Απαντάτε με ερώτηση....plz

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: Απαντάτε με ερώτηση....plz

Δημοσίευσηαπό venus » Τρί, 03 Νοέμ 2009 1:49 am

μελωδια είναι δυνατον να διαφωνισω μαζί σου??
αν και επειδή δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να το φιλοσοφίσω δεν σε πειράζει να παρακάμψω λιιιιιγο τη ερωτησή σου????? :o :o :o

ήθελα απλα να ρωτήσω το άλλο το τοπικ με τη μουσική λέγεται

Τι ακουτε τώρα Ή Την ακουτε τωρα?????? :o :lol: :lol: :shock: 8-) :wave: :wave: :wave:
venus

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό lawine » Τρί, 03 Νοέμ 2009 8:53 am

Κομίζειν γλαύκα ες Αθήνας? :raspberry:
Spoiler: show
Θα μας πεις τίποτα καινούργιο ή όλο απορίες θα είσαι?
lawine Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Τρί, 03 Νοέμ 2009 7:57 pm

Μιας και είμαι σχεδόν μονίμως σε φιλοσοφική διάθεση να αναλάβω να απαντήσω εγώ τις ερωτήσεις της μελωδίας;

Ότι το πτυχίο μπορεί να μην επηρεάσει την ρουτίνα μερικών ανθρώπων δεν φαίνεται από το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι δουλεύουν σε εργασίες που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που μελέτησαν; Ο λόγος που μοχθούμε γι' αυτό δεν είναι ότι το βάλαμε σαν στόχο όταν ονειρευτήκαμε το μέλλον μας και αποφασίσαμε ότι το συγκεκριμένο πτυχίο είναι ο καλύτερος δρόμος για να πορευτούμε; Ο λόγος που το γιορτάζουμε δεν είναι ακριβώς ότι μοχθήσαμε γι' αυτό; Πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι λόγοι, όπως οι κοινωνικές συμβάσεις, αλλά μόνο του το γεγονός ότι ολοκληρώσαμε ένα τετραετή ή πενταετή κύκλο σπουδών δεν είναι αρκετό για να το γιορτάσουμε, ειδικά αν ήταν απαιτητικός;

Από το να εκτροχιαστώ επεξηγώντας τις κοινωνικές συμβάσεις και φέρνοντας παραδείγματα, μήπως να είναι καλύτερα να θέσω τώρα την κύρια απορία μου, που είναι πως μπορείς να απαξιώνεις το πτυχίο επειδή είναι σε ένα ασήμαντο υλικό αντικείμενο; Το τι είναι σημαντικό και τι όχι δεν το ορίζουμε εμείς; Από τη στιγμή που μία λέξη ή ένα χαμόγελο μπορούν να σου αλλάξουν δραματικά τη διάθεση χωρίς να έχουν καν υλική μορφή, γιατί να πρέπει το υλικό αντικείμενο να έχει μία συγκεκριμένη τιμή για να σε κάνει να πετάξεις στα ουράνια;

Τώρα που βοήθησα να εδραιώσω την πεποίθηση ότι είναι δικαιολογημένη η γιορτή, να επισημάνω πως έχεις τα συγχαρητήριά μου, όπως και όλοι όσοι εκπλήρωσαν τώρα τις υποχρεώσεις τους για το πτυχίο; :D
Perception dictates reality.
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό SoundOfSilence » Πέμ, 12 Νοέμ 2009 1:23 am

Μήπως οι ερωτήσεις που τέθηκαν προηγουμένως περι στόχων βρίσκουν μία απάντηση στην πρώτη ομιλία που αναφέρεις εδώ; Δηλαδή θέτοντας ένα στόχο δεν χρειάζεται κανείς και μία παρότρυνση για να τον εκπληρώσει αυτόν, όπως οι εταιρείες προσπαθούν να κάνουν πιο παραγωγικούς τους εργαζόμενους τους, αλλά μη χάνοντας ταυτόχρονα τη δημιουργικότητα τους;
Συνθέτουμε την ευτυχία ή την ψάχνουμε;Οι επιλογές μας είναι που μετράνε ή η δυνατότητα να επιλέξουμε;Καταπληκτικό δεν είναι που μπορείς να ακούσεις και τον προβληματισμό κάποιων άλλων που με επιστημονικές αποδείξεις και έρευνες προβληματίζονται για την ευτυχία όπως εμείς;
Πως μπορώ να σε ευχαριστήσω για αυτή την αφιέρωση και για τις ευχές σου;Θα αρκούσε ότι αυτό το βίντεο είναι ένα απο τα συγκινητικά δώρα που μου έκαναν και ας το έχεις αφιερώσει τόσο καιρό πριν χωρίς να το έχω δει;Δικαιολογείται κανείς όταν βάζοντας προτεραιότητες αμελεί άλλα θέματα που επίσης τον απασχολούν;Αρκεί ότι επιφυλλάσσομαι πως θα δώ και τα επόμενα βιντεάκια και θα θέσω νέες απορίες σε αυτά;
when the violence causes silence, we must be mistaken
SoundOfSilence Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Κυρ, 15 Νοέμ 2009 2:23 pm

Πως γίνεται να μην αρκεστώ σε αυτά; Όταν κάνει κάποιος ένα δώρο, το μόνο που ελπίζει δεν είναι να είναι κάτι που θα ευχαριστήσει; Μερικές φορές οι προτεραιότητες δεν είναι αναγκαίες για να πετύχουμε το σκοπό μας; Δεδομένου πως αντιλαμβάνομαι τη σημασία του σκοπού, πως θα μπορούσα να έχω παράπονα;
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό SoundOfSilence » Πέμ, 03 Δεκ 2009 2:20 am

Γιατί όταν έχω ανάγκη να προβληματιστώ για ζητήματα της κοινωνίας αυτό το τόπικ είναι πάντα στο μυαλό μου;
Ένα χρόνο χωρίς τον Αλέξη, τι έχει αλλάξει στις ζωές μας σαν κοινωνία πέρα από την αύξηση της παρουσίας της αστυνομίας στο κέντρο;

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Τετ, 16 Δεκ 2009 3:12 am

Μα κάθε προβληματισμός δεν ξεκινάει από μία ερώτηση;

Μήπως πολλές φορές στην αναζήτησή μας για τη σωστή απάντηση, ξεχνάμε να ρωτήσουμε τη σωστή ερώτηση;
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό sk23 » Τετ, 16 Δεκ 2009 3:44 am

και μετα απ'ολα αυτα.....δε παμε για υπνο ??? :yawn:
Γίνε ό,τι θέλεις.
Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος...
Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου.
Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος!
Αλκυόνη Παπαδάκη
sk23

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό SoundOfSilence » Τρί, 05 Ιαν 2010 2:48 am

Τι new years rwvolutions κανατε φέτος;Αξίζει να ονειρευόμαστε ότι μία ημερομηνία μπορεί να αλλαξει τη ζωή μας κάτι ή είναι αλλες δραστικές λύσεις που πρέπει να λάβουμε για να βελτιώσουμε οτι θελουμε να βελτιώσουμε;

Δημοσίευσηαπό ggm1111 » Τρί, 05 Ιαν 2010 4:45 am

(αναρωτιέμαι αν θα πάει ποτέ μπροστά ο κόσμος)?
ggm1111

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες