Ναι,είναι να παραδώσω αυτή την περίοδο και μου έχει μείνει η ανάλυση 1.
Τη βεβαίωση αυτή την πάω στη γραμματεία?
Συντονιστής: University Editors
Δεν το γνωρίζω αυτό. Ίσως και να το στέλνει ο καθηγητής κατευθείαν στη γραμματεία. Εμένα αυτό το χαρτί μου έλειπε και δεν έδωσα χαριστική. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε κάτι τέτοιο. Το έμαθα όταν πήγα να δηλώσω για χαριστική αλλά ήταν αργά για να κάνω κάτι. Ρώτα τον καθηγητή σου, αυτός θα ξέρει σίγουρα τι και πως!katerinio έγραψε:μια ακόμη ερώτηση προς γάντι του μποξ (σε έχω κουράσει σήμερα)....αυτό το χαρτί Κδ είναι ένα τυποποιμένο έντυπο από τη γραμματεία?
Δηλαδή το παίρνω από τη γραμματεία, το πάω στον καθηγητή το υπογράφει και αυτός το στέλνει πίσω στη γραμματεία??
Ναι, αυτό γίνεται αλλά πρέπει να έχει την καλή θέληση ο καθηγητής σου (της διπλωματικής) να το κάνει γιατί ουσιαστικά είναι "ζαβολιά" να υπογράψει το χαρτί χωρίς να είναι 100% σίγουρος ότι θα παραδώσεις τώρα την διπλωματική. Αυτό πήγα να κάνω κι εγώ ως ύστατη λύση για να μπορέσω να δώσω χαριστική αλλά δεν μου την έκανε τη χάρη ο καθηγητής μου.katerinio έγραψε:και στην πιο τραβηγμένη περίπτωση μπορεί να στείλει το ΚΔ και να παρουσιάσω π.χ το Σεπτέμβριο?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες