Συμφωνώ στα περισσότερα με τον fc2c, my 2 cents: Αν τις υπογραφές τις μάζευαν παιδιά που τα βλέπω να "αγωνίζονται" και μέσα στις αίθουσες προσπαθώντας να μάθουν όσο καλύτερα μπορούν την επιστήμη που υποτίθεται οτι διδάσκει η σχολή μας ίσως να είχα διαφορετική άποψη. Όταν όμως βλέπω να τις μαζεύουν παιδιά που τον περισσότερο χρόνο που γίνονται μαθήματα τον περνάνε σε κάποιο τραπεζάκι (στην καλύτερη) μου φαίνεται απίστευτα άκυρο. Sorry αν παρεξηγήθηκε κανένας πρώτος φοιτητής πχ απο τα ΕΑΑΚ αλλα τα παιδιά που έχουν ζητήσει απο μένα υπογραφή τα ξέρω προσωπικά και ξέρω καλά τι παίζει, γι'αυτό και δεν υπογράφω.
Πήρε το αυτί μου χτες στο μπάχαλο που γινόταν στην αίθουσα 03αβου κάποιον να λέει "εγω αγωνίζομαι για το μέλλον μου". Επειδή απο όσο ξέρω είναι απο αυτούς που δεν υπάρχει περίπτωση αυτή τη στιγμή να σχεδιάσουν βέλος κάμψης σε ο,τιδήποτε, με όλο το σεβασμο και όλη την καλή διάθεση, κούνια που τον κούναγε! Όπως το'πε και ο fc2c κι έχουν πει και αρκετοί καθηγητές (αλλα ποιός τους ακούει μωρέ) μόνο όπλο πλέον το μυαλό μας. Μπορεί να ακούγεται κάπως cheesy αλλα έτσι είναι. Στον ιδιωτικό τομέα δε θα μας χαρίσει κανένας τίποτα επειδή βγάλαμε μετσόβιο, και όταν κάποιος έχει φτάσει 3ο-4ο-5 έτος μη έχοντας ιδέα απο τη σχολή, ενω αγωνίζεται κατα τα άλλα για το μελλον του μέσα απο συνελεύσεις/καταλήψεις/ο,τιδηποτε κάτι δε πάει καλά σε αυτή την εικόνα. Με γειά του με χαρά του, η ωριμότητα και καθαρή σκέψη έρχεται σε διαφορετική ηλικία στον κάθε άνθρωπο, να μη κόβει και σε μας τους υπόλοιπους όμως κάθε βδομάδα τουλάχιστον 2 ώρες μάθημα...