BullsEye έγραψε:Το σύνταγμα κάθε χώρας έχει τελικό λόγο? Ξεχνάς ότι υπάρχει δεδικασμένο από το Ευρωπαϊκό δικαστήριο? Άρα άμεση αναγνώριση των δικαιωμάτων των αποφοίτων κολλεγίων, από όποιον διεκδικήσει δικαστικά την αναγνώριση αυτή? Και να μην δοθούν άδειες, αυτοί τα δικαιώματά τους θα τα πάρουν με το ζόρι!
Να σου υπενθυμίσω ότι το νόμιμο δεν είναι πάντοτε και ηθικό.Άλλωστε η αμφισβήτηση της όποιας εξουσίας (καθηγητικής,ενδοπανεπιστημιακής,κρατικής) θεωρώ ότι είναι κάτι υγιέστατο και υποχρεωτικό όταν νοιώθεις ότι αδικείσαι.Έτσι και η αμφισβήτηση της ισχύος της Ε.Ε. είναι θεμιτή και επιτεύξιμη(βλέπε Ισλανδία με το σύμφωνο σταθερότητας και Ελλάδα το 2007 με το άρθρο 16).
BullsEye έγραψε:Όσους αγώνες, όσες καταλήψεις και να κάνεις, αυτό δεν αλλάζει
Εξοργίζομαι όταν 20 χρονών άνθρωποι λέμε ότι δε γίνεται τίποτα.Άλλωστε εμείς είμαστε το μέλλον της χώρας και οι μελλοντικοί εργαζόμενοι.Όπως χιλιάδες άνθρωποι αντιδρόυν για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης που δήθεν αφορούν την κρίση,έτσι θα αντιδράσω και για την εξειδίκευση της κρίσης αυτής στα πανεπιστήμια,δηλαδή τη μεταρρύθμιση για τα κολλέγια.
BullsEye έγραψε:Το θέμα είναι, τι γίνεται από εδώ και πέρα. Άλλοι τρόποι, με τους οποίους θα διασφαλίσουμε την υπεροχή των αποφοίτων των δημοσίων πανεπιστημίων
Αρνούμαι να δεχτώ ότι η λύση στο πρόβλημα θα δοθεί από το φορέα που το δημιούργησε και νομίζω η αποψή σου στο ζήτημα περί υπεροχής είναι στρεβλη.Το πρόβλημα είναι στα επαγγελματικά δικαιώματα.Να τη βράσω την ανωτερότητά μου αν έχω τα ίδια δικαιώματα με τους αποφοίτους των κολλεγίων.