Πώς γίνεται και κάτι άτομα που δεν κατεβαίνουν καν να ψηφίσουν στις εκλογές του συλλόγου σήμερα μας κλαίγονται γιατί δεν ψήφισαν στις πρυτανικές!!!??!! Αν είναι δυνατόν! Θα μας τρελάνετε!
Εγώ προσωπικά ήμουν στη σχολή και ήμουν έτοιμος να κατέβω, αλλά μόλις άκουσα για τα γνωστά αριστερίστικα καραγκιοζιλίκια δεν μπήκα καν στον κόπο να χάσω το χρόνο μου. Εσείς μου στερήσατε την όρεξη να κατέβω, ούτε η εξεταστική, ούτε τα "5-10 κομματόσκυλα".
Αλλά τώρα αυτό παρουσιάζεται ως δημοκρατικό τη στιγμή που είναι τα ίδια σκ@τ@ με πριν! Πάει να παρουσιαστεί ως απόφαση φοιτητών τη στιγμή που δεν είναι! Και ναι, έβγαλα ποσοστά, είχα φροντίσει από πριν και έχω και photos αν θέλετε ..
Και εδώ φτάνουμε στο ακλόνητο επιχείρημα ότι "έτσι νομιμοποιούμε την εκλογή του Πρύτανη, ισχυροποιούμε τον Πρύτανη κ.ο.κ". Το οποιο είναι αρκετά παράλογο, λαμβανομένου υπόψη του γεγονότος ότι το Ε.Μ.Π είναι πρωτίστως ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα (και όχι φορέας επανάστασης), το οποίο λειτουργεί με συγκεκριμένα θεσμικά όργανα, και στην εκλογή των οποίων συμμετέχουμε όλοι εμείς. Ο Πρύτανης θα πρέπει να ελέγχεται και οι πράξεις του να κρίνονται από εμάς, αλλά όχι να αμφισβητείται η ίδια του η θέση, που είναι νευραλγική για ένα ίδρυμα. Δεν είναι "αντισυστημικό" το θέμα, είναι απλά βλακώδες. Το ότι δεν κατεβαίνουμε να τον εκλέξει δεν σημαίνει ότι ισχυροποιούμε τη θέση του, σημαίνει απλά
ότι στερούμαστε του δικαιώματος της εκλογής του. Μια χαρά εκλέγεται κατά τα άλλα από τα μέλη ΔΕΠ και τους καθηγητές.
Τίποτα άλλο δε θέλω να πω εδώ μέσα συνάδελφοι, το δημοκρατικό σας site ξέρει να κάνει καλή προπαγάνδα .
Και ξεμένοντας από επιχειρήματα, να αρθρώσουμε και το χιλιοειπωμένο από εσάς παραλήρημα του το-κακό-δεξιό-MQN-που-κάνει-προπαγάνδα, σκατά-στο-MQN κτλ. Ότι από αριστερούς (?) θα τρώγαμε τόση κριτική και αμφισβήτηση δεν το περίμενα η αλήθεια είναι. Αλλά ότι θα μας έβγαζαν και προπαγανδιστές ούτε καν θα το πίστευα. Και εδώ οφείλουμε να πούμε ότι είστε
η δεύτερη παράταξη μετά τη ΔΑΠ η οποία λασπολογεί για αυτό το site από τη γέννηση του, κάτι που δεν σας τιμά ιδιαίτερα. Μπορεί να είμαστε για σας πουλημένοι και δεξιοί (sic), αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ΜΙΑ ΧΑΡΑ χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα αυτή έκφρασης για να περάσετε τη ΔΙΚΗ σας προπαγάνδα. Τόσο καιρό μια χαρά συμμετέχετε σε όλες τις πολιτικές συζητήσεις και αρθρώνετε λόγο 4-5 άτομα, ίσως και να τσιμπάτε κανένα παλιό θέμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι κανένα από τα "ζεστά" μέλη της ΕΑΑΚ δεν έχει ακουμπήσει ούτε σημείωση εδώ (εξαιρώ φυσικά ορισμένα άτομα, μεμονωμένες περιπτώσεις). Γιατί είμαστε πουλημένοι. Όσον αφορά στην προπαγάνδα, ο καθένας εδώ εκφράζει τις απόψεις του. Τι να κάνουμε, σε ορισμένα θέματα φαίνεται να διαφωνούμε ΟΛΟΙ μαζί σας. Αυτό μας κάνει προπαγανδιστές; Φυσικά και όχι, και ίσως θα πρεπε να σκεφτείς τι μαλακία έκανες και σου ρίχνουν σεντόνια όχι προπαγανδιστές-moderators (όπως στο προηγούμενο site στο οποίο ήσουν δραστήρια), αλλά οι ίδιοι οι απλοί χρήστες, διαφόρων απόψεων.
Εγώ σου το ξαναλέω, τις αριστερίστικες τακτικές θα τις πληρώνεις μακροπρόθεσμα. Σήμερα εμείς οι πουλημένοι και οι 5 ξεπουλημένες σελίδες μας στο topic, αύριο η ξεπουλημένη ΓΣ που δεν θα βγει όχι για 2 αλλά για 92 ψήφους, μεθαύριο οι ξεπουλημένες εκλογές από τις οποίες δεν λέτε να απογαλακτιστείτε. Βαπτίστε τα όλα ξεπουλημένα αν είναι και χαράξτε το δικό σας γραφικό δρόμο. Oh wait, σας πρόλαβε άλλος στο συγκεκριμένο.