20/04: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 20/04: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Σάβ, 17 Απρ 2010 9:44 pm

BullsEye έγραψε:Το σύνταγμα κάθε χώρας έχει τελικό λόγο? Ξεχνάς ότι υπάρχει δεδικασμένο από το Ευρωπαϊκό δικαστήριο? Άρα άμεση αναγνώριση των δικαιωμάτων των αποφοίτων κολλεγίων, από όποιον διεκδικήσει δικαστικά την αναγνώριση αυτή? Και να μην δοθούν άδειες, αυτοί τα δικαιώματά τους θα τα πάρουν με το ζόρι!

Να σου υπενθυμίσω ότι το νόμιμο δεν είναι πάντοτε και ηθικό.Άλλωστε η αμφισβήτηση της όποιας εξουσίας (καθηγητικής,ενδοπανεπιστημιακής,κρατικής) θεωρώ ότι είναι κάτι υγιέστατο και υποχρεωτικό όταν νοιώθεις ότι αδικείσαι.Έτσι και η αμφισβήτηση της ισχύος της Ε.Ε. είναι θεμιτή και επιτεύξιμη(βλέπε Ισλανδία με το σύμφωνο σταθερότητας και Ελλάδα το 2007 με το άρθρο 16).
BullsEye έγραψε:Όσους αγώνες, όσες καταλήψεις και να κάνεις, αυτό δεν αλλάζει

Εξοργίζομαι όταν 20 χρονών άνθρωποι λέμε ότι δε γίνεται τίποτα.Άλλωστε εμείς είμαστε το μέλλον της χώρας και οι μελλοντικοί εργαζόμενοι.Όπως χιλιάδες άνθρωποι αντιδρόυν για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης που δήθεν αφορούν την κρίση,έτσι θα αντιδράσω και για την εξειδίκευση της κρίσης αυτής στα πανεπιστήμια,δηλαδή τη μεταρρύθμιση για τα κολλέγια.
BullsEye έγραψε:Το θέμα είναι, τι γίνεται από εδώ και πέρα. Άλλοι τρόποι, με τους οποίους θα διασφαλίσουμε την υπεροχή των αποφοίτων των δημοσίων πανεπιστημίων

Αρνούμαι να δεχτώ ότι η λύση στο πρόβλημα θα δοθεί από το φορέα που το δημιούργησε και νομίζω η αποψή σου στο ζήτημα περί υπεροχής είναι στρεβλη.Το πρόβλημα είναι στα επαγγελματικά δικαιώματα.Να τη βράσω την ανωτερότητά μου αν έχω τα ίδια δικαιώματα με τους αποφοίτους των κολλεγίων.
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Κυρ, 18 Απρ 2010 2:50 am

Βασικά νομίζω ότι η Ελλάδα έχει καταδικαστεί και έχουν επιβληθεί πρόστιμα επειδή δεν έχει ενσωματώσει την ευρωπαική οδηγία στο ελληνικό δίκαιο. Οπότε το σύνταγμα της χώρας μας δεν θεωρείται ανώτερο από τους νόμους-οδηγίες κλπ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προφανώς θεωρώ τη συγκεκριμένη διάταξη άδικη και μέσω αυτής η παιδεία μετατρέπεται σε εμπόρευμα, αλλά οι επαναστατικές εξάρσεις δεν με εμπνέουν... Θα προτιμούσα να μπορούσα να ακούσω κάποιες προτάσεις για το τι μπορεί -πράγματι- να εφαρμοστεί σήμερα με τις υπάρχουσες συνθήκες και τους περιορισμούς-κυρώσεις που ισχύουν και όχι κάτι αόριστο και αποκομμένο από τις γενικότερες συνθήκες οι οποίες διέπουν την εφαρμογή των διατάξεων αυτών. Δηλαδή θα ήθελα να συγκεκριμενοποιηθεί ποια είναι τα όρια στα οποία μπορεί να παρέμβει η Ελλάδα και τι μπορεί να πετύχει μέσα στα όρια αυτά, πάντα μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια... Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει σωστή και πλήρης ενημέρωση γύρω από το θέμα αυτό και μάλιστα μπορεί ούτε κάποιοι συνδικαλιστές να γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει, αν και έχουν κάθε βεβαιότητα για ό,τι και αν πουν και όποια κατηγορία και αν εξαπολύσουν...
Προφανώς, αν και θεωρώ ότι η ΕΕ δεν έχει χειριστεί σωστά το θέμα αυτό, δεν φταίει για τα πάντα η ΕΕ ούτε είναι αυτή η πηγή του κακού και όλων των δεινών. Άλλωστε τα περισσότερα όργανα της ΕΕ εκλέγονται από τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είτε ως ευρωβουλευτές είτε ως μέλη των κυβερνήσεων κάθε χώρας, οπότε αν δεν μας αρέσουν κάποια πράγματα, υπάρχει η δυνατότητα να τα αλλάξουμε, άρα ας μην αφορίζουμε αλόγιστα...
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό BullsEye » Κυρ, 18 Απρ 2010 1:25 pm

lybe33 έγραψε:Να σου υπενθυμίσω ότι το νόμιμο δεν είναι πάντοτε και ηθικό.Άλλωστε η αμφισβήτηση της όποιας εξουσίας (καθηγητικής,ενδοπανεπιστημιακής,κρατικής) θεωρώ ότι είναι κάτι υγιέστατο και υποχρεωτικό όταν νοιώθεις ότι αδικείσαι.Έτσι και η αμφισβήτηση της ισχύος της Ε.Ε. είναι θεμιτή και επιτεύξιμη(βλέπε Ισλανδία με το σύμφωνο σταθερότητας και Ελλάδα το 2007 με το άρθρο 16).

Ποιος είπε ότι είναι ηθικό? Ο νόμος όμως, σε υποχρεώνει να το κάνεις. Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο ΕΧΕΙ το δικαίωμα να επιβληθεί στις χώρες της ΕΕ, ως το ανώτατο δικαστικό όργανο. Να στο πω ποιο απλά? Την ώρα που εσύ θα είσαι στην κατάληψη και θα ωρύεσαι, ή στις πορείες στους δρόμους, ο απόφοιτος κάποιου ΚΕΣ θα έχει κάνει την προσφυγή του στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο και θα πάρει τα επαγγελματικά δικαιώματα που εσύ πας να του "στερήσεις". Κι ας κάνεις εσύ 10 χρόνια κατάληψη. Είναι λοιπόν καλύτερα να γίνεται κάτι τέτοιο ανεξέλεγκτα, ή να προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους να ελέξγουμε την διαδικασία και να τονίσουμε την υπεροχή των ελληνικών πανεπιστημίων? (στα οποία σημειωτέον, πολλοί φοιτητές που θέλουν να έρθουν με Erasmus δεν έρχονται, για να μην χάσουν μαθήματα με τις καταλήψεις- ακόμα και εδώ ρεζίλι γινόμαστε)

lybe33 έγραψε:Εξοργίζομαι όταν 20 χρονών άνθρωποι λέμε ότι δε γίνεται τίποτα.Άλλωστε εμείς είμαστε το μέλλον της χώρας και οι μελλοντικοί εργαζόμενοι.Όπως χιλιάδες άνθρωποι αντιδρόυν για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης που δήθεν αφορούν την κρίση,έτσι θα αντιδράσω και για την εξειδίκευση της κρίσης αυτής στα πανεπιστήμια,δηλαδή τη μεταρρύθμιση για τα κολλέγια.

Δεν είπα ότι δεν γίνεται τίποτα, είπα ότι η "πρώτη γραμμή άμυνας" έχει χαθεί. Πλέον πρέπει να προσπαθήσουμε με άλλους τρόπους να περιορίσουμε ή να "δυσκολέψουμε" την απόκτηση των επαγγελματικών δικαιωμάτων (πχ, οι εξετάσεις για το πτυχίο να γίνονται σύμφωνα με την χώρα στη οποία υπάγεται το κολλέγιο- αυτό για πολλούς αποφοίτους ΚΕΣ που συνεργάζονται με Αγγλία, κτλ σημαίνει εξετάσεις κάθε 2 χρόνια- και διάφορες τέτοιες "δυσκολίες" και "παγίδες", δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο τώρα, αλλά σίγουρα υπάρχουν!!! Είναι καλύτερα να έχουμε αυτή την κατεύθυνση, γιατί εκεί μόνο έχουμε πιθανότητες επιτυχίας. Και αν δεν σε καλύπτει η άποψή μου, αντέδρασε, αλλά εξήγησέ μου, εγώ που δεν ασπάζομαι την αντίδρασή σου, γιατί να χάσω δομικές, μηχανική ρευστών και ΠΑΥ?

lybe33 έγραψε:Αρνούμαι να δεχτώ ότι η λύση στο πρόβλημα θα δοθεί από το φορέα που το δημιούργησε και νομίζω η αποψή σου στο ζήτημα περί υπεροχής είναι στρεβλη.Το πρόβλημα είναι στα επαγγελματικά δικαιώματα.Να τη βράσω την ανωτερότητά μου αν έχω τα ίδια δικαιώματα με τους αποφοίτους των κολλεγίων.

Ποιος μίλησε για τον φορέα που το δημιούργησε? Είπα εγώ ότι το πρόβλημα θα λυθεί μόνο του? Με δικές μας παρεμβάσεις και προτάσεις θα λυθεί, αλλά πρέπει να στρέψουμε σε άλλο σημείο την προσοχή μας. Όχι στην αναγνώριση αυτή καθεαυτή, γιατί εκεί δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Υπάρχει δεδικασμένο.-
BullsEye

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Κυρ, 18 Απρ 2010 3:00 pm

mits17 έγραψε:Απο την στιγμη που δεν μπορουμε εκ των πραγματων να αλλαξουμε κατι,ας προσπαθησουμε να κανουμε καλυτερο το δικο μας προιον. Στην τελικη, η αγορα θα ξεκαθαρισει τους καλους ,αν βεβαια υπαρχουν κανονες.

Εκεί ακριβώς κάνεις το λάθος φίλε μου.Η εκπαίδευση δεν είναι ένα προϊόν που υπακούει στους νόμους της αγοράς,γιατί ακριβώς το πανεπιστήμιο δεν αποτελεί κέντρο κατάρτισης αλλά πλάθει και καλλιεργεί χαρακτήρες(όπως και το σχολείο).Να βγάλουμε και μια συσκευασία με τον προμηθέα και να το πουλάμε και στα περίπτερα το πολυτεχνείο :lol: .
BullsEye έγραψε: Να στο πω ποιο απλά? Την ώρα που εσύ θα είσαι στην κατάληψη και θα ωρύεσαι, ή στις πορείες στους δρόμους, ο απόφοιτος κάποιου ΚΕΣ θα έχει κάνει την προσφυγή του στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο και θα πάρει τα επαγγελματικά δικαιώματα που εσύ πας να του "στερήσεις". Κι ας κάνεις εσύ 10 χρόνια κατάληψη.
Μα περιμένω και από εσένα να συμμετάσχεις.Δεν αφορά εμένα μόνο το ζήτημα,ούτε είμαι τόσο εγωιστής.Όσο για τη ματαιότητα που διακατέχει το post σου απαντιέται από τον αγώνα για το άρθρο 16.
BullsEye έγραψε: Είναι λοιπόν καλύτερα να γίνεται κάτι τέτοιο ανεξέλεγκτα, ή να προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους να ελέξγουμε την διαδικασία και να τονίσουμε την υπεροχή των ελληνικών πανεπιστημίων? (στα οποία σημειωτέον, πολλοί φοιτητές που θέλουν να έρθουν με Erasmus δεν έρχονται, για να μην χάσουν μαθήματα με τις καταλήψεις- ακόμα και εδώ ρεζίλι γινόμαστε)

Πάλι δεν καταλαβαίνω πως ορίζεις την ανωτερότητα????Δε θα ξαναπώ τα ίδια περί επαγγελματικών δικαιωμάτων.
BullsEye έγραψε:Και αν δεν σε καλύπτει η άποψή μου, αντέδρασε, αλλά εξήγησέ μου, εγώ που δεν ασπάζομαι την αντίδρασή σου, γιατί να χάσω δομικές, μηχανική ρευστών και ΠΑΥ?

Μα κι εγώ θα τα χάσω...Είναι αναγκαίο κακό.Με ξέρεις,δεν είμαι φιγόδικος και τα μαθήματα τα παρακολουθώ απλώς συνηθίζω να βάζω το συλλογικό πάνω απ'το ατομικό.Τώρα αν ο σύλλογος αποφασίσει κατάληψη δεν μπορώ να κάνω κάτι για να κάνεις μάθημα,δημοκρατία έχουμε(λέμε τώρα).
BullsEye έγραψε:Ποιος μίλησε για τον φορέα που το δημιούργησε?

Εγώ :D .Αναφέρομαι σε κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και επαγωγικά δεν περιμένω από τους εκπροσώπους τους ΠΑΣΠ-ΔΑΠ να λύσουν το πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Κυρ, 18 Απρ 2010 6:55 pm

Πέρα από την κλασική γκρίνια για τις καταλήψεις των μεν και την εξίσου κλασική καταληψιολαγνεία των δε, θα πρέπει ίσως να εστιάσουμε στο γόνιμο σκεπτικισμό απέναντι στην κατάληψη ως μέσο διεκδίκησης και αγώνα. Μετά από τόσο καιρό στη σχολή και αρκετά έτη με φουλ καταλήψεις έχω καταλάβει ότι:

• η κοινωνία δεν πρόκειται να κουνηθεί αν κάνεις εσύ κατάληψη. Ίσα-ίσα που το αναμένει, ως περιοδικό ξετάβλωμα της αντιδρώσας νεολαίας.
  • η κατάληψη ως μέσο είναι πιεστικό και "εντυπωσιακό" μόνο εάν γίνεται μαζικά σε μεγάλα πλήθη σχολών και συνδυαστεί με μαζικά συλλαλητήρια. Η κατάληψη για την κατάληψη έχει χρησιμοποιηθεί τόσο πολύ πλέον ως μέσο αντίδρασης στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας που δεν συγκινεί κανένα.
  • η κατάληψη πάντα όταν θα σκάει θα αφορά δυστυχώς ένα μικρό τμήμα φοιτητών. Οι περισσότεροι απλά δεν θα πατήσουν ποτέ, και θα θεωρήσουν την περίοδο εκείνη ως παρατεταμένη αργία. Σε αντίθεση με π.χ κάποιο συλλαλητήριο στο οποίο (τουλάχιστον στην αρχή) ερχόταν και πιο άσχετος κόσμος, αν και με τα σκηνικά που παίζονταν συνήθως (μπάχαλα και μπατσιλίκια) δεν μας ξανατιμούσαν με την παρουσία τους.
  • ειδικά η κατάληψη σε κτίρια της σχολής, πέραν της νέκρωσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας, δεν πιέζει ιδιαίτερα κανένα. Κάνε ένα ντου και μία κατάληψη στο Υπουργείο, σε κάποιο κυβερνητικό κτίριο, και τότε η πίεση θα είναι μεγαλύτερη. Αλλά στο κτίριο της σχολής σου δεν ιδρώνει κανενός τ'αυτάκι. Και γενικώς, πολιτισμικό προϊόν και ζυμώσεις σπάνια έχει, διότι πάντα αφορά πολύ λίγα άτομα-γνώστες για να βγει οργανωμένο πρόγραμμα. Ένα απλό λουκέτο είναι, και πέντε καμένοι τύποι που πίνουν μπύρες. Σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες κινήσεις που μπορεί να εξελιχθούν σε πολύ οργανωμένες και μεστές προσπάθειες, οι φοιτητικές καταλήψεις γίνονται απλά ένα ανούσιο πυροτέχνημα εντυπωσιασμού που αφορά ένα κλειστό κύκλο συνδικαλιστών.

Βάσει όλων των παραπάνω, δεν είμαι ιδιαίτερα θερμός απέναντι σε ένα ακόμα "θερμό" καλοκαίρι συνεχιζόμενων καταλήψεων. Θα προτιμούσα μορφές αγώνα που να εστιάζουν στα συλλαλητήρια και τις απεργίες. Εκτός βέβαια και αν θέλουν και οι νεότεροι αγωνιστές-συνδικαλιστές να πάρουν μία γεύση "αγώνα" κλειδώνοντας κάποιο κτίριο.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό TechniCalD » Κυρ, 18 Απρ 2010 8:29 pm

:clap:
Δεν υπάρχει δρόμος που δεν μπορούμε να χαράξουμε
Δεν υπάρχει φορέας που δεν μπορούμε να οπλίσουμε
Δεν υπάρχει Υ.Α. που δε μπορούμε να ελέγξουμε
Δεν υπάρχει πρανές που δε μπορούμε να αντιστηρίξουμε
TechniCalD

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό airetikos » Κυρ, 18 Απρ 2010 8:40 pm

Τα σέβη μου merde. Από τις πιο τεκηριωμένες απόψεις που άκουσα. Εγώ να προσθέσω μόνο κάτι που είπε ο λόστ και αυτό μετράει. Να εημερωθούμε σωστά γιατί τρώμε πρόστιμα και να το αποφύγουμε. Ακόμα και αν πονάει το τί απαιτείται να γίνει για να τα αποφύγουμε. Και το καλύτερο που θα πρέπει να κάνουμε κατά την ταπεινή μου γνώμη για τα ΚΕΣ και όλα αυτά είναι να ναι αυστηρότεροι οι όροι σε όλα τα επίπεδα για αυτά ειδικά από το εξωτερικό. Όπως (ΔΕΝ δυστυχώς) κάνουμε για τα εξαγωγής προιόντα. Αυτά .
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Κυρ, 18 Απρ 2010 9:27 pm

Έχω άποψη για κάποια κατάληψη άλλης μορφής με (επιπλέον) μαρκετίστικη στόχευση, αλλά...
1. Δεν μου το επιτρέπω σε αυτό τον καθαρά σπουδαστικό μίτο.
2. Δεν θα αρέσει...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό mj » Κυρ, 18 Απρ 2010 9:39 pm

Πραγματικά, το έχω απορία. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς, πως οι καταλήψεις είναι πλέον ένα πολύ τετριμμένο μέσο διαμαρτυρίας? κάθε χρόνο τα ίδια. Έχει καταντήσει να θεωρείται ως μια συνήθεια των φοτήτων, που τώρα ειδικά που άνοιξε και ο καιρός, θα ξεχυθούν μαζικώς, όχι στους δρόμους για να διαδηλώσουν , αλλά στο μιλλένιουμ και στο μέλαθρον... ( και στις απανταχου φοιτητοκαφετέριες) :thumbdown: . Σύμφωνοι, αγανακτείς, σε πνίγει το δίκιο σου βρε αδερφε. Θεωρείς ( και είναι ) αναφαίρετο δικαίωμα σου να διαδηλώσεις και να διαμαρτυρηθεις :thumbup: . Όχι όμως με κλειστή σχολη :thumbdown: . Κάνεις κακό σε όλους τους ανεξαρτητους φοιτητές που πραγματικά αγωνίζονται να διατηρήσουν ένα ρυθμό στην παρακολούθηση και στο διάβασμα τους. Σε όλους αυτούς που καλώς ή κακώς δεν ανησυχουν για το μέλλον, και που με την παρουσία τους στα αμφιθέατρα δείχνουν πως θέλουν τη σχολή ανοιχτή. ( με συγχωρείτε για τυχόν ορθογραφικά λάθη, τα γκρικλισ με έχουν σκοτώσει)
mj

Δημοσίευσηαπό Nysta » Κυρ, 18 Απρ 2010 10:16 pm

καταρχάς κύριε conserve(πρόσφατα έμαθα τί σημαίνει merde και συγγνώμη που είχα απαντήσει έτσι σε προηγούμενα ποστ)
1)κατά τη γνώμη μου όπως είπες για να κάνεις αίσθηση πρέπει να έχουνε πάρα πολλές σχολές κατάληψη, αρα??? ναι , πρέπει να κάνουμε κι εμείς για να γίνουμε μια απο τις πολλές σχολές που θα έχουν κατάληψη.(κι έτσι απαντάται και ένα ερώτημα που είχε τεθεί σε θέμα για τη προηγούμενη συνέλευση, γιατί έρχονται παιδιά από άλλες σχολές του πολυτεχνείου και ανακοινώνουν ότι ψηφίστηκε αγωνιστικό πλαίσιο)

2)τί εννοείς η κατάληψη έχει χρησιμοποιηθεί παρα πλύ ως μέσο αντίδρασης στην πολιτική σκηνή της ελλάδας?? γιατί εγώ δεν έχω δεί ούτε καταλήψεις εργοστασίων ούτε γενικότερα καταλήψεις εργασιακών χώρων.. εκτός αν εννοείς τις καταλήψεις που κάνουν μια φορά το χρόνο για 5 μέρες οι φοιτητές ή αυτές που κράτησαν 139 και ανέτρεψαν το άρθρο 16.

3)όντως στις καταλήψεις έρχεται λίγος κόσμος. και τί θα κάνεις απέναντι σ'αυτό??? θα την κάνεις ζωντανή την κατάληψη. γι αυτό βάζουμε 2 μέρες και όχι μόνο την ημέρα της κινητοποίησης γιατί την πρώτη μέρα θα γίνουν εκδηλώσεις, για να γίνει η σχολή ένας ζεστός χώρος με φοιτητές που έρχονται σε μια άλλη επαφή με τον αγώνα από αυτόν που καθημερινά καταπίνουν από το mega.

4)με το νού στο υπουργείο δε διαφωνό καθόλου..μάλλον βέβαια θα χρειαστώ το Δίκτυο για να βγώ από τη ΓΑΔΑ αλλά αλλιώς είναι να προτείνεις δράσεις σε κάποια forum όπως στο mqn , που στο κάτω κάτω είσαι κι απ'έξω από τις κινητοποιήσεις

προς συνάδελφο mj, ειλικρινά το βρήκα πολύ αστείο να συγκρίνεις ένα φοιτητη που αγωνίζεται όπως λες να κρατήσει κάποιο ρυθμό στο μάθημα και στο διάβασμά του με κάποιον που αγωνίζεται για να έχει δουλειά σε 5 χρόνια, για να μπορεί να ζει σε ένα μέρος χωρίς ρατσιστικά κατάλοιπα, που να μην είναι αποβλακωμένο και κατευθυνόμενο, που να γνωρίζει πως με το να αγωνίζεσαι δε σώζεις το κορμάκι σου αλλά σώζεις τη ζωή σου, δηλαδή το μυαλό σου και τη ψυχή σου.
δεν νομίζω πως θα σε προσβάλλει για αυτο το γράφω : όταν θα μιλάω για το post σου θα γελάω
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης