Jiggly έγραψε:Μόνο σε πηγαδάκια...Πέμπτη/Παρασκευή όλη μέρα αν περάσεις θα βρεις αρκετούς "δικούς μας"
που γινονται οι παρουσιασεις?
Jiggly έγραψε:Μόνο σε πηγαδάκια...Πέμπτη/Παρασκευή όλη μέρα αν περάσεις θα βρεις αρκετούς "δικούς μας"
Jiggly έγραψε:Έχει μπει κανείς στο εγγραφολόγιο να κάνει την εγγραφή του; Εμένα μου βγάζει ένα μήνυμα "Eκτός περιόδου εγγραφών. Επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Σχολής σας." ,αναφερόμενο προφανώς στο προηγούμενο εαρινό εξάμηνο.
Ας ανοίξει επιτέλους αυτό το πράγμα,να γραφτούμε και να τελειώνουμε. Πέρα από εμάς τους ίδιους που ο καθένας έχει τις εκκρεμότητές του και θέλει να ξέρει τι θα παιχτεί με τα μαθήματα, είναι και οι γονείς μας που χρειάζονται τα αντίστοιχα έγγραφα για τις δουλειές τους. Αμάν πια!
PanosM έγραψε:Οι δηλώσεις άνοιξαν από ότι είδα.
Το θέμα είναι ότι ενώ εγώ έχω περάσει 3 μαθήματα επιλογής 9ου, τα 2 δεν υπάρχουν (Τεχνική Σεισμολογία , Ειδικά Θέματα Διαχείρισης).
Θα δηλώσω 2 από τις νέες ομάδες και θα πάω να κάνω αίτηση για απαλλαγή , ή δεν δηλώνω τίποτα;
Όπως το βλέπω, θα δηλώσω μονο όσα είναι κόκκινα και τίποτα παραπάνω (με αφήνει να προχωρήσω κανονικά)
ScepticEngineer έγραψε:PanosM έγραψε:Οι δηλώσεις άνοιξαν από ότι είδα.
Το θέμα είναι ότι ενώ εγώ έχω περάσει 3 μαθήματα επιλογής 9ου, τα 2 δεν υπάρχουν (Τεχνική Σεισμολογία , Ειδικά Θέματα Διαχείρισης).
Θα δηλώσω 2 από τις νέες ομάδες και θα πάω να κάνω αίτηση για απαλλαγή , ή δεν δηλώνω τίποτα;
Όπως το βλέπω, θα δηλώσω μονο όσα είναι κόκκινα και τίποτα παραπάνω (με αφήνει να προχωρήσω κανονικά)
Νομιζω πως με κοκκινο, ειναι μονο τα μη περασμενα μαθηματα κορμου. Τα συστημα για καποιο λογο σε αφηνει να ολοκληρωσεις τη δηλωση σου, χωρις να επιλεξεις μαθηματα επιλογης (κατ' εκλογην υποχρεωτικα). Γνωμη μου ειναι να δηλωσεις 2 μαθηματα επιλογης στο 9ο και μετα κανε αιτηση για απαλλαγη.
PanosM έγραψε:Πάντως αυτό το "θα ανοίξει το εγγραφολόγιο και θα λυθούν όλες οι απορίες" , δεν το βλέπω.
ZeRoLoRd έγραψε:PanosM έγραψε:Πάντως αυτό το "θα ανοίξει το εγγραφολόγιο και θα λυθούν όλες οι απορίες" , δεν το βλέπω.
Δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα σου, δεν φαίνονται όλα ξεκάθαρα; Δεν βλέπεις ακριβώς ποιες είναι οι οφειλές σου με το νέο πρόγραμμα σπουδών, όπως μας έλεγαν; Δεν έχεις σχηματίσει μια καθαρή εικόνα; (Άσχετα που στο εγγραφολόγιο φαίνεται μόνο το χειμερινό εξάμηνο, εμείς θα λέμε ότι φαίνονται όλες οι οφειλές)
Εγώ πάντως τα βλέπω όλα πολύ ωραία. Απλά μου φαίνεται σαν οφειλή το μάθημα "Μέθοδοι Επίλυσης με Η/Υ", ενώ έχω πάρει απαλλαγή από το συγκεκριμένο γιατί είχα περάσει το παλιό με τη fortran. Δε βαριέσαι βρε αδερφέ, την υγειά μας να έχουμε.
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης