Χαριστική εξεταστική

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Χαριστική εξεταστική

Δημοσίευσηαπό kalamata » Τρί, 06 Ιούλ 2010 1:47 pm

Ναι,είναι να παραδώσω αυτή την περίοδο και μου έχει μείνει η ανάλυση 1.
Τη βεβαίωση αυτή την πάω στη γραμματεία?
kalamata

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Τρί, 06 Ιούλ 2010 3:18 pm

Αν τη διπλωματική σου πρόκειται να την παραδώσεις αυτή την περίοδο άρα λογικά τώρα είναι κατα μεγάλο ποσοστό ολοκληρωμένη οπότε πες του καθηγητή σου να στείλει στη γραμματεία το χαρτί Κ.Δ. (Καταρχήν Δεκτή).
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό katerinio » Τρί, 06 Ιούλ 2010 3:23 pm

πότε είναι το deadline για να στείλει ο καθηγητής στη γραμματεία το ΚΔ?
katerinio

Έτος εισαγωγής: 2000

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Τρί, 06 Ιούλ 2010 3:47 pm

Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο deadline. Αυτό το χαρτί το στέλνει ως επιβεβαίωση ότι έχεις σχεδόν ολοκληρώσει τη διπλωματική έτσι ώστε η γραμματεία να μπορεί να το επιβεβαιώσει όταν της το ζητήσει κάποιος καθηγητής πχ για χαριστική κλπ.
Εικόνα
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό katerinio » Τρί, 06 Ιούλ 2010 4:14 pm

μια ακόμη ερώτηση προς γάντι του μποξ (σε έχω κουράσει σήμερα)....αυτό το χαρτί Κδ είναι ένα τυποποιμένο έντυπο από τη γραμματεία?

Δηλαδή το παίρνω από τη γραμματεία, το πάω στον καθηγητή το υπογράφει και αυτός το στέλνει πίσω στη γραμματεία??

και στην πιο τραβηγμένη περίπτωση μπορεί να στείλει το ΚΔ και να παρουσιάσω π.χ το Σεπτέμβριο?
katerinio

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Τρί, 06 Ιούλ 2010 4:48 pm

katerinio έγραψε:μια ακόμη ερώτηση προς γάντι του μποξ (σε έχω κουράσει σήμερα)....αυτό το χαρτί Κδ είναι ένα τυποποιμένο έντυπο από τη γραμματεία?

Δηλαδή το παίρνω από τη γραμματεία, το πάω στον καθηγητή το υπογράφει και αυτός το στέλνει πίσω στη γραμματεία??
Δεν το γνωρίζω αυτό. Ίσως και να το στέλνει ο καθηγητής κατευθείαν στη γραμματεία. Εμένα αυτό το χαρτί μου έλειπε και δεν έδωσα χαριστική. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε κάτι τέτοιο. Το έμαθα όταν πήγα να δηλώσω για χαριστική αλλά ήταν αργά για να κάνω κάτι. Ρώτα τον καθηγητή σου, αυτός θα ξέρει σίγουρα τι και πως! ;)

katerinio έγραψε:και στην πιο τραβηγμένη περίπτωση μπορεί να στείλει το ΚΔ και να παρουσιάσω π.χ το Σεπτέμβριο?
Ναι, αυτό γίνεται αλλά πρέπει να έχει την καλή θέληση ο καθηγητής σου (της διπλωματικής) να το κάνει γιατί ουσιαστικά είναι "ζαβολιά" να υπογράψει το χαρτί χωρίς να είναι 100% σίγουρος ότι θα παραδώσεις τώρα την διπλωματική. Αυτό πήγα να κάνω κι εγώ ως ύστατη λύση για να μπορέσω να δώσω χαριστική αλλά δεν μου την έκανε τη χάρη ο καθηγητής μου. :(
Εικόνα
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό katerinio » Τρί, 06 Ιούλ 2010 4:58 pm

Thanks αγαπητό γάντι.

αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν αυτό είναι ένα τυποποιημένο έγγραφο.

τόσα χρόνια στο τμήμα και αυτά δεν τα γνώριζα. και από ότι έχω καταλάβει ουτε ο καθηγητής (της διπλωματικής, είναι και νέος) τα γνωρίζει.
katerinio

Δημοσίευσηαπό Dream on » Τρί, 06 Ιούλ 2010 6:10 pm

Το έγγραφο που λες είναι η Αποδοχή της Διπλωματικής ώστε να εξεταστεί στην περίοδο που έρχεται...ορίζει την τριμελή επιτροπή, πρέπει να περάσει από τον τομέα σου και μετά να φτάσει στην γραμματεία της σχολής. Υπάρχει στο site της σχολής στο Διαδικασίες - Έντυπα πρώτο πρώτο.
Dream on

Δημοσίευσηαπό katerinio » Τρί, 06 Ιούλ 2010 6:55 pm

ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες. και μια τελευταία ερώτηση (ελπίζω...)

πότε είναι το deadline της σχολής μας για κατάθεση αυτού του χαρτιού στη γραμματεία ?
katerinio

Δημοσίευσηαπό kalamata » Τρί, 06 Ιούλ 2010 9:34 pm

το deadline έχει περάσει...άσε και εγώ το ίδιο έχω πάθει.Ήταν να παραδώσω τώρα τη διπλοματική και δεν έκανα ΚΔ(δεν το ήξερα...αυτή η γραμματεία μια ανακοίνωση δεν βάζει???)
Πρέπει το συντομότερο δυνατό να βρεις τον καθηγητή σου και να συννενοηθείς μαζί του.Πλέον η αίτηση σου θαα περάσει από το διοικητικό για να γίνει δεκτή.
kalamata

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης