merde_conserve έγραψε:Εγώ έφτιαχνα στον akis μία υπέροχη μακροσκελέστατη παρατήρηση που χάθηκε λόγω κακών χειρισμών δυστυχώς.
Το νόημά της είναι: μην είσαι τόσο επιθετικός akis απέναντι στην "αδράνεια" και την ανωργανωσιά των ανένταχτων. Μήπως δεν τους αφήνουν οι παραξιακοί μηχανισμοί που εσείς τόσο έντεχνα στήνετε να οργανωθούν και να δραστηριοποιηθούν; μήπως κάποιοι βλέπουν αυτή τη δραστηριοποίηση ως κάτι ανταγωνιστικό για τις οπαδικές λογικές τους;
Elendil έγραψε:Και αφήνοντας στην άκρη τα περι διαχειριστικής φύσεως μαθημάτων, έρχομαι να θέσω ένα ερώτημα:
Εφόσον είναι γνωστή (και λογική όπως προκύπτει) η αντίδραση του τομέα στατικής για την χρήση χώρου στο κτίριο του, δε μπορεί να βρεθεί μια αποθήκη σε ένα άλλο κτίριο για να μεταφέρουν οι τωρινοι της χρήστες το υλικό τους; (Τώρα Άκη να χωρίσεις το υλικό του τομέα στα 2 για να καλύψεις τον ανεκμετάλλευτο χώρο του Γκίνη είναι λίγο άτοπο..)
ΥΓ: Merde μετά την προτίμηση μου στον αξιογάπητο τομέα σου φαίνεται με επηρεάζεις και στην έκταση των αρχικά σύντομων δημοσιεύσεών μου. Αλλά θα τις κόψω τις κακές παρέες![]()
![]()
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Κάποιοι απλά αυτό το καλούπωμα δεν το γουστάρουν. Τα καλούπια θεωρώ ότι πιο πολύ μας "χωρίζουν" παρά μας ενώνουν.
Αλλά θα προτιμούσα να έχουμε ενιαία, αμεσοδημοκρατικά όργανα φοιτητών (βλέπε αναβαθμισμένη ΓΣ) και επιτροπές έτους για αυτό.
Κατά τα άλλα, οι δικές μου πολιτικές ζυμώσεις είναι αυτές που επιλέγω εγώ να κάνω, και όχι αυτές που θα μου προτείνει ο εκάστοτε χώρος (γιατί γίνεται και αυτό, συνειδητά ή ασυνείδητα, ως ένα βαθμό).
3 έγραψε:Δεν υπαρχει κοντρα, δεν ξερω πως πηρε τετοια τροπη η κουβεντα, αλλα μου φαινεται οτι χρωσταω μια υπερσυντομη απαντηση, για να τελειωσουμε με το θεμα, εγω καλυφθηκα.
Τελος man. Καλα μυαλα σε εκεινους που τα χρειαζονται.. Και για αποχαιρετιστηρια αφιερωση παρε ενα link που μιλαει για μια συγχρονη παθηση που κυκλοφορει, χτυπαει πολλους και δεν το βλεπουν: http://en.wikipedia.org/wiki/Scientism
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Ε καλα δεν ειπαμε κι αυτο, εννοειται. Εν τω μεταξυ τo link που εδωσες δεν δινει συγκεκριμενο ορισμο για κατι, απλα παει και χωνει ολες τις αιρετικες αποψεις. Εμενα δεν με καλυπτει καμια απο κει!! Απλα το λεω να μη αλληλοπαρεξηγουμαστε. Και στο link που εδωσα εγω για τον επιστημονισμο, προσεξε κυριως αυτα που λεει στο Range of meanings. ειδικα την 4,5,6 και 7 τελιτσα. Ειδικα την 6... Ας θυμηθουμε οτι πιο πανω εξεταζαμε την μεθοδο διδασκαλιας και εξετασης, τα οποια ανοικουν στο πεδιο των κοινωνικων επιστημων και οχι των φυσικων, εστω και αν ειναι σε συνδεση με τις δευτερες. Αυτα..m_c έγραψε:Left-wing antiscience, η επιστήμη ως νομεγκλατουρίστικό σπορ, έως και πρωτογονισμοί και λούτσες μπλε
Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες