από rossi46 » Πέμ, 28 Ιαν 2021 5:29 pm
ούτε εμένα μου είχε σταλεί mail,μέχρι και 2 ημέρες πριν που έπρεπε να παίζω κρυφτούλι και να κοιτάω τις ανακοινώσεις στο mycourses. Αν όμως ήταν να κάνουν εξεταστική διπλή το καλοκαίρι δια ζώσης με παράθυρα ανοιχτά μετά θα λέγανε περί εξεταστικών κέντρων. Λυπάμαι, να έχω προσπαθήσει όλο το εξάμηνο για αυτό σήμερα' να μην είχα προσπαθήσει και πήγα yolo θα έλεγα οκ. Ακόμα και yolo αφού ήθελαν εξέταση με poll βάλε multiple choice που δεν θέλουν και φουλ να κάνεις πράξεις που έστω οκ βάζεις πες στην τύχη 1 απάντηση και να σε ρωτήσει ο καθηγητής στην εξέταση γιατί απάντησες αυτό. Τώρα δεν ξέρεις καν πάνω σε τι θα σε ρωτήσουν και στα προφορικά.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?