Προβλήματα Διεξαγωγής Εξετάσεων Χειμερινού Εξ. 2020-2021

Συντονιστής: University Editors

Re: Προβλήματα Διεξαγωγής Εξετάσεων Χειμερινού Εξ. 2020-2021

Δημοσίευσηαπό rossi46 » Πέμ, 28 Ιαν 2021 4:39 pm

αλήθεια δηλαδή 2 12λεπτα poll 5 ερωτήσεων όπου πρέπει να κάνεις και πράξεις;
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
rossi46

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Ramrod » Πέμ, 28 Ιαν 2021 4:43 pm

:cry:
Άβαταρ μέλους
Ramrod

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό rossi46 » Πέμ, 28 Ιαν 2021 4:46 pm

Α ρε Ε.Μ.Π. Σ.Π.Μ. τα χω χάσει τα μαλλιά μου πλέον θα χάσω και τα μυαλά μου.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
rossi46

Δημοσίευσηαπό Παναγιώτης Κ. » Πέμ, 28 Ιαν 2021 5:23 pm

rossi46 έγραψε:αλήθεια δηλαδή 2 12λεπτα poll 5 ερωτήσεων όπου πρέπει να κάνεις και πράξεις;

Ρε συ μηδεν ενημερωση σε ολα αυτο το μαθημα....μεηλ για εγγραφη σε ταξεις για την εξεταστικη δεν στειλανε ποτε(προσωπικα εφτασα σε σημειο να τους παρακαλαω να με τοποθετησουν σε ταξη χωρις να φταιω καπου)Μηδεν ενημερωση σχετικα με τον τροπο της εξετασης...ειμαι σιγουρος οτι ειχα και αλλο χρονο ενω μου πεταξε παραθυρο για υποβολη καθως εκανα πραξεις στο χαρτι μου και προφανως πατησα οχι για να ολοκληρωσω την απαντηση μου σε ενα θεμα...προφανως δεν γνωριζα οτι σου πεταει ενημερωση ούτε μας ανακοινωσε κανεις οτι εχουμε ενα λεπτο ακομα...Στο δευτερο πολλ βεβαια είχανε την στοιχειωδη ευθιξία να κανουν εστω αυτο αλλα τι να το κανει κανεις.... Στην προφορικη εξεταση παλι αγνωστο τι θα μας ρωτησουν....και στο τελος να κανουν προσπαθειες για συμμαζεμα της καταστασης οι καθηγητες,μονο και μονο η πιεση που μου ανεβηκε στο κεφαλι δεν φτανει να με ηρεμησει....Αμα ειναι να μπαινουμε να δωσουμε σε καποια μαθηματα και να καταληγουμε να μετραμε την πιεση μας μετα απο αυτο απο τα 23 μας αστο....
Παναγιώτης Κ.

Έτος εισαγωγής: 2015

Δημοσίευσηαπό rossi46 » Πέμ, 28 Ιαν 2021 5:29 pm

ούτε εμένα μου είχε σταλεί mail,μέχρι και 2 ημέρες πριν που έπρεπε να παίζω κρυφτούλι και να κοιτάω τις ανακοινώσεις στο mycourses. Αν όμως ήταν να κάνουν εξεταστική διπλή το καλοκαίρι δια ζώσης με παράθυρα ανοιχτά μετά θα λέγανε περί εξεταστικών κέντρων. Λυπάμαι, να έχω προσπαθήσει όλο το εξάμηνο για αυτό σήμερα' να μην είχα προσπαθήσει και πήγα yolo θα έλεγα οκ. Ακόμα και yolo αφού ήθελαν εξέταση με poll βάλε multiple choice που δεν θέλουν και φουλ να κάνεις πράξεις που έστω οκ βάζεις πες στην τύχη 1 απάντηση και να σε ρωτήσει ο καθηγητής στην εξέταση γιατί απάντησες αυτό. Τώρα δεν ξέρεις καν πάνω σε τι θα σε ρωτήσουν και στα προφορικά.
rossi46

Δημοσίευσηαπό Ramrod » Πέμ, 28 Ιαν 2021 6:14 pm

Μια ερώτηση, mails γιατί δεν έρχονται; Μου έχει συμβεί και σε άλλα μαθήματα και ακούω το λέτε κι εσείς εδώ
Άβαταρ μέλους
Ramrod

Δημοσίευσηαπό FutureTrunks » Πέμ, 28 Ιαν 2021 6:16 pm

Είναι επιλογή του διδάσκοντα αν θα στείλει όταν γράφει ανακοίνωση, προφανώς για τους συγκεκριμένους τα μαιλ κοστίζουν.
It's ok to feel the rage
FutureTrunks

Έτος εισαγωγής: 2018

Δημοσίευσηαπό Ramrod » Πέμ, 28 Ιαν 2021 6:52 pm

Υπάρχει κατά τη δική σας άποψη λόγος να μην στείλεις σε mail μια ανακοίνωση; Ειδικά μία τόσο σημαντική όσο για τη συμμετοχή στις εξετάσεις κλπ
Άβαταρ μέλους
Ramrod

Δημοσίευσηαπό FutureTrunks » Πέμ, 28 Ιαν 2021 6:54 pm

Για να δείξεις στου φοιτητές οτι για να περάσουν πρέπει να μπαίνουν στο mycourses καθημερινά. Και οτι φυσικά είσαι πρότυπο αριστείας.
It's ok to feel the rage
FutureTrunks

Έτος εισαγωγής: 2018

Δημοσίευσηαπό Παναγιώτης Κ. » Πέμ, 28 Ιαν 2021 7:13 pm

Τουλαχιστον έχουμε καποια εικονα για τη μορφη της προφορικής εξετασης ?
Παναγιώτης Κ.

Έτος εισαγωγής: 2015

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 2 επισκέπτες