Στατική IV - Αλλαγή Μέρας Εξέτασης

Συντονιστής: University Editors

Να αλλάξει η ημερομηνία εξέτασης;

Ναι,για Πέμπτη 29/6 στις 12:00
16
70%
Ναι,για Πέμπτη 22/6 στις 8:30
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ναι,για άλλη ημερομηνία
1
4%
Όχι,να μην αλλάξε
6
26%

Σύνολο ψήφων : 23

Re: Στατική IV - Αλλαγή Μέρας Εξέτασης

Δημοσίευσηαπό Ηχώ » Παρ, 26 Μάιος 2017 3:55 pm

Παιδιά να σας πω κάτι 22 στατική 4 ?? Και 23 μπετό 2 είναι κρίμα :/
η αγάπη για ζωή γεννά την τέχνη.....
Ηχώ

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό twinkle » Παρ, 26 Μάιος 2017 4:11 pm

Δε λέω ότι είναι προσχέδιο, λέω σε απάντηση αυτού που προείπες οτι προφανώς έχουμε δικαίωμα αν κάτι στα προγράμματα δεν το θεωρούμε πολύ εξυπηρετικό προς τους φοιτητές να ζητηθεί εναλλακτική αν είναι δυνατό.
Τέλος πάντων, μια άποψη έθεσα και ήθελα να δω αν υπάρχει ανταπόκριση και αν όντως προβληματίζει και πολλούς άλλους το ίδιο πράγμα.
Τα 26 άτομα προφανώς δεν ξέρω ακριβώς ποια είναι και δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι η επίσημη διαδικασία που εννοείς, θεώρησα απλά ότι ένα τόπικ στο mqn, το οποίο είναι και προσβάσιμο από όλους, είναι αρκετό για να φανεί η γνώμη όλων.

Αν είναι να δημιουργήσει πρόβλημα τότε προφανώς ας ακυρωθεί το αίτημα να ξεμπερδεύουμε. :roll: ;)
Άβαταρ μέλους
twinkle

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό Ηχώ » Παρ, 26 Μάιος 2017 4:41 pm

Παιδιά πιστεύω ότι θα βρεθεί μια λύση... απλά πολύ πιθανό είναι αυτά τα 26 άτομα να χρωστάνε και το μπετό και την στατική 4 γιατί και τα δύο είναι δύσκολα μαθήματα.. και απλά λέω ότι είναι κρίμα να μπορούμε να δώσουμε ένα χειμερινό και απλά να πάει χαμένο..... Ξέρω ότι μπορει κάποιοι να.μην θέλουν να αλλάξει... Αλλά ας προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση....
η αγάπη για ζωή γεννά την τέχνη.....
Ηχώ

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό BxLZoo » Παρ, 26 Μάιος 2017 5:34 pm

παρασυρθηκα απο το κλίμα φοιτητικων εκλογων. κ εγω για πεμτη ειμαι...
ειναι δυνατον στατικη 4 και καπακια μπετο.
BxLZoo

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό twinkle » Παρ, 26 Μάιος 2017 9:27 pm

Λοιπόν μπήκε νέα επιλογή. .
Ξαναψηφιστε να δούμε τι θα γίνει τελικά, ας πούμε απο τώρα ότι η ψηφοφορία θα μείνει έως την Κυριακή ώστε τη Δευτέρα να πούμε στους καθηγητές και τη γραμματεία την τελική μας πρόταση.
Όσοι μπορούν Πέμπτη πρωί να το δηλώσουν ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατό περισσότεροι.
Άβαταρ μέλους
twinkle

Δημοσίευσηαπό TheSloth » Σάβ, 27 Μάιος 2017 12:16 pm

balamos όσα ψυχολογικά και αν έχεις δεν είναι λόγος να γράφεις έτσι αραχτός πίσω από την ανωνυμία σου..τέτοιες γνώμες κράτα τες για τον εαυτούλη σου
Σου μιλάει ένας βραδύποδας,ξανασκέψου το...
Άβαταρ μέλους
TheSloth

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό balamos » Σάβ, 27 Μάιος 2017 12:24 pm

δηλαδη το προβλημα δεν ειναι οτι οταν δεν γουσταρεις τι ψηφους εχει μαζεψει ενα poll δημιουργεις αλλο ...αλλα το οτι αναφερω το γεγονος αυτο σα καραγκιζιλικια.... ''ανωνυμα'' κιολας :clap: :clap: :clap: τετοιες δημοσκοπησεις ουτε το ΠΑΜΑΚ
balamos

Δημοσίευσηαπό TheSloth » Σάβ, 27 Μάιος 2017 12:36 pm

Αν ξέρεις να διαβάζεις διάβασε και πιο πάνω εξυπνάκια πρίν γράψεις οτιδήποτε..να βοηθήσει τον περισσότερο κόσμο προσπαθεί..το poll που είχε πριν έβγαινε ότι την συνέφερε άλλα σέβεται την γνώμη των άλλων για αυτό και η τόση φασαρία..τώρα που έγραψες και το όνομα σου συνέχισε να γράφεις και άλλες τέτοιες ομορφιές,γίνεσαι πολύ μάγκας
Σου μιλάει ένας βραδύποδας,ξανασκέψου το...
Άβαταρ μέλους
TheSloth

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό twinkle » Σάβ, 27 Μάιος 2017 12:46 pm

Κοίτα να δεις balamos, μάλλον δεν έχεις καν ασχοληθεί να διαβάσεις τα παραπάνω, ή δεν έχεις διάθεση να καταλάβεις τι έχει ειπωθεί.
Φαίνεται από την αρχή οτι είσαι αδιάλλακτος.
Όταν δημιούργησα το τοπικ, το έκανα επειδή είναι πολύ λογικό να θεωρήσω οτι σε κάποιον που έχει μείνει η στατικη4, μάλλον θα έχει μείνει και το μπετό2 και θα έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα. Θέλησα να το μοιραστώ και να δω αν όντως ισχύει.
Όταν είδα ότι υπάρχουν αντιδράσεις πρότεινα έστω να πάει την ΙΔΙΑ μέρα που είναι κανονικά στο πρόγραμμα απλά μερικές ώρες νωρίτερα (κάμια ουσιαστική διαφορά σε όσους θέλουν την 22/6 να παραμείνει η μέρα εξέτασης - μόνη διαφορά να μην προλάβεις να κάνεις επαναληψούλα), ώστε να υπάρχει έστω και ένα απόγευμα να καθαρίσει το μυαλό μας να πάμε το επόμενο πρωί να γράψουμε μπετό. Σαν φοιτητής στην ίδια σχολή, δεν καταλαβαίνω πως δεν μπορείς να συμμεριστείς αυτή τη σκέψη.

[/quote] Αν είναι να δημιουργήσει πρόβλημα τότε προφανώς ας ακυρωθεί το αίτημα να ξεμπερδεύουμε. :roll: ;)[/quote]
Αυτό επίσης είναι κάτι που είπα εγώ όταν είδα ότι υπάρχουν άτομα που δεν θέλουν όντως επειδή δεν ήθελα να το τραβήξουμε παραπάνω.
Εσύ βέβαια δεν το πρόσεξες καν..

Τελικά αφού είδα οτι όντως υπάρχει και από άλλους η ίδια ανάγκη (12 9 ήταν το σκορ) φτιάχτηκε το νέο πολλ να έχουμε πλέον μια ξεκάθαρη εικόνα. Κάτι που εσύ δεν είδες και ασχολήθηκες μόνο με το ότι εφτιαξα εγώ ένα τόπικ.

Αυτό που παρατηρώ όμως στην νέα ψηφοφορία είναι 7 άτομα που επιμένουν να κοιτάνε το δικό τους συμφέρον ( 2 και 5 προς το παρόν) και αντί να σκεφτεί ο ένας να εξυπηρετήσει τον άλλο παραμένουν όλοι το ίδιο εγωιστές, και just so u know εγω ακόμα δεν έχω ψηφίσει και αυτό που θα ψηφίσω είναι κάτι που δεν πρέπει να ενοχλεί κανένα.
Τα συμπεράσματα δικά σου.
Άβαταρ μέλους
twinkle

Δημοσίευσηαπό balamos » Σάβ, 27 Μάιος 2017 1:01 pm

Οτι και να γινει προφανως καποιος δεν θα ειναι ικανοποιημενος...νομιζω αυτο ειναι σιγουρο.
Αυτο π με ενοχλει ειναι το να μην ξερω ποτε θα γραψω γτ οτι προγραμμα και να εχω μπορω να προετοιμαστω, αρκει να ξερω ποτε γραφω. Εχω ήδη ενα μαθημα την αντισειμσικη τεχνολογια 2 οπου λογικα θα με ενημερωσουν τελευταια στιγμη για το ποτε γραφω δεν μπορω να εχω και τη στατικη 4 στο φλου.
Απλα θελω να ληξει αυτο το θεμα και να παρθει μια αποφαση
balamos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 7ο Εξάμηνο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης