Κοίτα να δεις balamos, μάλλον δεν έχεις καν ασχοληθεί να διαβάσεις τα παραπάνω, ή δεν έχεις διάθεση να καταλάβεις τι έχει ειπωθεί.
Φαίνεται από την αρχή οτι είσαι αδιάλλακτος.
Όταν δημιούργησα το τοπικ, το έκανα επειδή είναι πολύ λογικό να θεωρήσω οτι σε κάποιον που έχει μείνει η στατικη4, μάλλον θα έχει μείνει και το μπετό2 και θα έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα.
Θέλησα να το μοιραστώ και να δω αν όντως ισχύει. Όταν είδα ότι υπάρχουν αντιδράσεις πρότεινα έστω να πάει την ΙΔΙΑ μέρα που είναι κανονικά στο πρόγραμμα απλά μερικές ώρες νωρίτερα (κάμια ουσιαστική διαφορά σε όσους θέλουν την 22/6 να παραμείνει η μέρα εξέτασης - μόνη διαφορά να μην προλάβεις να κάνεις επαναληψούλα), ώστε να υπάρχει έστω και ένα απόγευμα να καθαρίσει το μυαλό μας να πάμε το επόμενο πρωί να γράψουμε μπετό. Σαν φοιτητής στην ίδια σχολή, δεν καταλαβαίνω πως δεν μπορείς να συμμεριστείς αυτή τη σκέψη.
[/quote] Αν είναι να δημιουργήσει πρόβλημα τότε προφανώς ας ακυρωθεί το αίτημα να ξεμπερδεύουμε.

[/quote]
Αυτό επίσης είναι κάτι που είπα εγώ όταν είδα ότι υπάρχουν άτομα που δεν θέλουν όντως επειδή δεν ήθελα να το τραβήξουμε παραπάνω.
Εσύ βέβαια δεν το πρόσεξες καν..
Τελικά αφού είδα οτι όντως υπάρχει και από άλλους η ίδια ανάγκη (12 9 ήταν το σκορ) φτιάχτηκε το νέο πολλ να έχουμε πλέον μια ξεκάθαρη εικόνα. Κάτι που εσύ δεν είδες και ασχολήθηκες μόνο με το ότι εφτιαξα εγώ ένα τόπικ.
Αυτό που παρατηρώ όμως στην νέα ψηφοφορία είναι 7 άτομα που επιμένουν να κοιτάνε το δικό τους συμφέρον ( 2 και 5 προς το παρόν) και αντί να σκεφτεί ο ένας να εξυπηρετήσει τον άλλο παραμένουν όλοι το ίδιο εγωιστές, και just so u know εγω ακόμα δεν έχω ψηφίσει και αυτό που θα ψηφίσω είναι κάτι που δεν πρέπει να ενοχλεί κανένα.
Τα συμπεράσματα δικά σου.