Ό,τι να 'ναι απορίες

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Ό,τι να 'ναι απορίες

Δημοσίευσηαπό clansman » Πέμ, 02 Νοέμ 2017 7:00 pm

Jiggly έγραψε:Μόνο σε πηγαδάκια...Πέμπτη/Παρασκευή όλη μέρα αν περάσεις θα βρεις αρκετούς "δικούς μας" ;)

που γινονται οι παρουσιασεις?
clansman

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό Ramrod » Τρί, 07 Νοέμ 2017 6:12 pm

Κάποια ενημέρωση για εγγραφές εξαμήνων;
Άβαταρ μέλους
Ramrod

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Δευτ, 13 Νοέμ 2017 11:40 am

Έχει μπει κανείς στο εγγραφολόγιο να κάνει την εγγραφή του; Εμένα μου βγάζει ένα μήνυμα "Eκτός περιόδου εγγραφών. Επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Σχολής σας." ,αναφερόμενο προφανώς στο προηγούμενο εαρινό εξάμηνο.
Ας ανοίξει επιτέλους αυτό το πράγμα,να γραφτούμε και να τελειώνουμε. Πέρα από εμάς τους ίδιους που ο καθένας έχει τις εκκρεμότητές του και θέλει να ξέρει τι θα παιχτεί με τα μαθήματα, είναι και οι γονείς μας που χρειάζονται τα αντίστοιχα έγγραφα για τις δουλειές τους. Αμάν πια!
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό clansman » Δευτ, 13 Νοέμ 2017 6:26 pm

Jiggly έγραψε:Έχει μπει κανείς στο εγγραφολόγιο να κάνει την εγγραφή του; Εμένα μου βγάζει ένα μήνυμα "Eκτός περιόδου εγγραφών. Επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Σχολής σας." ,αναφερόμενο προφανώς στο προηγούμενο εαρινό εξάμηνο.
Ας ανοίξει επιτέλους αυτό το πράγμα,να γραφτούμε και να τελειώνουμε. Πέρα από εμάς τους ίδιους που ο καθένας έχει τις εκκρεμότητές του και θέλει να ξέρει τι θα παιχτεί με τα μαθήματα, είναι και οι γονείς μας που χρειάζονται τα αντίστοιχα έγγραφα για τις δουλειές τους. Αμάν πια!

το αυτο βγαζει κ σ μενα.
clansman

Δημοσίευσηαπό PanosM » Δευτ, 13 Νοέμ 2017 6:55 pm

Οι δηλώσεις άνοιξαν από ότι είδα.

Το θέμα είναι ότι ενώ εγώ έχω περάσει 3 μαθήματα επιλογής 9ου, τα 2 δεν υπάρχουν (Τεχνική Σεισμολογία , Ειδικά Θέματα Διαχείρισης).

Θα δηλώσω 2 από τις νέες ομάδες και θα πάω να κάνω αίτηση για απαλλαγή , ή δεν δηλώνω τίποτα;

Όπως το βλέπω, θα δηλώσω μονο όσα είναι κόκκινα και τίποτα παραπάνω (με αφήνει να προχωρήσω κανονικά)
PanosM

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Δευτ, 13 Νοέμ 2017 7:15 pm

PanosM έγραψε:Οι δηλώσεις άνοιξαν από ότι είδα.

Το θέμα είναι ότι ενώ εγώ έχω περάσει 3 μαθήματα επιλογής 9ου, τα 2 δεν υπάρχουν (Τεχνική Σεισμολογία , Ειδικά Θέματα Διαχείρισης).

Θα δηλώσω 2 από τις νέες ομάδες και θα πάω να κάνω αίτηση για απαλλαγή , ή δεν δηλώνω τίποτα;

Όπως το βλέπω, θα δηλώσω μονο όσα είναι κόκκινα και τίποτα παραπάνω (με αφήνει να προχωρήσω κανονικά)

Νομιζω πως με κοκκινο, ειναι μονο τα μη περασμενα μαθηματα κορμου. Τα συστημα για καποιο λογο σε αφηνει να ολοκληρωσεις τη δηλωση σου, χωρις να επιλεξεις μαθηματα επιλογης (κατ' εκλογην υποχρεωτικα). Γνωμη μου ειναι να δηλωσεις 2 μαθηματα επιλογης στο 9ο και μετα κανε αιτηση για απαλλαγη.
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Δημοσίευσηαπό PanosM » Δευτ, 13 Νοέμ 2017 7:18 pm

ScepticEngineer έγραψε:
PanosM έγραψε:Οι δηλώσεις άνοιξαν από ότι είδα.

Νομιζω πως με κοκκινο, ειναι μονο τα μη περασμενα μαθηματα κορμου. Τα συστημα για καποιο λογο σε αφηνει να ολοκληρωσεις τη δηλωση σου, χωρις να επιλεξεις μαθηματα επιλογης (κατ' εκλογην υποχρεωτικα). Γνωμη μου ειναι να δηλωσεις 2 μαθηματα επιλογης στο 9ο και μετα κανε αιτηση για απαλλαγη.

Είναι λίγο μπέρδεμα (αν και η πρώτη σκέψη μου ήταν αυτό που λες, να δηλώσω και να κάνω αίτηση απαλλαγής). Θα περιμένω μερικές μέρες να δω τι γίνεται, μήπως έχουμε κάποια ανακοίνωση.

Πάντως αυτό το "θα ανοίξει το εγγραφολόγιο και θα λυθούν όλες οι απορίες" , δεν το βλέπω.
PanosM

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό ZeRoLoRd » Δευτ, 13 Νοέμ 2017 8:39 pm

PanosM έγραψε:Πάντως αυτό το "θα ανοίξει το εγγραφολόγιο και θα λυθούν όλες οι απορίες" , δεν το βλέπω.

Δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα σου, δεν φαίνονται όλα ξεκάθαρα; Δεν βλέπεις ακριβώς ποιες είναι οι οφειλές σου με το νέο πρόγραμμα σπουδών, όπως μας έλεγαν; Δεν έχεις σχηματίσει μια καθαρή εικόνα; (Άσχετα που στο εγγραφολόγιο φαίνεται μόνο το χειμερινό εξάμηνο, εμείς θα λέμε ότι φαίνονται όλες οι οφειλές)
Εγώ πάντως τα βλέπω όλα πολύ ωραία. Απλά μου φαίνεται σαν οφειλή το μάθημα "Μέθοδοι Επίλυσης με Η/Υ", ενώ έχω πάρει απαλλαγή από το συγκεκριμένο γιατί είχα περάσει το παλιό με τη fortran. Δε βαριέσαι βρε αδερφέ, την υγειά μας να έχουμε.
Άβαταρ μέλους
ZeRoLoRd

Δημοσίευσηαπό Aias » Τρί, 14 Νοέμ 2017 4:21 am

ZeRoLoRd έγραψε:
PanosM έγραψε:Πάντως αυτό το "θα ανοίξει το εγγραφολόγιο και θα λυθούν όλες οι απορίες" , δεν το βλέπω.

Δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα σου, δεν φαίνονται όλα ξεκάθαρα; Δεν βλέπεις ακριβώς ποιες είναι οι οφειλές σου με το νέο πρόγραμμα σπουδών, όπως μας έλεγαν; Δεν έχεις σχηματίσει μια καθαρή εικόνα; (Άσχετα που στο εγγραφολόγιο φαίνεται μόνο το χειμερινό εξάμηνο, εμείς θα λέμε ότι φαίνονται όλες οι οφειλές)
Εγώ πάντως τα βλέπω όλα πολύ ωραία. Απλά μου φαίνεται σαν οφειλή το μάθημα "Μέθοδοι Επίλυσης με Η/Υ", ενώ έχω πάρει απαλλαγή από το συγκεκριμένο γιατί είχα περάσει το παλιό με τη fortran. Δε βαριέσαι βρε αδερφέ, την υγειά μας να έχουμε.

Σήμερα είχα πελάγωσει με αυτό το πράγμα. Και μέχρι τώρα έψαχνα να βρω τι γίνεται. Τυχαία μπήκα εδώ και είδα την απάντηση σου.
Αυτό το μάθημα το χρωστάμε? Θυμάμαι έλεγε ότι όποιος έχει περάσει το ''προγραμματισμός ηλεκτρονικού υπολογιστή'' δε θα του χρεωθεί αλλά εγώ δεν είχα κάνει κάτι, δεν είχα πάει στην γραμματεία να κάνω κάτι, θεώρησα ότι αυτόματα απαλλάσσομαι. Έπρεπε να είχαμε κάνει τίποτα ή απλά μας τρολλάρει το εγγραφολόγιο?
Αν και έχω την εντύπωση ότι τις προηγούμενες χρονιές το έβγαζε γκρι (δεν μπορούσες να το δηλώσεις).
Aias

Δημοσίευσηαπό fiddlerontheroof » Τρί, 14 Νοέμ 2017 11:08 am

Παιδια παιζει θεμα με το εγγραφολογιο το μονο σιγουρο.Εμενα μια κοπελα μου ειπε πως φαινεται σαν να χρωσταει μαθηματα του πρωτου ετους (αναλυση,οικοδομικη κτλ) ενω τα εχει περασει.Οπότε νομιζω δεν πρεπει να αγχωνομαστε.

Spoiler: show
Δεν λεω πως ειναι σωστο αυτο που γινεται σε καμια περιπτωση,απλα για να μην τρελαινομαστε ΚΑΙ με αυτο
make Orwell fiction again
Άβαταρ μέλους
fiddlerontheroof
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2014

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες