Συντονιστής: University Editors
Nestoras έγραψε:Νομίζω το έχω .... δίνω ένα παράδειγμα για καλύτερη κατανόηση.
Ας πούμε ότι δεν έχω περάσει Τεχνική Γεωλογία και έχω περάσει Υδροηλεκτρικά (τυχαίο το παράδειγμα ! )
Με το νέο προγραμμα αφού είναι στην ίδια ομάδα το απαλλάσσομαι ?Όχι γιατί σύμφωνα με τις μεταβατικές πρέπει επιλέξω ένα άλλο από αυτήν την ομάδα παρότι έχω περάσει ήδη ένα . Αυτό εννοεί ο ποιητής με το επιπλέον
Curakos έγραψε:Οπότε από το 4ο εξάμηνο ενώ πρέπει να πέρασεις 1/4 επιλογής, εσυ θα έχεις περάσει 4/4!! Εξτρα γνώση βρε, έτσι για να εξιτάρεται και ο GiannisRad...
fiddlerontheroof έγραψε:Nestoras έγραψε:Νομίζω το έχω .... δίνω ένα παράδειγμα για καλύτερη κατανόηση.
Ας πούμε ότι δεν έχω περάσει Τεχνική Γεωλογία και έχω περάσει Υδροηλεκτρικά (τυχαίο το παράδειγμα ! )
Με το νέο προγραμμα αφού είναι στην ίδια ομάδα το απαλλάσσομαι ?Όχι γιατί σύμφωνα με τις μεταβατικές πρέπει επιλέξω ένα άλλο από αυτήν την ομάδα παρότι έχω περάσει ήδη ένα . Αυτό εννοεί ο ποιητής με το επιπλέον
Ο Nestoras τα ειπε πολυ σωστα (και ειλικρινα ΜΠΡΑΒΟ σου που το καταλαβες) και συμβαδιζουν με αυτα που ειπε ο homo sapiens.
Με εξαιρεση το Μπετο 0 που καταργειται..Αν χρωστας υποχρεωτικα μαθηματα συμφωνα με το παλιο προγραμμα τοτε χρωστας και με το νεο τον ιδιο αριθμο μαθηματων.Δηλαδη χρωστας 3 πρωην υποχρεωτικα?Ανεξαρτητως του αν γινονται επιλογης χρωστας και τωρα αλλα 3 μαθηματα (ειτε επιλογης ειτε υποχρεωτικα).Απαλλαγη μπορεις να παρεις μονο σε περιπτωση που το μαθημα που χρωστας στο παλιο προγραμμα ηταν επιλογης.
Γι'αυτο και ο Astrix χρωσταει Γεωδαιτικες,επειδη οταν περασε ηταν υποχρεωτικο.
Το θεμα ειναι πως αυτο δεν προεκυπτε απο τις προηγουμενες μεταβατικες διαταξεις,γι αυτο και εχουμε ολοι-ες μπλεχτει
GiannisRad έγραψε:Curakos έγραψε:Οι διατάξεις λένε ότι όσοι χρωστάνε επιλογής 2ου , 3ου και 5ου απαλλάσσονται, όπως επίσης και για το "Εισαγ. στο Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα" . Δηλάδη αυτοί που τα έχουν περάσει ήταν μ@λ@κες και θα τα έχουν μια απλή αναφορά στην αναλυτική? Υπάρχει περίπτωση να πάρεις απαλλαγή για κάποιο άλλο μάθημα σαν ένα είδος ανταλλαγής, ώστε το σύνολο των μαθημάτων που απαιτούνται να περαστούν να είναι ο ίδιος?
-Ελα φιλε τι λεει καλα?
-Ασε με ρε συ, ειμαι πολυ μαλακας.
-Γιατι ρε τι εγινε?
-Γιατι στην σχολη που πηγα να μαθω 5 πραγματα, εμαθα παραπανω απο τον αλλο ρε συ!
-Κατσε, δεν ειναι καλυτερα να μαθαινεις παραπανω?
-Ουτε καν φιλε, εκτος αν κερδιζεις κατι παραπανω.
-Η παραπανω γνωση δεν πιανεται για κερδος?
-Ναι ρε πιαχαχαΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης