@Oxydo μη χάνεις το χρόνο σου, δεν πρόκειται να σου πω ποιος είμαι. Διάβασε καλύτερα, τώρα που είναι και εξεταστική.
Και βρες έναν παππού-πρώην πασόκο.
@Leo8
Καταρχάς, επειδή ακριβώς το account είναι ανώνυμο, αποφεύγω τις προσωπικές επιθέσεις. Για παράδειγμα, στην πρηγούμενη ''επίθεση'' στον oxydo, δεν ανέφερα τίποτα για λόγια δικά του ή συντρόφων του, σε συνελεύσεις ή κουβέντες στα όρθια ή οτιδήποτε άλλο. Σχολίασα το ποστ του (το οποίο ήταν φουλ υποκριτικό και δακρύβρεχτο) αναφέροντας θέσεις του κόμματος στο οποίο ανήκε! Πίστεψέ με, επειδή ακριβώς ασχολούμαι και με αυτά, θα μπορούσα να γράψω και σε προσωπικό επίπεδο.
Οσον αφορά τη στάση μου στο φόρουμ, θα προσπαθήσω να είμαι σοβαρός και ουσιαστικός στην απάντησή μου, μπας και βγάλουμε κανένα χρήσιμο συμπέρασμα. Αν ήσουν πιο ψύχραιμος και αντικειμενικός, θα μπορούσες να δεις ότι αν αφαιρέσεις τα δικά μου ποστ (καθώς και αντίστοιχου περιεχομένου ποστ άλλων χρηστών) θα έμεναν στο φόρουμ:
Ερωτήσεις για μαθήματα.
Απαντήσεις για μαθήματα.
Κρυόκωλα αστεία για μαθήματα και καθηγητές.
Μίζερες κόντρες φιλελέδων και αριστερών (με την πλέον προβλεπόμενη εξέλιξη και κατάληξη)
Αγγελίες για πώληση γκαρούτσων.
Τραγούδια από youtube.
Είμαι σίγουρος ότι τα πιο μίζερα και επαναλαμβανόμενα ποστ μου είναι πιο ενδιαφέροντα από την πλειοψηφία των υπολοίπων. Οντως μπορείς να πεις ότι (κατά κάποιον τρόπο) κρίνω τα πάντα, αλλά όχι γιατί νομίζω ότι είμαι τέλειος και γαμάτος, αλλά γιατί έτσι έχει και πλάκα και ενδιαφέρον.
Τέλος, χωρίς ίχνος ειρωνείας και κακών προθέσεων, ποια είναι ακριβώς η δράση σας ως φόρουμ σε κοινωνικό επίπεδο; (μιας και το ανέφερες)