KathimeriniDipliE3etastiki2.pdf
- (382.27 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 238 φορές
- 29e062e3631110ba782eee7023494de2a38b630ae3348d87c8e1a5bfdfe62dbb.jpg (32.02 KiB) 3271 προβολές
Οι φοιτητές που περάτωσαν την κανονική φοίτηση, η οποία ισούται με τον ελάχιστο αριθμό των αναγκαίων για την απονομή του τίτλου σπουδών εξαμήνων, σύμφωνα με το Ενδεικτικό Πρόγραμμα Σπουδών, έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο του χειμερινού εξαμήνου του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 σε όλα τα μαθήματα που οφείλουν, ανεξάρτητα εάν αυτά διδάσκονται σε χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο.
Zagreus έγραψε:Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω προς τι αυτή η "επίθεση" στη κοσμητεία παρότι εν γένει μου αρέσει ο ηρωικός/καταγγελτικός λόγος ράπερ του Μπρόνξ (τον έχω υιοθετήσει για πλάκα μερικές φορές). Οδεύω προς τα μικιουνικά γερατειά μου και αυτό το ποστ μπορεί να ερμηνευτεί ως το απoστάλαγμα της σοφίας που μοιραία έρχεται με τα χρόνια ή ακόμα και μιας πρώιμης άνοιας. Όπως και να χει κράξτε ελεύθερα.
Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι είχαν απόλυτο δίκιο όσοι μιλούσαν για μπραντεφέρ του συλλόγου με τους καθηγητές παρότι στιγμιαία τσαντίστηκα όπως οι περισσότεροι. Και επειδή μου τα έχει σκάσει φιλοσοφία από τότε που άλλαξα κατεύθυνση και κινδυνεύοντας να αυτοαναιρεθώ θα γράψω για την υποκρισία μας ως φοιτητές όσον αφορά το νέο πρόγραμμα σπουδών και γενικότερα. Ας πάρει λοιπόν ο καθένας έναν νοητό καθρέφτη και ας αρχίσει την αυτοκριτική.
* Μας χαλάει η μείωση των ωρών διδασκαλίας αλλά οι αίθουσες είναι μισοάδειες λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη του εξαμήνου.
*Μας χαλάει που κατεβαίνουν τεχνολογικά μαθήματα σε μικρότερα εξάμηνα αλλά βαράγαμε ενέσεις τα πρώτα έτη με τις σεμφίτικες θεωρητικούρες.
*Μας χαλάει το όριο των 12 μαθημάτων (που εξοικονομεί πόρους) αλλά στατιστικά κανένας (ή σχεδόν κανένας) δεν περνάει παραπάνω.
*Μας χαλάει που η ΜΤΡ με την Υδραυλική γίνονται 1 μάθημα αλλά όλοι κράζαμε την ΜΤΡ πόσο δύσκολο και άσχετο με τα υπόλοιπα μαθήματα είναι.
*Μας χαλάει η ανακοίνωση που κριτικάρει την απόφαση του υπουργείου αλλά το επιχείρημα των "μαζί τα φάγαμε" ήταν "Και που ήταν οι ακαδημαϊκοι όλα αυτά τα χρόνια που η χώρα είχε πάρει τη κάτω βόλτα;"
*Μας χαλάει όταν ερμηνεύεται ο νόμος κατά το δοκούν αλλά παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι και εμείς τον επικαλούμαστε όταν μας συμφέρει.
Αντί να αντιδρούμε αυτιστικά σε οποιαδήποτε απόφαση έρχεται "από τα πάνω" μήπως πρέπει πρώτα να είμαστε σε θέση να κρίνουμε αν αυτή έχει θετική ή αρνητική επίδραση στη ζωή μας;
Ας κάνουμε λοιπόν τη Σχολή μεγάλη ξανά.
Υ.Γ. OxYdO δώσε τώρα το χρυσό μετάλλειο αλλιώς θα συνεχίσω με άλλα πύρινα ποστ καφενειακής αυτοκριτικής.
* Μας χαλάει η μείωση των ωρών διδασκαλίας αλλά οι αίθουσες είναι μισοάδειες λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη του εξαμήνου.
*Μας χαλάει το όριο των 12 μαθημάτων (που εξοικονομεί πόρους) αλλά στατιστικά κανένας (ή σχεδόν κανένας) δεν περνάει παραπάνω.
*Μας χαλάει που η ΜΤΡ με την Υδραυλική γίνονται 1 μάθημα αλλά όλοι κράζαμε την ΜΤΡ πόσο δύσκολο και άσχετο με τα υπόλοιπα μαθήματα είναι.
Ας κάνουμε λοιπόν τη Σχολή μεγάλη ξανά.
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες