Συντονιστής: University Editors
dimos έγραψε:Με τα επιπλέον τι ισχύει; Αν πχ θέλω να δηλώσω ένα μάθημα μόνο για να πάρω το βιβλίο (αλλά όχι να εξεταστώ) το δηλώνω και μετά επιλέγω "επιπλέον";
intelx86 έγραψε:Και ποιος σου εγγυάται ότι θα περαστεί σωστά ο βαθμός σου. Μπορεί να κάνουν λάθος και να σε κόψουν. Τότε πας στον καθηγητή που αν βαριέται θα σου πει να του το θυμίσεις στην εξεταστική. Πώς θα σε περάσει στην εξεταστική αν δεν το 'χεις δηλώσει;
Με τα επιπλέον τι ισχύει; Αν πχ θέλω να δηλώσω ένα μάθημα μόνο για να πάρω το βιβλίο (αλλά όχι να εξεταστώ) το δηλώνω και μετά επιλέγω "επιπλέον";
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
neaoktana έγραψε:"Ελαφρές Μεταλλικές" !?.. το κράνος στο avatar το έχεις δοκιμάσει I.R.L. ?
Μέχρι ποιο αριθμό μαθημάτων;; Δηλαδή μη φορτωθώ όλα τα επιλογής των μικρών εξαμήνων και μετά ζητάω π.χ. για Ελαφρές Μεταλλικές και δε μου δίνουν.....![]()
Ingeniero_civil έχω την εντύπωση πως δε σ'αφήνουν να αλλάξεις κατεύθυνση ένα χρόνο μετά, νομίζω στην αρχή σ' αφήνουν κάποιες βδομάδες.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες