PAINTER έγραψε: φαίνεται παραείσαι μικρός για να ξέρεις τί έχει γίνει σε αυτή τη σχολή και να εκφέρεις σχετική γνώμη.
οκ , κι εσύ ίσως παραείσαι μεγάλος για να ασχολείσαι με τα θέματα της σχολής και να δίνεις τη γνώμη σου, πόσο μαλλον για να μου λες ότι δεν είμαι ικανός να κρίνω και να αποφασίζω..
intelx86 έγραψε:Πραγματικά ρε Nysta-Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά, ήθελα να 'ξερα που είδες εσύ, σαν πρωτοετής φέτος, αφίσα του MQN. Γιατί ήταν προσωπική μου επιλογή να μην μπει καμία αφίσα, κυρίως για λόγους οικολογικούς αλλά και αισθητικούς. Άμα βρεις καμία, δείξ' τη μου κι εμένα. Γιατί θαρρώ οι περσινές εξαφανίστηκαν σε λιγότερο από μία εβδομάδα από τους γνωστούς-άγνωστους.
απαντάω ως εκφραστής μιας πολιτικής ευσυνηδεισίας-ευθιξίας που ορίζει ότι απόψεις που δε συνάδουν με τις δικές μας δεν τις φιμώνουμε.. έτσι κι αλλιώς η πράξη από μόνη της δηλώνει πολιτική αδυναμία και ανωρριμότητα. Αν πιστεύεις ότι υπάρχει τέτοια πολιτική δύναμη , άνοιξε ένα θέμα γι αυτή..
stalin έγραψε: Όσο για σένα poum η κομματική τύφλα έχει και όρια. Επίσης αν χαλάρωνες και λίγο το ύφος του βαρβατοαγωνιστή που μ..μει και δέρνει και έδειχνες λίγο σεβασμό και σε όσους δεν συμμερίζονται τις ιδέες σου, θα βοηθούσες περισσότερο τον χώρο σου.
εγώ πάντως θα σχολίαζα ότι άλλος έχει το χαρακτηριστικό ύφος

, αλλά δε θα επεκταθώ περεταίρω
merde_conserve έγραψε:Όσο για τις άπειρες αφίσες που κολλάει το MQN, φίλε Nysta, συγκρίνεις τις παραταξιακές ταπετσαρίες με τις ελάχιστες αφίσες μίας συλλογικής προσπάθειας που κάθε της αφίσα είναι τυπωμένη σε "σπιτικό" εκτυπωτή Α3 με λεφτά που βάλαμε από την τσέπη μας;
Ναι, εγώ θα ήθελα να βλέπω περισσότερες αφίσες από ανεξάρτητες συλλογικότητες και προσπάθειες ή και γκρουπ του ΕΜΠ (χορευτικός τομέας, θεατρικό, MQN, κινηματογραφική λέσχη, λέσχη zoggling κ.ο.κ) παρά να βλέπω τα ηλίθια προπαγανδιστικά επαναλαμβανόμενα μοτίβα, είτε δεξιά είτε αριστερά.
Θα χαρώ πολύ να δω ΜΙΑ παράταξη που θα χει τα @@ να πει "εμείς δεν πέφτουμε στο επίπεδο των άλλων", "φέτος δεν θα ποστάρουμε μοτίβα αλλά μόνο μεμονωμένες αφίσες". Αυτούς θα τους παραδεχτώ. Αλλά εδώ βλέπεις είναι Ελλάντα. Από κάθε άποψη πολιτικής (αν)ωριμότητας.
, καταρχάς και εμείς από την τσέπη μας τα βάζουμε.. προφανώς όποιος έρχεται σε πάρτυ μας δεν έχει κανένα πρόβλημα να υποστηρίξει τη δράση μας, αν δεν την υποστηρίζει ήδη..να επισημάνω εδώ ότι δεν είπα τίποτα εναντίον των αφισών του MQN, αντιθέτως μάλλον ευτυχώς που υπάρχετε και
αν θέλετε να κάνετε διαφήμιση δικαίωμά σας.
Η διαφορα είναι ότι με οι πολιτικές δυνάμεις , τουλάχιστον αυτές που επικροτώ, με τις αφίσες δεν κάνουμε διαφήμιση

. Υπάρχει μία σαφής διαφορά μεταξύ του '' πάρτυ τότε'' και του '' Δεν είμαστε η γενιά της υποταγής, Είμαστε η γενιά της ανατροπής''. Το αν οι αφίσες αποτελούν δείγμα πολιτικής ωριμότητας ή όχι , αυτό είναι καθαρά δική σου άποψη. Οι καθεστωτικές δυνάμεις όντως προωθούν ένα μοντέλο για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα αλλά εμάς είναι μέρος της φιλοσοφίας τη ζωής μας

και νιώθουμε ότι έτσι υπερασπιζόμαστε τις ιδέες μας.
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..