31/05: Πρυτανικές εκλογές 2010

Συντονιστής: University Editors

Re: 31/05: Πρυτανικές εκλογές 2010

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Τρί, 01 Ιουν 2010 12:14 am

Ανακοίνωση του συνδυασμού κ. Μιμίκου
Αγαπητά μέλη της Πολυτεχνειακής κοινότητας

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ψήφο σας στις σημερινές Πρυτανικές εκλογές.
Η μεγάλη συμμετοχή των μελών ΔΕΠ (82%) και του διοικητικού και τεχνικού
προσωπικού (63%) στο σημερινό πρώτο γύρο των εκλογών αντικατοπτρίζει το
ενδιαφέρον και το αίσθημα ευθύνης της Πολυτεχνειακής κοινότητας για το
μέλλον του Ιδρύματος στους ζοφερούς καιρούς μας. Μελανό σημείο στη
σημερινή εκλογική διαδικασία ήταν η παρεμπόδιση των φοιτητών μας να
ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Τα σημερινά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Μέλη ΔΕΠ
Μιμίκου - Μπουντουβής - Αθανασούλης 148
Σιμόπουλος - Μοροπούλου - Αβαριτσιώτης 147
Τσαμάκης - Ρακόπουλος - Κοντού 123
Τσαμπούλας - Τσέζος - Κουή 48
Άκυρα - Λευκά 24

Διοικητικοί, ΕΕΔΕΙΠ, ΕΤΕΠ, ΙΔΑΧ, ΙΔΟΧ
Μιμίκου - Μπουντουβής - Αθανασούλης 98
Σιμόπουλος - Μοροπούλου - Αβαριτσιώτης 410
Τσαμάκης - Ρακόπουλος - Κοντού 76
Τσαμπούλας - Τσέζος - Κουή 75
Άκυρα - Λευκά 45

Είμαστε αισιόδοξοι ότι με τη συμμετοχή σας και στην αυριανή (1/6/2010) επαναληπτική
εκλογή θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για μια νέα δημιουργική και
ανοδική πορεία του Ιδρύματος.

Μ. Μιμίκου - Α. Μπουντουβής - Γ. Αθανασούλης

Ντροπή για την ανίκανη εφορευτική επιτροπή που δεν έκανε ούτε μία νύξη στην παρεμπόδιση των φοιτητών. Λες και ζουν σε άλλον κόσμο οι κ... (τελικά πάει σε κάθε επιτροπή) Ντροπή στους υποψήφιους σχηματισμούς που δεν ακύρωσαν τη σημερινή διαδικασία αλλά ήξεραν να μιλάνε όπως πάντα για μελανά σημεία. Και τέλος για να ελαφρύνω το κλίμα...

Μιμίκου.jpg
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Alexander » Τρί, 01 Ιουν 2010 12:15 am

Giorgitseli έγραψε:Τίποτα άλλο δε θέλω να πω εδώ μέσα συνάδελφοι, το δημοκρατικό σας site ξέρει να κάνει καλή προπαγάνδα .

Η έλλειψη επιχειρημάτων σου (στα 2 μέχρι τώρα posts τουλάχιστον) είναι η καλύτερη προπαγάνδα νομίζω...
Alexander Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό dimos » Τρί, 01 Ιουν 2010 12:19 am

Αλήθεια γιατί ειλικρινείς και άξιοι υπερασπιστές της δημοκρατίας δεν είχατε ενημερώσει για τις προθέσεις σας; Θεωρείτε ότι η πλειοψηφία είναι με αυτή σας την επιλογή να εμποδίσετε την ψηφοφορία; Είναι δημοκρατικό; Τι σκατά είναι; Δεν συνεχίζω, αφού ξέρω ότι επιχειρήματα δεν υπάρχουν, αναπαράγετε την γραμμή που πήρατε και κανείς δε θα σας αλλάξει άποψη.

Giorgitseli έγραψε:Τίποτα άλλο δε θέλω να πω εδώ μέσα συνάδελφοι, το δημοκρατικό σας site ξέρει να κάνει καλή προπαγάνδα .

Ο καθένας είναι ελεύθερος να φτιάξει ένα δικό του site αν δεν του αρέσει αυτό. Αλήθεια, προπαγάνδα υπέρ ποιου κάναμε αυτή την φορα; :ninja:
Υπάρχει τόσος κόσμος που έχει βοηθηθεί από εδώ μέσα, μας την λένε και από πάνω! Έτσι μπράβο, μάλλον να επιστρέψουμε σε παλαιότερες καταστάσεις, ε;
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Τρί, 01 Ιουν 2010 12:20 am

11 ώρες που ήταν ανοιχτές οι κάλπες
8 οι κάλπες των φοιτητών
88 οι ΕΑΑΚίτες που μας εμπόδισαν να ψηφίσουμε
Όλα μαζί 11888
Τυχαίο; Δε νομίζω
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Τρί, 01 Ιουν 2010 12:22 am

είναι τα ίδια σκ@τ@ με πριν γιατί η πλειοψηφία των φοιτητών του πολυτεχνείου είναι ΚΡΕΑΤΑ και δεν πήγαν να ψηφίσουν.Γιατί έχουν μάθει στην απάτη της αντιπροσώπευσης και της μεταφοράς-αποποίησης ευθυνών.

καλα τα λέει ο ντον, όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος, και όχι κατ' ανάγκη υλική ράβδος.μάλλον θα πρέπει να τραβήξουμε τους προστάτες της δημοκρατίας σε κανα βίντεο στην επαναληπτική και να τους ανεβάσουμε εδώ να τους καμαρώσουν οι δημοκρατικές δυνάμεις.όχι για να φανουν οι φατσες τους (δεν εχουμε τετοια κομπλεξ, αφου βλεπόμαστε μεταξύ μας όποτε θέλουμε), αλλά για να μπορούν να αποδοθούν οι ευθύνες και ιστορικά σε βάθος χρόνου....(μην μας το παιζετε δημοκρατες σε μερικά χρόνια...). όσο για τις μπηχτές για την προπαγάνδα...ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ που μπορείς και λες ότι θέλεις εδώ.αμα θέλεις να ακούγεσαι ΜΟΝΟ ΕΣΥ και κανένας άλλος, υπάρχει και το ινδιμύδια. (Σ.Ο. μην το σβήσεις!)

Spoiler: show
σορρυ που αναφερομαι και εγω στην προπαγανδα αλλα οσο εγραφα ανεβηκαν αρκετα μηνυματα
Τελευταία επεξεργασία από PAINTER και Τρί, 01 Ιουν 2010 12:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό gandalf » Τρί, 01 Ιουν 2010 12:22 am

Και τέλος, αν θυμάσαι τα πλαίσια που υπερψηφίζονταν τόσο καιρό έλεγαν όχι στην εφαρμογή κάθε πτυχής του νέου νόμου πλαίσιο.

Τίποτα άλλο δε θέλω να πω εδώ μέσα συνάδελφοι, το δημοκρατικό σας site ξέρει να κάνει καλή προπαγάνδα .

Χαρηκα πολυ καμιά εφαρμογή του νομου πλαίσιο έλεγαν αλλα δεν σε είδα να μπλοκάρεις πουθενά τις εκλογές μελών ΔΕΠ με το σύστημα του νέου νόμου...μπαρμπούτσαλα λοιπόν...Ενα κίνημα που δεν ξέρει να ιεραρχεί, να βάζει αιχμές, και προπάντων να μην αποκόπτεται από το κόσμο και από τις ανάγκες του είναι ενα κίνημα χαμένο εξ αρχής...Και φτάνει με τη σχιζοφρενή επιχειρηματολογία...αν μην κανουμε καθόλου εκλογές πουθενά για να μην νομιμοποιούμε τίποτα...ότι ναναι με τον καθε καμένο αριστεριστή...

Όσο για το τελευταίο είναι για γέλια, το ότι κράζει ο κόσμος τις μαλακίες που κάνατε δεν σημαίνει οτι κάνει το ΜQN προπαγάνδα, απόψεις ακούγονται, όπως και η δικιά σου και όλων...Απλά όταν δεν μας παίρνει καταγγέλλουμε και αποχωρούμε...μικροαστίλα του κερατά γαμώ το πανεπιστήμιο μου...
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τρί, 01 Ιουν 2010 12:40 am

Πώς γίνεται και κάτι άτομα που δεν κατεβαίνουν καν να ψηφίσουν στις εκλογές του συλλόγου σήμερα μας κλαίγονται γιατί δεν ψήφισαν στις πρυτανικές!!!??!! Αν είναι δυνατόν! Θα μας τρελάνετε!

Εγώ προσωπικά ήμουν στη σχολή και ήμουν έτοιμος να κατέβω, αλλά μόλις άκουσα για τα γνωστά αριστερίστικα καραγκιοζιλίκια δεν μπήκα καν στον κόπο να χάσω το χρόνο μου. Εσείς μου στερήσατε την όρεξη να κατέβω, ούτε η εξεταστική, ούτε τα "5-10 κομματόσκυλα".

Αλλά τώρα αυτό παρουσιάζεται ως δημοκρατικό τη στιγμή που είναι τα ίδια σκ@τ@ με πριν! Πάει να παρουσιαστεί ως απόφαση φοιτητών τη στιγμή που δεν είναι! Και ναι, έβγαλα ποσοστά, είχα φροντίσει από πριν και έχω και photos αν θέλετε ..

Και εδώ φτάνουμε στο ακλόνητο επιχείρημα ότι "έτσι νομιμοποιούμε την εκλογή του Πρύτανη, ισχυροποιούμε τον Πρύτανη κ.ο.κ". Το οποιο είναι αρκετά παράλογο, λαμβανομένου υπόψη του γεγονότος ότι το Ε.Μ.Π είναι πρωτίστως ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα (και όχι φορέας επανάστασης), το οποίο λειτουργεί με συγκεκριμένα θεσμικά όργανα, και στην εκλογή των οποίων συμμετέχουμε όλοι εμείς. Ο Πρύτανης θα πρέπει να ελέγχεται και οι πράξεις του να κρίνονται από εμάς, αλλά όχι να αμφισβητείται η ίδια του η θέση, που είναι νευραλγική για ένα ίδρυμα. Δεν είναι "αντισυστημικό" το θέμα, είναι απλά βλακώδες. Το ότι δεν κατεβαίνουμε να τον εκλέξει δεν σημαίνει ότι ισχυροποιούμε τη θέση του, σημαίνει απλά ότι στερούμαστε του δικαιώματος της εκλογής του. Μια χαρά εκλέγεται κατά τα άλλα από τα μέλη ΔΕΠ και τους καθηγητές.

Τίποτα άλλο δε θέλω να πω εδώ μέσα συνάδελφοι, το δημοκρατικό σας site ξέρει να κάνει καλή προπαγάνδα .

Και ξεμένοντας από επιχειρήματα, να αρθρώσουμε και το χιλιοειπωμένο από εσάς παραλήρημα του το-κακό-δεξιό-MQN-που-κάνει-προπαγάνδα, σκατά-στο-MQN κτλ. Ότι από αριστερούς (?) θα τρώγαμε τόση κριτική και αμφισβήτηση δεν το περίμενα η αλήθεια είναι. Αλλά ότι θα μας έβγαζαν και προπαγανδιστές ούτε καν θα το πίστευα. Και εδώ οφείλουμε να πούμε ότι είστε η δεύτερη παράταξη μετά τη ΔΑΠ η οποία λασπολογεί για αυτό το site από τη γέννηση του, κάτι που δεν σας τιμά ιδιαίτερα. Μπορεί να είμαστε για σας πουλημένοι και δεξιοί (sic), αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ΜΙΑ ΧΑΡΑ χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα αυτή έκφρασης για να περάσετε τη ΔΙΚΗ σας προπαγάνδα. Τόσο καιρό μια χαρά συμμετέχετε σε όλες τις πολιτικές συζητήσεις και αρθρώνετε λόγο 4-5 άτομα, ίσως και να τσιμπάτε κανένα παλιό θέμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι κανένα από τα "ζεστά" μέλη της ΕΑΑΚ δεν έχει ακουμπήσει ούτε σημείωση εδώ (εξαιρώ φυσικά ορισμένα άτομα, μεμονωμένες περιπτώσεις). Γιατί είμαστε πουλημένοι. Όσον αφορά στην προπαγάνδα, ο καθένας εδώ εκφράζει τις απόψεις του. Τι να κάνουμε, σε ορισμένα θέματα φαίνεται να διαφωνούμε ΟΛΟΙ μαζί σας. Αυτό μας κάνει προπαγανδιστές; Φυσικά και όχι, και ίσως θα πρεπε να σκεφτείς τι μαλακία έκανες και σου ρίχνουν σεντόνια όχι προπαγανδιστές-moderators (όπως στο προηγούμενο site στο οποίο ήσουν δραστήρια), αλλά οι ίδιοι οι απλοί χρήστες, διαφόρων απόψεων.

Εγώ σου το ξαναλέω, τις αριστερίστικες τακτικές θα τις πληρώνεις μακροπρόθεσμα. Σήμερα εμείς οι πουλημένοι και οι 5 ξεπουλημένες σελίδες μας στο topic, αύριο η ξεπουλημένη ΓΣ που δεν θα βγει όχι για 2 αλλά για 92 ψήφους, μεθαύριο οι ξεπουλημένες εκλογές από τις οποίες δεν λέτε να απογαλακτιστείτε. Βαπτίστε τα όλα ξεπουλημένα αν είναι και χαράξτε το δικό σας γραφικό δρόμο. Oh wait, σας πρόλαβε άλλος στο συγκεκριμένο. :wave: :raspberry:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Τρί, 01 Ιουν 2010 12:54 am

Alexander έγραψε:

Η έλλειψη επιχειρημάτων σου (στα 2 μέχρι τώρα posts τουλάχιστον) είναι η καλύτερη προπαγάνδα νομίζω...

gandalf έγραψε: Όσο για το τελευταίο είναι για γέλια, το ότι κράζει ο κόσμος τις μαλακίες που κάνατε δεν σημαίνει οτι κάνει το ΜQN προπαγάνδα, απόψεις ακούγονται, όπως και η δικιά σου και όλων...Απλά όταν δεν μας παίρνει καταγγέλλουμε και αποχωρούμε...μικροαστίλα του κερατά γαμώ το πανεπιστήμιο μου...

Επιχειρήματα έχω συνάδελφε αλλά δεν είμαι κανένα αποκαϊδι να κάθομαι να γράφω με τις ώρες εδώ μέσα. Και φυσικά δε μπορώ να δεχτώ το γεγονός ότι η επίθεση πλέον έχει γίνει προσωπική. Τι πρέπει να κάνω δηλαδή? Να απαντήσω σε όλους? Αντιλαμβάνεστε ότι δε γίνεται αυτό και δε πρόκειται να το κάνω φυσικά(μέχρι και μικροαστή με είπανε! έλα παναγία μου!)..

Και στην τελική τελική τη γνώμη μου είπα και αν σας αρέσει..άμα είναι έτσι να μη μιλάω καθόλου!
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Τρί, 01 Ιουν 2010 1:00 am

όρεξη όμως για να ριχνεις λασπες με τις φτυαριές έχεις.εκει δεν κουράζεσαι.και πλεον εχει γινει προσωπικη επιθεση;;;;; ΜΠΟΙΝΓΚ!!!!
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Τρί, 01 Ιουν 2010 1:02 am

Εσένα σου θίξαμε το mqn τώρα..
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli