Συντονιστής: University Editors
useless01100110 έγραψε:μαγκες για μας που δεν μπορεσαμε να παρακολουθησουμε (λογω δουλειας) μπορει καποιος να μου πει απο που να διαβασουμε και τι ωστε να μπορεσω να κατεβω??
homo sapiens contras έγραψε:Οι λύσεις τις θεωρίας είναι σωστές γενικά, στο μόνο το οποίο υπάρχουν κάποιες διαφωνίες είναι στο 1ο ερώτημα, της 1ης προόδου σχετικά με τον συντελεστή τριβής...Η απάντηση επαληθεύεται, εάν χρησιμοποιήσεις δοκιμαστικά με το κομπιουτεράκι σου κάποιες τιμές Re μεταβατικής ροής, και τυπικές τιμές σχετικής τραχύτητας, πάνω στην εξίσωση Colebrook-White ή στην Swamee-Jain που είναι και ευκόλοτερο εφόσον προσεγγίζει πολύ καλά την πρώτη και δεν είναι και πεπλεγμένη (άλλωστε θες να δεις απλα την συσχέτιση)..και οι δυο πάντως προσεγγίζουν στην μεταβατική ζώνη το διάγραμμα Moody πολύ καλά. Ακόμη αναφέρεται στο βιβλίο του Στάμου, αλλά όχι ξεκάθαρα στην σελ.:67, στην παράγραφο για την μεταβατική ζώνη. Το πρόβλημα όμως είναι ότι λίγες σελίδες μετά, στον Στάμου (σελ.:72) για το διάγραμμα Moody αναφέρει στo 3, για την μεταβατική περιοχή, αδυναμία υπολογισμού f...![]()
και δεν έχουν πει κάτι γι'αυτό, ή τουλαχιστον εγώ δεν άκουσα κάτι...
Απ'όσο ξέρω η θεωρία θα ναι με ανοιχτά βιβλία-τυπολόγιο..
https://zusiddiqui.files.wordpress.com/ ... /sorry.jpg
giorgossss έγραψε:Τα συζηγη βαθη στο υδραυλικο αλμα πως τα βρισκουμε ;; δεν το εξηγει καλα στις σημειωσεις...
Ευχαριστούμε nefod To αρχείο ανέβηκε εδώ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης