Έξω οι Αφίσες απο το Πανεπιστήμιο..?

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

εξω οι αφισες των κομματων απο το πανεπιστημιο?

ναι
90
78%
οχι
22
19%
δεν ξερω
3
3%

Σύνολο ψήφων : 115

Re: Έξω οι Αφίσες απο το Πανεπιστήμιο..?

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Πέμ, 28 Ιαν 2010 11:19 pm

Να αποφεύγονται οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί kabamaru. :think:

Όσο για τις άπειρες αφίσες που κολλάει το MQN, φίλε Nysta, συγκρίνεις τις παραταξιακές ταπετσαρίες με τις ελάχιστες αφίσες μίας συλλογικής προσπάθειας που κάθε της αφίσα είναι τυπωμένη σε "σπιτικό" εκτυπωτή Α3 με λεφτά που βάλαμε από την τσέπη μας;

Ναι, εγώ θα ήθελα να βλέπω περισσότερες αφίσες από ανεξάρτητες συλλογικότητες και προσπάθειες ή και γκρουπ του ΕΜΠ (χορευτικός τομέας, θεατρικό, MQN, κινηματογραφική λέσχη, λέσχη zoggling κ.ο.κ) παρά να βλέπω τα ηλίθια προπαγανδιστικά επαναλαμβανόμενα μοτίβα, είτε δεξιά είτε αριστερά.

Και φυσικά, τα πανιά που απλώνετε κάθε παρά πέντε των εκλογών και καλύπτουν τα μισά νέα κτίρια ως άλλα λάβαρα αφύπνισης (;) (όχι μόνο το διακριτικό και μικρό δικό σας, κυρίως τα τεράστια εκτυπωμένα των μεγάλων) που τα πάτε;

Θα χαρώ πολύ να δω ΜΙΑ παράταξη που θα χει τα @@ να πει "εμείς δεν πέφτουμε στο επίπεδο των άλλων", "φέτος δεν θα ποστάρουμε μοτίβα αλλά μόνο μεμονωμένες αφίσες". Αυτούς θα τους παραδεχτώ. Αλλά εδώ βλέπεις είναι Ελλάντα. Από κάθε άποψη πολιτικής (αν)ωριμότητας.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό korfolatis » Πέμ, 28 Ιαν 2010 11:36 pm

Εδώ θα συμφωνήσω κι εγώ!
soso έγραψε:οχι εξω οι αφισες .... οπως καταδικαζουμε την υπερβολη του να υπαρχουν τοιχοι γεματοι με αφισες παντου , ετσι θα επρεπε να καταδικαζουμε και το αντιθετο ! δικη μου προταση : αφισες σε συγκεκριμενο χωρο ( πινακες ανακοινωσεων και ταμπλο οπως αυτο που εχει η ΕΑΑΚ στα νεα κτηρια και εργα τεχνης σε ολους τους τοιχους ! να βλεπουμε και κατι αξιολογο να ανοιγει το ματι μας ! και οποιος τα σκιζει / βανδαλιζει θα εχει ψυχολογικο προβλημα διχωσ αμφιβολια ...

merde_conserve έγραψε:Θα χαρώ πολύ να δω ΜΙΑ παράταξη που θα χει τα @@ να πει "εμείς δεν πέφτουμε στο επίπεδο των άλλων", "φέτος δεν θα ποστάρουμε μοτίβα αλλά μόνο μεμονωμένες αφίσες". Αυτούς θα τους παραδεχτώ. Αλλά εδώ βλέπεις είναι Ελλάντ. Από κάθε άποψη πολιτικής (αν)ωριμότητας.

Έχει γίνει κι αυτό αλλά τώρα το σχήμα δεν υπάρχει...
Ένα παιχνίδι 'ν' η ζωή κι εκείνος που κερδίζει
είναι εκείνος π' αγαπά κι αυτός απού γλεντίζει.
korfolatis Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό kabamaru » Πέμ, 28 Ιαν 2010 11:39 pm

merde_conserve έγραψε:Να αποφεύγονται οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί
ok, οταν θα μου ερθουν τετοιοι θα τους αποφυγω, αλλα μεχρι τοτε ειμαι ok, δεν βλεπω καπου προσωπικους χαρακτηρισμούς στα μηνυματα μου!!!!αντε γεια! :wave:
ξύλο και kung fu
kabamaru

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Nysta » Παρ, 29 Ιαν 2010 3:21 am

PAINTER έγραψε: φαίνεται παραείσαι μικρός για να ξέρεις τί έχει γίνει σε αυτή τη σχολή και να εκφέρεις σχετική γνώμη.

οκ , κι εσύ ίσως παραείσαι μεγάλος για να ασχολείσαι με τα θέματα της σχολής και να δίνεις τη γνώμη σου, πόσο μαλλον για να μου λες ότι δεν είμαι ικανός να κρίνω και να αποφασίζω..

intelx86 έγραψε:Πραγματικά ρε Nysta-Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά, ήθελα να 'ξερα που είδες εσύ, σαν πρωτοετής φέτος, αφίσα του MQN. Γιατί ήταν προσωπική μου επιλογή να μην μπει καμία αφίσα, κυρίως για λόγους οικολογικούς αλλά και αισθητικούς. Άμα βρεις καμία, δείξ' τη μου κι εμένα. Γιατί θαρρώ οι περσινές εξαφανίστηκαν σε λιγότερο από μία εβδομάδα από τους γνωστούς-άγνωστους.

απαντάω ως εκφραστής μιας πολιτικής ευσυνηδεισίας-ευθιξίας που ορίζει ότι απόψεις που δε συνάδουν με τις δικές μας δεν τις φιμώνουμε.. έτσι κι αλλιώς η πράξη από μόνη της δηλώνει πολιτική αδυναμία και ανωρριμότητα. Αν πιστεύεις ότι υπάρχει τέτοια πολιτική δύναμη , άνοιξε ένα θέμα γι αυτή..
stalin έγραψε: Όσο για σένα poum η κομματική τύφλα έχει και όρια. Επίσης αν χαλάρωνες και λίγο το ύφος του βαρβατοαγωνιστή που μ..μει και δέρνει και έδειχνες λίγο σεβασμό και σε όσους δεν συμμερίζονται τις ιδέες σου, θα βοηθούσες περισσότερο τον χώρο σου.

εγώ πάντως θα σχολίαζα ότι άλλος έχει το χαρακτηριστικό ύφος :clap: , αλλά δε θα επεκταθώ περεταίρω

merde_conserve έγραψε:Όσο για τις άπειρες αφίσες που κολλάει το MQN, φίλε Nysta, συγκρίνεις τις παραταξιακές ταπετσαρίες με τις ελάχιστες αφίσες μίας συλλογικής προσπάθειας που κάθε της αφίσα είναι τυπωμένη σε "σπιτικό" εκτυπωτή Α3 με λεφτά που βάλαμε από την τσέπη μας;

Ναι, εγώ θα ήθελα να βλέπω περισσότερες αφίσες από ανεξάρτητες συλλογικότητες και προσπάθειες ή και γκρουπ του ΕΜΠ (χορευτικός τομέας, θεατρικό, MQN, κινηματογραφική λέσχη, λέσχη zoggling κ.ο.κ) παρά να βλέπω τα ηλίθια προπαγανδιστικά επαναλαμβανόμενα μοτίβα, είτε δεξιά είτε αριστερά.

Θα χαρώ πολύ να δω ΜΙΑ παράταξη που θα χει τα @@ να πει "εμείς δεν πέφτουμε στο επίπεδο των άλλων", "φέτος δεν θα ποστάρουμε μοτίβα αλλά μόνο μεμονωμένες αφίσες". Αυτούς θα τους παραδεχτώ. Αλλά εδώ βλέπεις είναι Ελλάντα. Από κάθε άποψη πολιτικής (αν)ωριμότητας.

, καταρχάς και εμείς από την τσέπη μας τα βάζουμε.. προφανώς όποιος έρχεται σε πάρτυ μας δεν έχει κανένα πρόβλημα να υποστηρίξει τη δράση μας, αν δεν την υποστηρίζει ήδη..να επισημάνω εδώ ότι δεν είπα τίποτα εναντίον των αφισών του MQN, αντιθέτως μάλλον ευτυχώς που υπάρχετε και
αν θέλετε να κάνετε διαφήμιση δικαίωμά σας.
Η διαφορα είναι ότι με οι πολιτικές δυνάμεις , τουλάχιστον αυτές που επικροτώ, με τις αφίσες δεν κάνουμε διαφήμιση :!: . Υπάρχει μία σαφής διαφορά μεταξύ του '' πάρτυ τότε'' και του '' Δεν είμαστε η γενιά της υποταγής, Είμαστε η γενιά της ανατροπής''. Το αν οι αφίσες αποτελούν δείγμα πολιτικής ωριμότητας ή όχι , αυτό είναι καθαρά δική σου άποψη. Οι καθεστωτικές δυνάμεις όντως προωθούν ένα μοντέλο για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα αλλά εμάς είναι μέρος της φιλοσοφίας τη ζωής μας ;) και νιώθουμε ότι έτσι υπερασπιζόμαστε τις ιδέες μας.
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό teo » Παρ, 29 Ιαν 2010 2:06 pm

Να κάνω και εγώ το σχόλιό μου.... οι αφίσες των παρατάξεων-σχημάτων εκφράζουν(...οχι και όλες) ενα πολιτικό μύνημα το οποίο εκφράζει τα μέλη αυτών και δεν αποτελεί διαφήμιση αλλά ένα είδοσ 1ης επαφής με τον εκάστοτε χώρο. Τώρα για εσάς του MQN που στο πρόσωπο της ανεξαρτησίας και της αυτονμίας κράζετε τουσ πάντες, με αυτόν τον τρόπο γίνεστε πιο δογματικοί από αυτούς που κατηγορείτε. ασε που κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει "ανεξάρτητος" αγου όλοι πανω-κάτω έχουμε κάποιες ιδέες.

Υ.Γ. Nysta για χαλαρωσε λιγο.... εχεις την φορα του πρωτοετή αλλα ελίζω σε λιγο να ωριμάσεις και να ηρεμίσεις....
teo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό mone » Παρ, 29 Ιαν 2010 2:23 pm

και για κάποιον που σχολίασε πως το οικολογικό κομμάτι δεν είναι σημαντικό, ας το ξανασκεφτεί καλύτερα.. Έχεις ιδέα για ΠΟΣΕΣ αφίσες μιλάμε? κ όταν τισ κατεβάζουνε πόσες από αυτές άραγε καταλήγουν στα ανακυκλώσιμα?
regnabo..regno..regnavi..sum sine regno..
mone

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 29 Ιαν 2010 2:46 pm

Να κάνω και εγώ το σχόλιό μου.... οι αφίσες των παρατάξεων-σχημάτων εκφράζουν(...οχι και όλες) ενα πολιτικό μύνημα το οποίο εκφράζει τα μέλη αυτών και δεν αποτελεί διαφήμιση αλλά ένα είδοσ 1ης επαφής με τον εκάστοτε χώρο.

Η διαφορα είναι ότι με οι πολιτικές δυνάμεις , τουλάχιστον αυτές που επικροτώ, με τις αφίσες δεν κάνουμε διαφήμιση :!: . Υπάρχει μία σαφής διαφορά μεταξύ του '' πάρτυ τότε'' και του '' Δεν είμαστε η γενιά της υποταγής, Είμαστε η γενιά της ανατροπής''. Το αν οι αφίσες αποτελούν δείγμα πολιτικής ωριμότητας ή όχι , αυτό είναι καθαρά δική σου άποψη.

Oκ, δηλαδή για σας οι έγχρωμες ταπετσαρίες από κάτω ως πάνω στους τοίχους είναι απλά μία αθώα ελεύθερη έκφραση, ή μια πρώτη επαφή, αν θέλετε, με το γίδι που ονομάζεται ψηφοφόρος φοιτητής. Κάποιοι πάλι πιστεύουμε ότι είναι μία ντροπιαστική για τη συλλογικότητα των φοιτητών υπέρβαση της ελευθερίας της έκφρασης. Μου αρέσει δε ιδιαίτερα το κωμικό "μαρκάρισμα" των περιοχών με τις αφίσες σας, για τις οποίες ενίοτε παίζετε και ξύλο. Ο πιο δυνατός παίρνει τα "φιλέτα" των τοίχων. Οι υπόλοιποι πάνε λίγο πιο κει. Μην ξεχαστούμε, ας βάλουμε και υλικό στις σκάλες. Και στον δεύτερο όροφο, ας επεκταθούμε και κει! ξεφτίλα.

Επαναλαμβάνω, δεν θα χαμε κανενα πρόβλημα αν η αφισοκόλληση γινόταν συνετά και πολιτισμένα. Αλλά όταν αφήνεις διάφορες ομαδούλες συνδικαλιστών να ρυθμίσουν μόνες τους την κατάσταση και εσύ μένεις απλά το γίδι-ψηφοφόρος όπως προείπα, εκεί καταλήγεις.

Τώρα για εσάς του MQN που στο πρόσωπο της ανεξαρτησίας και της αυτονμίας κράζετε τουσ πάντες, με αυτόν τον τρόπο γίνεστε πιο δογματικοί από αυτούς που κατηγορείτε.

Αυτό πάλι πως το σκέφτηκες; Επειδή τολμάμε και συζητάμε για κάποια πράγματα που μας ενοχλούν ως φοιτητές και για τα οποία οι παρατάξεις δεν πρόκειται ποτέ να συζητήσουν οργανωμένα είμαστε δογματικοί και κράζουμε τους πάντες; Ποτέ δεν είπαμε ότι είμαστε αντίθετοι στις παρατάξεις ως μέσο εκπροσώπησης, άλλωστε όπως λες ολοι έχουν μία πολιτική άποψη. Αλλά τα κακώς κείμενα θα τα θίγουμε και θα συνεχίσουμε να τα θίγουμε, και ας πιστεύεις εσύ ότι αυτό μας κάνει αναιτιολόγητους κράχτες.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Παρ, 29 Ιαν 2010 2:56 pm

Nysta έγραψε:
PAINTER έγραψε: φαίνεται παραείσαι μικρός για να ξέρεις τί έχει γίνει σε αυτή τη σχολή και να εκφέρεις σχετική γνώμη.

οκ , κι εσύ ίσως παραείσαι μεγάλος για να ασχολείσαι με τα θέματα της σχολής και να δίνεις τη γνώμη σου, πόσο μαλλον για να μου λες ότι δεν είμαι ικανός να κρίνω και να αποφασίζω..
Συμπέρασμα: Οι μεγαλύτεροι που έχουν φάει τη σχολή με το κουτάλι και λένε ότι τα ξέρουν όλα, δικαίως εκνευρίζουν τους πρωτοετή Nysta που όντως τα ξέρει!
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Παρ, 29 Ιαν 2010 2:59 pm

γάντι του μποξ έγραψε:Συμπέρασμα: Οι μεγαλύτεροι που έχουν φάει τη σχολή με το κουτάλι και λένε ότι τα ξέρουν όλα, δικαίως εκνευρίζουν τους πρωτοετή Nysta που όντως τα ξέρει!
χαχαχα!γεια σου ρε γάντι! αν και δεν λέμε ότι τα ξέρουμε όλα...είναι αδύνατον!
νύστα, για κάποιον που τρέχει ακόμα με τα φοιτητικά σε πολλαπλά πεδία, μπορώ και παραμπορώ να λέω την άποψή μου. Αυτοί οι μεγάλοι που λες, βρίσκονται σε όλους τους τομείς της σχολής, βρίσκονται και στην παράταξή σου, και δεν νομίζω ότι εκεί τους το παίζεις παντογνώστης
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό Nysta » Παρ, 29 Ιαν 2010 3:59 pm

δεν το παίζω παντογνώστης σε κανέναν , μάλιστα τους μεγάλους κάθομαι και τους ακούω, αλλά υπάρχει μια διαφορά του ''δεν έχεις την εμπειρία'' με το
''παραείσαι μικρός '', ''Nysta για χαλαρωσε λιγο.... εχεις την φορα του πρωτοετή αλλα ελπίζω σε λιγο να ωριμάσεις και να ηρεμίσεις....'', ''Οι μεγαλύτεροι που έχουν φάει τη σχολή με το κουτάλι και λένε ότι τα ξέρουν όλα, δικαίως εκνευρίζουν τους πρωτοετή Nysta που όντως τα ξέρει!'', ''και δεν νομίζω ότι εκεί τους το παίζεις παντογνώστης'', τουλάχιστον εγώ ωσ πιο μικρός δεν προσβάλω κανέναν , δεν είναι θέμα θάρρους, είναι θέμα λογικής.. δε συνεχίζω γιατί είμαι offtopic
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης