16/12: Συνέλευση 3ου Έτους για την Εκδρομή της Τεχνικής Γεωλογίας

Συντονιστής: University Editors

Re: 16/12: Συνέλευση 3ου Έτους για την Εκδρομή της Τεχνικής Γεωλογίας

Δημοσίευσηαπό Gerber » Τρί, 15 Δεκ 2009 7:32 pm

Βασικά είναι απαράδεκτο που ορίστηκε η συνέλευση αυτή πάνω σε μάθημα :!:
....Πιο απαράδεχτη όμως ήταν η εικόνα της αίθουσας ,στην οποία έγινε η αντίστοιχη περσινή συνέλευση ,μετά το τέλος της συνέλευσης.Ελπίζω φέτος να μην παραδόσουμε το ίδιο μπάχαλο :x
Συνημμένα
DSC00192.JPG
DSC00194.JPG
DSC00195.JPG
η ζωή είναι ταξίδι και όχι προορισμός...
Άβαταρ μέλους
Gerber Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τρί, 15 Δεκ 2009 9:10 pm

Θα καθαρίσει το επαναστατικό μας φουμάρισμα μάλλον ο ταξικός μας συναγωνιστής (?), η δύστυχη καθαρίστρια των 700 ευρώ.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό gandalf » Τρί, 15 Δεκ 2009 10:51 pm

merde δεν ειναι στριφτά τα τσιγάρα! :mrgreen:
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Theodore » Τετ, 16 Δεκ 2009 12:12 am

Ντροπή και Αίσχος!!! :oops: Πώς την κάνανε έτσι την αίθουσα;; Έλεος...!!! :crazy2:
What you see, is not always what you get...! (NO_USER_NAME) :D
Το γεγονός ότι δεν μπορείς να δεις "κάτι", δεν συνεπάγεται ότι αυτό το "κάτι" δεν υπάρχει εκεί που κοιτάς...! :think:
Σε κάθε αξιωματικά θεμελιωμένη θεωρία υπάρχει τουλάχιστον μία αληθής πρόταση που δεν μπορεί να αποδειχθεί. (Kurt Goedel) :ugeek:
Theodore Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 1999

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 16 Δεκ 2009 2:03 am

merde δεν ειναι στριφτά τα τσιγάρα! :mrgreen:

Δεν είπα ποτέ ότι είναι. Η επανάσταση δεν εξαντλείται στο στριφτό, θέλει και λίγο Marlboro. :lol:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό gandalf » Τετ, 16 Δεκ 2009 10:35 am

Εν το μεταξύ εγώ δεν θυμάμαι να έγινε έτσι αίθουσα μετά απο Συνέλευση έτους πέρυσι...μήπως είναι η αίθουσα που έγιναν οι εκλογές για την επιτροπή?? Τέλος πάντων, όντως απαράδεκτη εικόνα, πρέπει να προσέχουμε πολύ περισσότερο τους χώρους μας, δεν υπάρχει κανείς να μαζεύει για μας...
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Τετ, 16 Δεκ 2009 11:06 am

Ποια ρε παιδιά? Αυτή είναι αίθουσα και όχι αμφιθέατρο, μια συνελευση κάναμε εκεί, αυτή για να ψηφίσουμε που κάναμε 10 λεπτα, ουτε ενα τσιγάρο δεν πρόλαβα εγώ :οΡ Ή θα ναι λοιπόν η αιθουσα μετά τις εκλογές ή ακόμα και συνέλευση να έγινε στην έδρα κάθονταν οι επιτροπάτοι, όχι οι "επαναστάτες" κατά τον μερντ :οΡ
Αμέσως ρε μλκ να μας κατηγορήσεις ότι κάνουμε την αίθουσα μπουρδέλο :οΡ Τώρα που είναι οι άλλοι τι έχεις να πεις? Αχαχαχα
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 16 Δεκ 2009 7:43 pm

Εγώ απαντάω με το ίδιο επίπεδο πολιτικού πολιτισμού με το οποίο μου δικαιολογούν το κάπνισμα στις πολιτικές διαδικασίες. Αφού λοιπόν το να καπνίζεις είναι "επανάσταση" και το να το μην το επιτρέπεις από σεβασμό στον...αέρα του χώρου "φασισμός", ε τι να κάνουμε, είστε επαναστάτες. :lol:

Καμία αίθουσα δεν γίνεται έτσι από μάθημα. Κάποια "πολιτική ζύμωση" θα είχατε και θα γινε έτσι, δεν παίζει. Και δεν υπάρχει "εμείς" και "οι άλλοι", όλοι συνάδελφοι ενός έτους συγκεκριμένου είναι, το κρίμα στο λαιμό σας αν μπουρ*ελιάζετε την αίθουσα,είτε είστε οι ταξικοί οργισμένοι είτε το ελληνικό Beverly Hills. :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Τετ, 16 Δεκ 2009 9:10 pm

merde_conserve έγραψε:Εγώ απαντάω με το ίδιο επίπεδο πολιτικού πολιτισμού με το οποίο μου δικαιολογούν το κάπνισμα στις πολιτικές διαδικασίες. Αφού λοιπόν το να καπνίζεις είναι "επανάσταση" και το να το μην το επιτρέπεις από σεβασμό στον...αέρα του χώρου "φασισμός", ε τι να κάνουμε, είστε επαναστάτες. :lol:

Σωστό αυτό αλλά τώρα μιλάμε μαζί και δεν νομίζω να χουμε συζητήσει ποτέ σε τέτοιο επίπεδο πολιτικού πολιτισμού όπως λες... Και δεν θελω να πιστευω οτι και με την ιδια λογική κάποιοι σου δικαιολογούν το κάπνισμα στις συνελεύσεις... Αυτό το "να καπνίζεις είναι επανάσταση νομίζεις?" μου θυμίζει τους καθηγητές στο λύκειο :οΡ ούτε κανείς είπε κάτι τέτοιο... Δεν διαφωνώ ότι κι εγω προσωπικά δυσκολεύομαι να κρατηθώ μεσα στη συνέλευση και καπνίζω εις βάρος άλλων αλλά σε καμία περίπτωση αν μου ρθεις να μου πεις να το σβήσω δεν θα σου πω τα παραπάνω...

merde_conserve έγραψε:Καμία αίθουσα δεν γίνεται έτσι από μάθημα. Κάποια "πολιτική ζύμωση" θα είχατε και θα γινε έτσι, δεν παίζει. Και δεν υπάρχει "εμείς" και "οι άλλοι", όλοι συνάδελφοι ενός έτους συγκεκριμένου είναι, το κρίμα στο λαιμό σας αν μπουρ*ελιάζετε την αίθουσα,είτε είστε οι ταξικοί οργισμένοι είτε το ελληνικό Beverly Hills. :mrgreen:

Καλά όσο για το "εμείς και οι άλλοι" προφανώς και υπάρχει σε όλα τα θέματα... Στο συγκεκριμένο δεν διαφωνώ, είμαστε όλοι αρκετά αχάριστοι και απρόσεχτοι και το κάνουμε λιγο μπουρδελάκι το αμφθέατρο στις συνελεύσεις... Απλά εγω σου απάντησα αρχικά επειδή το κανες με το ανάλογο σχόλιο και όχι με την κριτική προς όλους, ε και στην τελική μπορεί όλοι να λερώνουμε την αίθουσα αλλά δεν τρέχουνε και οι beverly hills όταν πάνε να απολύσουν τις καθαρίστριες...
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 16 Δεκ 2009 9:39 pm

Σωστό αυτό αλλά τώρα μιλάμε μαζί και δεν νομίζω να χουμε συζητήσει ποτέ σε τέτοιο επίπεδο πολιτικού πολιτισμού όπως λες... Και δεν θελω να πιστευω οτι και με την ιδια λογική κάποιοι σου δικαιολογούν το κάπνισμα στις συνελεύσεις...

Φυσικά και δεν είναι προσωπικοί οι χαρακτηρισμοί, αλλά θέλεις δεν θέλεις, υπάρχουν συνάδελφοί σου που με τέτοια επιχειρήματα, λίγο στην πλάκα λίγο στα σοβαρά, πάντα όμως με τη "μαγκιά" του συνδικαλιστή, έχουν κάτι τέτοιες μεστές πολιτικά απόψεις (και όχι μόνο στο κάπνισμα). Ένα εξαιρετικό blend νεοελληνικής μαγκιάς και αριστεροφροσύνης. :crazy2:

Δεν διαφωνώ ότι κι εγω προσωπικά δυσκολεύομαι να κρατηθώ μεσα στη συνέλευση και καπνίζω εις βάρος άλλων αλλά σε καμία περίπτωση αν μου ρθεις να μου πεις να το σβήσω δεν θα σου πω τα παραπάνω...

Θα θυμήσω περσινό ψήφισμα για την αντιμετώπιση της κάπνας στην αίθουσα από μία ηπίων τόνων κοπελίτσα, το οποίο είχε-δεν είχε ισχύ και εφαρμογή για καμία ώρα. :lol: Δεν είναι θέμα να κυνηγάω όποιον καπνίζει, ούτως ή άλλως και εγώ καπνίζω περιστασιακά, αλλά μπορώ να διακρίνω και μόνος μου πότε ενοχλώ και πότε δεν ενοχλώ τους άλλους.
Καλά όσο για το "εμείς και οι άλλοι" προφανώς και υπάρχει σε όλα τα θέματα... Στο συγκεκριμένο δεν διαφωνώ, είμαστε όλοι αρκετά αχάριστοι και απρόσεχτοι και το κάνουμε λιγο μπουρδελάκι το αμφθέατρο στις συνελεύσεις... Απλά εγω σου απάντησα αρχικά επειδή το κανες με το ανάλογο σχόλιο και όχι με την κριτική προς όλους, ε και στην τελική μπορεί όλοι να λερώνουμε την αίθουσα αλλά δεν τρέχουνε και οι beverly hills όταν πάνε να απολύσουν τις καθαρίστριες...

Το ξέρω, και δεν περιμένω κάτι από το "Beverly Hills" . Από "τους άλλους" θα περίμενα. Για αυτό και γκρινιάζω και κάνω υπαινιγμούς για το lifestyle και/ή την ουσία της υπόθεσης. Επειδή έχω δει πολλές φορές πόσο μεγάλη είναι η ασέβεια προς το χώρο και πόσο δεδομένοι όλοι αυτοί οι υπαλληλάκοι που καθαρίζουν τα δικά μας πολιτικά/φοιτητικά παραπροϊόντα, θεωρώ σκόπιμο να επισημάνω το οξύμωρο της υπόθεσης.

Τώρα αν εσύ, ως Markisios ή ως χώρος του Markisios, ή ο gandalf, ως άτομο ή ως χώρος, ενοχλείστε, αυτό σημαίνει ότι μάλλον δεν τα λέω στο βρόντο, οπότε είναι κατάσταση win-win που λέει και ο Γιωργάκης.

Αυτό και τέρμα (από εμένα) τα off-topic, γιατί το θέμα είναι άλλο.

Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 3 επισκέπτες