trauma έγραψε:Βασικά το πρώτο ποστ με το meme και τα άλλα το ανέβασες κυρίως 1) σε μια προσπάθεια να υπερασπιστείς τον εαυτό σου αρκετά αποτυχημένη, αφού και εγώ ποτέ δεν υποστήριξα κάτι από αυτά που παραθέτεις.
Την τρομοκρατία του κράτους φυσικά και δεν θα την νιώσεις ποτέ, και είναι τουλάχιστον γελοίο που αναφέρεσαι σε αυτήν ειρωνικά. 2) Ούτε ανάμεσα στις πιο καταπιεσμένες κοινωνικές ομάδες είσαι, και είσαι 3) και πρόθυμος να αναπαράγεις την λογική (και τα λόγια) του κάθε Πορτοσάλτε ακόμα και αν με έναν οξύμωρο τρόπο το αρνείσαι.
4) Επίσης έχω αυτή την περίεργη εντύπωση πως όλα αυτά τα οποία εσύ θα υπερασπιζόσουν, έχουν πολύ περισσότερους αθώους νεκρούς. Ανθρώπινα και μη ζώα.
Εχουμε και λεμε:
1) Γιατι πιστευεις οτι νιωθω την αναγκη να
υπερασπιστω τον εαυτο μου? Να τον υπερασπιστω απεναντι σε ποιον? Στον καθε trauma keyboard-anticapitalist-warrior του φορουμ? Δεν νομιζω. Ηταν η απαντηση μου, με ορισμενα δεδομενα για τον καθε trauma keayboard-anticapitalist-warrior που πιστευει οτι ο Κουφοντινας δεν ειναι ενας κοινος εγκληματιας της πουτσας, αλλα μια αθωα επαναστατικη περιστερα.
2) Τωρα μεσω ενος φορουμ, βγαζουμε και συμπερασματα για την κοινωνικη ταξη του καθενος? Με επιασες trauma, ειμαι μεγαλοαστος, ονομαζομαι Μανθος Φουστανος και ειμαι βιομηχανος χαρτου. Εσυ απο την αλλη, φανταζομαι νιωθεις την τρομοκρατια του κρατους στο πετσι σου καθημερινα.
Παρεπιπτοντως ειμαι αρκετα σιγουρος οτι η "κοινωνικη μου ταξη" ειναι κατωτερη της δικης σου (αν τουλαχιστον η συγκριση γινεται με βαση το οικογενειακο εισοδημα του καθενος). Γεγονος, που φυσικα δεν ειμαι αρκετα ξεφτιλας για να το χρησιμοποιησω ως επιχειρημα υπερ μου η κατα καποιου αλλου, πανω σε οποιαδηποτε κουβεντα.
3) Η μονη λογικη και τα μονα λογια τα οποια αναπαραγω, ειναι τα δικα μου. Επειδη εσυ, εχεις συνηθισει να εχεις ενα νταβατζη (πες με κομμα, παραταξη, ιδεολογικο καθοδηγητη της πουτσας κλπ κλπ) ο οποιος σου επιβαλλει εμμεσα η αμεσα το τι θα πεις, δεν σημαινει οτι ισχυει το ιδιο για ολους μας.
4) Αυτο το τελευταιο ειναι ενας ακομα εντεχνος τροπος να με πεις φασιστα? Βεβαια, γιατι συμφωνα με τον καθε trauma keyboard-anticapitalist-warrior, οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι φασιστας και θελει εκατομβες νεκρων. Ποση βλακεια χωραει πια αυτο το φορουμ?