Σύνθεση Προγράμματος Επαναληπτικής Εξεταστικής 2009-10 / Προσχέδιο Προγράμματος

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Μηχανική ΙΙ (Μεταβατικό) στις 13/09 ή στις 21/09;

Το δημοψήφισμα λήγει στις Κυρ, 13 Ιουν 2010 6:50 pm

Δευτέρα 13/09
10
59%
Τρίτη 21/09
7
41%

Σύνολο ψήφων : 17

Re: Σύνθεση Προγράμματος Επαναληπτικής Εξεταστικής 2009-10

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 03 Ιουν 2010 8:41 pm

Πάντως όποιες αλλαγές και να γίνουν καλό είναι τα μαθήματα που είναι αλυσίδες (πχ Οδοποιίες, Εδαφομηχανικές) να είναι με τη σειρά. Δλδ όχι πρώτα η ΙΙ και μετά η Ι, όπως είχε γίνει παλιότερα με τις Μηχανικές.

Πρέπει να αλλάξει αυτό με τις Μηχανικές, υπάρχει και σε αυτο το πρόγραμμα.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό airetikos » Πέμ, 03 Ιουν 2010 9:21 pm

Εγώ το μόνο που θα ήθελα να γίνεται στα μαθήματα του έτους μου (2ο) είναι να έχουμε σε κάθε μάθημα 2 μερες κενό..... Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό αλλα δεν νομίζω να ναι τόσο δύσκολο. Μπορούμε να έχουμε πχ 5 βδομάδες εξεταστική?
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό recon » Πέμ, 03 Ιουν 2010 9:27 pm

ναι αμε! και 6 και 7 και 8 αν γουσταρουμε!!
Ε παλικαρι, για πιασε δυο μεριδες πατατες και δυο μπυρες.
Κερναω
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό airetikos » Πέμ, 03 Ιουν 2010 9:32 pm

Καλά ρε φίλε δεν σε είπαμε και καμπούρη. Χαλάρωσε. Και εγώ κερνάω μπυροϊνη. :D
airetikos

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Πέμ, 03 Ιουν 2010 9:44 pm

Το βασικότερο για να υπάρχει αποτέλεσμα στη συζήτηση είναι να μη σκέφτεται ο καθένας με την πάρτη του, αλλά με βάση το συλλογικό συμφέρον. Σας παρακαλώ να μη λέτε ο,τι βολεύει τον καθένα, αλλά να σκέφτεστε με τα εξής κριτήρια:

1.) Την αλληλεπίδραση μαθημάτων ανεξαρτήτως εξαμήνων τα οποία χρωστάει πολύς κόσμος

2.) Τις αποστάσεις μεταξύ ΖΟΡΙΚΩΝ μαθημάτων του ίδιου έτους

Νομίζω πως έτσι δύσκολα θα βγει άκρη.Πιστεύω πως πρέπει να βρούμε τα ''κύρια'' μαθήματα και να δούμε πόσες μέρες χρειάζονται αυτά για να διαβαστούν.Δηλαδή μπετά,στατικές,υδραυλικά και να προσέξουμε μην πέφτουν το πολύ 2 σε μία βδομάδα.Κι αν πέφτουν τουλάχιστον αν είναι αρχή και τέλος

Για αυτό το λόγο "χρωμάτισα" λίγο το πρόγραμμα κατά την κρίση μου, ώστε να δούμε τις άσχημες συμπτώσεις στους δύο παραπάνω λόγους. Δεν μας πειράζει να πέφτουν καπάκι εύκολα μαθήματα του ίδιου έτους, άλλωστε είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε αυτό που προτείνεις αιρετικέ, μαζί με το πρώτο κριτήριο.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό akis » Πέμ, 03 Ιουν 2010 9:48 pm

Καλά μην αποπαίρνετε τον airetiko. 5 βδομάδες ήταν η εξεταστική πέρυσι... Μάλλον τόσο θα είναι και φέτος... Αν και με 5 βδομάδες πάλι δε γίνεται αυτό γιατί τα μαθήματά του 2ου έτους (αν εξαιρέσεις τα Αγγλικά και την επιλογή του 3ου που είναι εύκολα και μπορούν να δοθούν οποιαδήποτε στιγμή) είναι 13. Δηλαδή πρέπει να δίνουμε 3 μαθήματα τη βδομάδα σίγουρα άρα δε γίνεται να χουμε 2 μέρες κενό...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό airetikos » Πέμ, 03 Ιουν 2010 9:57 pm

Φίλτατοι το να πάρουμε όσο το δυνατον μεγαλύτερη περίοδο (μέσα στα όρια της λογικής) εξεταστικής νομίζω εξ αντικειμένου βολεύει και τα 2 κριτηρια του μέρδε γιατί σου δίνει περιθώριο ελιγμών. Τώρα από τη στιγμή που είναι αδύνατον να έχουμε 2 μέρες κενό ας προσπαθήσουμε να τα συμβιβάσουμε με προτεραιότητα (κατά την άποψή μου) σε μαθήματα του ιδίου έτους (είναι πολύ μεγάλη σπαζοκεφαλιά να συμβιβάσεις μαθήματα πχ 2ου με 4ου έτους.) Εγώ δεν έχω ιδιαίτερα κολλήματα προκειμένου να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι απλώς να μην είναι πχ κοντά τα ρευστά με στατική τέτοιο στύλ. Αυτά.
airetikos

Δημοσίευσηαπό queen » Πέμ, 03 Ιουν 2010 11:07 pm

Παιδιά συγνώμη αλλά είναι λίγο παράλογο να πέφτουν στατική 4 και μπετό συνεχόμενα.. τα χρωστάει αρκετός κόσμος νομίζω..
queen

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Gate13 » Παρ, 04 Ιουν 2010 1:53 pm

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου qween. Δεν είναι δυνατόν αυτά τα δύο μαθήματα (Μπετό1 και Στατική4) να είναι σε 2 συνεχόμενες μέρες. Είναι 2 από τα πιο δύσκολα μαθήματα του 4ου έτους (Δομοστατικών). Πρώτο κριτήριο είναι τα δύσκολα μαθήματα του ίδιου έτους, και όχι οποιοδήποτε άλλο μάθημα παλαιότερου έτους, έστω και δύσκολο. Δεύτερο κριτήριο είναι τα δύσκολα μαθήματα και από παλιότερα έτη, και μετά όλα τα υπόλοιπα (πχ το βόλεμα του καθενός σύμφωνα με αυτά που χρωσταέι). Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που να διαφωνεί...!
Σε γνώρισα από παιδί μικρό...Πανάθα μου μου πήρες το μυαλό...
Gate13 Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 04 Ιουν 2010 2:43 pm

Ανέβηκε στην 1η δημοσίευση το αρχείο Υποψηφιο Προγραμμα Επαναληπτικης Εξετασης.allages
Με κίτρινο είναι οι αλλαγές οι δικές μου και του 3. Με πράσινο είναι 2 διαφορετικές προτάσεις για τη θέση του μεταβατικού της μηχανικής ΙΙ.

Για 7ο,8ο,9ο εξάμηνο χρειαζόμαστε συγκεκριμένες προτάσεις από τις 4 κατευθύνσεις.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες