 20 Ιούλ 2010 4:06 pm

Ενδιαφέρεται κανείς για χαριστική στην Εδαφομηχανική ΙΙ??
Εμένα είναι τελευταίο μάθημα (έχω δώσει και διπλωματική) και μίλησα με τον κ Γκαζέτα αλλά μου το ξέκοψε εντελώς λόγω "έλλειψης χρόνου" απ'οσο μου είπε...
Το γράφω εδώ μήπως το σκέφτεται και κάποιος άλλος, έτσι ώστε με λίγο παραπάνω πίεση μήπως "ψηθεί" ο καθηγητής να μας δώσει χαριστική!
WALL

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό Evak » Παρ, 23 Ιούλ 2010 10:11 am

kalamata έγραψε:Χαμένη υπόθεση μου φαίνεται η χαριστική αυτή την περίοδο.
Μου εμεινε τελευταίο η Ανάλυση 1 και δεν βγάζω άκρη.
Η συμπεριφορά των καθηγητών είναι για πολύ βρίσιμο... :evil:

Και εγώ έχω τελευταίο μάθημα Ανάλυση 1 αλλά σκεφτόμουν να το δώσουμε αρχικά στην επαναληπτικη εξεταστική του Σεπτεμβρίου (ούτως η άλλως τέλη αυγούστου το δίνουμε) και μετά πιάνουμε τον καθηγητή για χαριστική...πάντως εγω που μίλησα με Ρασσια επι του θέματος (να δώσω χαριστική αν είναι το τελευταίο μου μαθημα), δεν ήταν αρνητικός. Τι λες??
Evak

Δημοσίευσηαπό kalamata » Παρ, 23 Ιούλ 2010 12:56 pm

Evak βρήκα και εγώ τον Ρασσιά, συγκεκριμένα την τελευταία μέρα της εξεταστικής και ήταν θετικός στον να μου δώσει χαριστική,αρκεί να ήταν το τελευταίο μου μάθημα. Όταν παρέδωσα τη διπλωματική μου, την προηγούμενη Πέμπτη 16 Ιουλίου, τον ξαναβρήκα και άρχισε να μου λέει άλλα.
Το χειρότερο ήταν ότι με έκανε μπαλάκι με τη γραμματεία, δηλαδή μου έλεγε ότι θέλει και καλά επίσημο χαρτί από την γραμματεία αλλιώς δεν γίνεται. Φυσικά δεν υπάρχει τέτοιο χαρτί της γραμματείας για χαριστική εξέταση. Αυτό που χρειάζεται η γραμματεία μας είναι μόνο ένα χειρόγραφο χαρτί, το οποίο να φέρει τις υπογραφές των 3 διδασκόντων του εκάστοτε μαθήματος και να γράφει τον βαθμό των εξεταστών.
Όταν τον έπαιρνα τηλ να συνενοηθούμε, μου ελεγε κάτι μα....ες και μου το έκλεινε αμέσως.Γενικά από την όλη συμπεριφορά του απέναντι μου τον σιχάθηκα... :evil: Ηθελε να πάει διακοπές ο κύριος καθηγητής και που να σκέφετεται τώρα χαριστικές...
Για το θέμα του Σεπτεμβρίου, εγώ δυστυχώς θα τον ξαναχρειαστώ, γιατί έκοψα την αναβολή μου και μπαίνω φαντάρος τον Αύγουστο, οπότε δεν θα μπορώ να το δώσω κανονικά το μάθημα. Ελπίζω τότε να είναι πιο συννενόησιμος και να με βοηθήσει.Επιπλέον για σένα ελπίζω να το περάσεις στην επαναληπτική (δεν είναι και δύσκολο μάθημα..!), χωρίς να πρέπει να παρακαλάς τον κάθε καθηγητή, γιατί οι περισότεροι δεν έχουν καμία ιδέα πως θα πρέπει να είναι ένας πραγματικός δάσκαλος......... :finger:

PS: sorry για το μέγεθος και το ύφος μου,αλλά όταν τα ξανασκέφτομαι τρελαίνομαι................!
kalamata

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Evak » Δευτ, 26 Ιούλ 2010 8:05 pm

Kalamata μην ανησυχεις, καταλαβαίνω απόλυτα...(δεν εχω περάσει και εγώ λίγα με το Ρασσιά αλλά και με άλλα "μπουμπούκια" καθηγητές της σχολής..) αφου να καταλάβεις, εγω προτίμησα να στείλω mail στον Ρασσιά (το φαντάστηκα οτι δεν επρόκειτο να τον βρω στο γραφείο του, μέρες διακοπών που είναι... :evil: ) ρωτώντας για την ύλη του μαθηματος κλπ κλπ...φυσικά ακομα περιμένω (εδώ και μια εβδομάδα)...
Πάντως πιστευω οτι θα σου δώσει χαριστική, απλά δεν ήθελε να ασχοληθεί αυτή τη στιγμή. Αμα πάντως με κόψει στην επαναληπτική, θα τον κυνηγήσουμε μαζι, μην ανησυχεις...
Καλή συνέχεια !!! ;)
Evak

Δημοσίευσηαπό ba2323 » Πέμ, 14 Οκτ 2010 4:03 pm

Απ'όσο έμαθα θα γίνει χαριστική εξέταση για τα όλα μαθήματα του μπετού την άλλη Παρασκευή. Ξέρει περίπου κανένας τι περίπου μπαίνει στισ εξεταστικές αυτές κυρίως όσον αφορα το ΚΟΣ;
ba2323

Δημοσίευσηαπό ba2323 » Παρ, 15 Οκτ 2010 2:11 pm

Κανείς;
ba2323

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες