Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2008-09)

Συντονιστής: University Editors

Re: Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2008-09)

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Δευτ, 31 Αύγ 2009 4:46 pm

Α
Α
Δ
Α
Δ
Δ
Β
Α
Δ
Β

Δεν μπορώ να τα συζητήσουμε όμως "πνίγομαι" να παραδώσω ένα έργο, αύριο μαζί με τις λύσεις των Ασκήσεων
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό kafros » Δευτ, 31 Αύγ 2009 6:06 pm

Όσοι έλυσαν (δηλαδή, προσπάθησαν να λύσουν, γιατί δε λυνόταν) την πρώτη άσκηση, διαπίστωσαν ότι η άσκηση ήταν ΛΑΘΟΣ. Δεν αναφέρω λεπτομέρειες γιατί ήταν λάθος, όποιος διάβασε ξέρει. Αυτό αποδεικνύει ότι αυτός που επινόησε αυτή την άσκηση, δεν την έλυσε (δεν αναφέρω καν το ενδεχόμενο να προσπάθησε να τη λύσει και να του βγήκε επειδή την έλυσε λάθος).
Όταν, λοιπόν, ο καθηγητής αντιλήφθηκε το λάθος θα έπρεπε να πάει σε όλες τις αίθουσες και να ενημερώσει. Δεν ξέρω τι έπρεπε να πει (και δεν είμαι εγώ αυτός που πρέπει να το σκεφτεί αυτό), ίσως να αφαιρέσει κάποιο ερώτημα ή να αλλάξει κάποιο νούμερο. Δεν το έκανε. Όχι μόνο αυτό αλλά απ’ ότι μου μετέφεραν σε συζητήσεις με φοιτητές δεν παραδέχθηκε καν το λάθος λέγοντας να γράψουμε ότι νομίζουμε (με επιφύλαξη γιατί μου το μετέφεραν). Η μη παραδοχή του λάθους είναι απόδειξη εγωισμού και αλαζονείας, ενώ η παραδοχή απόδειξη σοφίας και στοιχειώδους σεβασμού στο φοιτητή. Εγώ περιμένω μια ειλικρινή συγγνώμη γιατί ενώ ο καθηγητής ήξερε ότι η άσκηση ήταν λάθος, δεν ενημερώθηκα.
kafros

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό roxy » Δευτ, 31 Αύγ 2009 6:14 pm

Συμφωνω!!! Κι εγω δεν το θεωρω ασκηση "πονηριας", ηταν καθαρα λαθος και ατοπο το οτι την εβαλαν. Ο χρονος ηταν λιγος-ενω θα μπορουσαμε να εχουμε 2μιση ωρες στη διαθεση μας- και σε συνδυασμο με το λαθος αυτο σε πολλους απο εμας στοιχισε πολυ χρονο το να προσπαθουμε να καταλαβουμε τι λαθος καναμε και εβγαιναν τετοια αποτελεσματα. Και εχω να τονισω και κατι αλλο, και στη δευτερη ασκηση υπηρχε λαθος. Στο σχημα. Εδινε κλισεις απο τη μικροτερη στη μεγαλυτερη, ενω στο σχημα η τελευταια κλιση εμφανιζοταν μικροτερη απο την προηγουμενη της. Απλα ειναι αρκετα σοβαρο το θεμα των εξετασεων, ειδικα οταν ζητειται και σοβαροτητα απο τους φοιτητες δεν ειναι σωστο να συμπεριφερονται ετσι οι καθηγητες. Και πραγματικα, ουτε στην αιθουσα που ημουν εγω εκανε καποιος την οποιαδηποτε διευκρινηση, εκτος φυσικα απο το εκφραστικο λαθος στη θεωρια!!!!!
roxy Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό kafros » Δευτ, 31 Αύγ 2009 6:26 pm

Πολύ σωστό αυτό που λέει ο roxy για την δεύτερη άσκηση με τις κλίσεις. Δεν είναι πονηριά, είναι ΛΑΘΟΣ. Λες και έκανε copy paste τον αγωγό από άλλο αρχείο. Και μάλιστα ξέρω άτομο που μπερδεύτηκε από το σχήμα και έβαλε ότι υπάρχει υδραυλικό άλμα και είναι πολύ κρίμα να σε μπερδεύει ένα λάθος σχήμα.
Με ενοχλεί το λάθος αυτό καθ' αυτό αλλά μπορώ να το δεχτώ και να το κατανοήσω. Την έλλειψη ενημέρωσης όμως για τα λάθη και των δυο ασκήσεων, δεν μπορώ.
kafros

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό roxy » Δευτ, 31 Αύγ 2009 6:42 pm

Κι εγω σκεφτομουν μηπως ειναι λαθος το νουμερο και σκεφτομουν και ενδεχομενο υδρ αλματος. Απλα, ειναι κριμα να μην υπαρχει κανενας σεβασμος στο φοιτητη
roxy Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό soso » Δευτ, 31 Αύγ 2009 7:11 pm

μου εκανε κακη εντυπωση το "προβλημα που εβγαλε " το 1ο θεμα αλλα καποιος καλα διαβασμενος αμεσως το καταλαβαινε και το προσπερνουσε. παραμενει ομως μια εκρεμοτητα προς οσους δν ελαβαν διευκρινηση γτ καποιοι φοιτητες οταν στραβωσει κατι λενε αμεσως " οχι ρε γμτ εκανα λαθος " ( κατι που εδω και 5-6 χρονια δν θα πρεπε να το λεμε με οσα εχουν δει τα ματια μας... ).γενικα απο λαθη σε διαγωνισματα να φαν και οι κοτες οποτε δν μου εκανε εντυπωση ...
Δουλεψε για να ζεις , ζησε για να ταξιδευεις . Ποτε το αντιθετο .
soso

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Δευτ, 31 Αύγ 2009 7:32 pm

2. Στην Άσκηση των "ανοιχτών" η διατύπωση της ερώτησης ήταν σαφέστατη ("διερευνείστε περιοχές ... όπου ενδεχομένως... κλπ.") και η απάντηση ήταν πουθενά με την αντίστοιχη τεκμηρίωση βεβαίως... Θυμίζω ότι και στους "κλειστούς" υπάρχουν αντίστοιχες ερωτήσεις πχ. για τις υποπιέσεις και αυτό δεν σημαίνει -ντε και καλά - ότι πρέπει να υπάρχουν απαράδεκτες υποπιέσεις.
1. Στην Άσκηση των "κλειστών" ένα (τυπογραφικό) λάθος νούμερο δημιούργησε μία άλλη Άσκηση. Με αυτή έγινε η εξέταση . Σε όλες τις αίθουσες - πολλές φορές και με ποικίλες διατυπώσεις - διευκρινίστηκε: "ασχοληθείτε με αυτά που υπολογίζετε και σχολιάστε τα. Εάν δεν μπορείτε να απαντήσετε σε ένα ερώτημα εξηγείστε το γιατί..."
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό homer » Δευτ, 31 Αύγ 2009 7:37 pm

Αν μπορει καποιος να ανεβασει και τις ερωτησεις της θεωριας παρακαλω,γιατι δεν τις πηραμε!!
Δασκαλε,επειδη πολλα ακουσαν τα αυτια μου σημερα και για την θεωρια,παρακαλω να το επαναλαβετε.Ειναι σιγουρο οτι δεν υπαρχει αρνητικη βαθμολογια στην θεωρια??
homer

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Δευτ, 31 Αύγ 2009 7:42 pm

Τις ερωτήσεις θεωρίας ας τις ανεβάσει κάποιος εγώ δεν μπορώ σήμερα.
ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό homer » Δευτ, 31 Αύγ 2009 7:44 pm

Οκ.Αν καποιος τις εχει,ας κανει τον κοπο να τις ανεβασει.Ευχαριστω!!
homer

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 3ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες