....Πιο απαράδεχτη όμως ήταν η εικόνα της αίθουσας ,στην οποία έγινε η αντίστοιχη περσινή συνέλευση ,μετά το τέλος της συνέλευσης.Ελπίζω φέτος να μην παραδόσουμε το ίδιο μπάχαλο

Συντονιστής: University Editors
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
merde δεν ειναι στριφτά τα τσιγάρα!
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
merde_conserve έγραψε:Εγώ απαντάω με το ίδιο επίπεδο πολιτικού πολιτισμού με το οποίο μου δικαιολογούν το κάπνισμα στις πολιτικές διαδικασίες. Αφού λοιπόν το να καπνίζεις είναι "επανάσταση" και το να το μην το επιτρέπεις από σεβασμό στον...αέρα του χώρου "φασισμός", ε τι να κάνουμε, είστε επαναστάτες.![]()
merde_conserve έγραψε:Καμία αίθουσα δεν γίνεται έτσι από μάθημα. Κάποια "πολιτική ζύμωση" θα είχατε και θα γινε έτσι, δεν παίζει. Και δεν υπάρχει "εμείς" και "οι άλλοι", όλοι συνάδελφοι ενός έτους συγκεκριμένου είναι, το κρίμα στο λαιμό σας αν μπουρ*ελιάζετε την αίθουσα,είτε είστε οι ταξικοί οργισμένοι είτε το ελληνικό Beverly Hills.
Σωστό αυτό αλλά τώρα μιλάμε μαζί και δεν νομίζω να χουμε συζητήσει ποτέ σε τέτοιο επίπεδο πολιτικού πολιτισμού όπως λες... Και δεν θελω να πιστευω οτι και με την ιδια λογική κάποιοι σου δικαιολογούν το κάπνισμα στις συνελεύσεις...
Δεν διαφωνώ ότι κι εγω προσωπικά δυσκολεύομαι να κρατηθώ μεσα στη συνέλευση και καπνίζω εις βάρος άλλων αλλά σε καμία περίπτωση αν μου ρθεις να μου πεις να το σβήσω δεν θα σου πω τα παραπάνω...
Καλά όσο για το "εμείς και οι άλλοι" προφανώς και υπάρχει σε όλα τα θέματα... Στο συγκεκριμένο δεν διαφωνώ, είμαστε όλοι αρκετά αχάριστοι και απρόσεχτοι και το κάνουμε λιγο μπουρδελάκι το αμφθέατρο στις συνελεύσεις... Απλά εγω σου απάντησα αρχικά επειδή το κανες με το ανάλογο σχόλιο και όχι με την κριτική προς όλους, ε και στην τελική μπορεί όλοι να λερώνουμε την αίθουσα αλλά δεν τρέχουνε και οι beverly hills όταν πάνε να απολύσουν τις καθαρίστριες...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: *excon και 3 επισκέπτες