Πιστεύω ότι το παραζορίζουμε το θέμα χωρίς λόγο. Από τη στιγμή που φτιάχτηκε ένα αρκούντως καλό πρόγραμμα το οποίο μέσες-άκρες μας καλύπτει όλους και δεν έχει κανένα σοβαρό πρόβλημα (συμπτώσεις δύσκολων μαθημάτων, αμέληση της σχέσης μεγαλύτερων εξαμήνων με μικρότερα κ.ο.κ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ να προσπαθεί ο καθένας να το ψυρίσει πιο πολύ ώστε να έρθει στα μέτρα του. Τζαμπα προσπάθεια δηλαδή, και αμα αρχίσουν οι αλλαγές πάλι από την αρχή τη βάψαμε, μετά θα δημιοργηθούν πρόσθετες επιβαρύνσεις που δεν τις είδαμε κ.ο.κ.
ΔΕΝ έχει πολύ νόημα λοιπόν να λέει ο καθένας το πρόγραμμα όπως θα το θελε. Και εγώ π.χ έχω τις δύο πρώτες εβδομάδες απανωτά μαθήματα σε διαδοχικές ημέρες, και μετά 2 εβδομάδες κενές (!), αλλά δεν κάθομαι να γκρινιάζω. Στο κάτω-κάτω, δικό μου το φταίξιμο αν έχω αφήσει μαθήματα πέντε εξαμήνων που μπλέκονται όλα μαζί.
Ας κάνουμε κάποιες δευτερεύουσες αλλαγές στα μαθήματα 9ου εξ. σε τυχόν κατευθυνσεις με πρόβλημα και ΤΕΛΟΣ παιδιά, μην το κουράζουμε.
Ελεος ρε παιδια θα μας βγαλετε τηβ ψυχη να παρουμε ενα πτυχιο... εχω 4 μαθηματα και τα βαλατε ολα σε μια εβδομαδα...
Συγγνώμη που τα παιδιά που έφτιαξαν το πρόγραμμα δεν κάθησαν να μας ρωτήσουν ένα-ένα ξεχωριστά. Λόγω της πυκνότητας των μαθημάτων, κάποιου το πρόγραμμα θα κάτσει όπως έκατσε σε εσένα, τι να κάνουμε. Αν αλλάξει κάτι μπορεί μετά κάποιος άλλος να γράφει απανωτά μαθήματα. Δεν μπορούν να ικανοποιηθούν όλοι τι να κάνουμε.
Αν μπορούν τα παιδιά ας χώσουν κάποιο από τα ΜΕΤΡΙΑ μαθήματα της πρώτης εβδομάδας (Θεμέλια και Εφ.Υδρ κτλ) κάπου αλλού, εφ'όσον δεν δημιουργείται πρόβλημα. Αλλά πολύ πιθανό μετά να βγαίνουν άλλοι και να γκρινιάζουν. Anyway, με τις προσωπικές γκρίνιες χάνεται το νόημα του topic πιστεύω.