Είμαι από ΔΟΑΤΑΠ, και πρέπει να δώσω το μάθημα οδοποιία ΙΙ, αλλά μου ζητήσανε και το Θέμα...Για την ακρίβεια μου είπανε.."κάνε ότι καλύτερι μπορείς με το θέμα"...υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει δίδοντας μου τη λύση?Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ..
Ευχαριστώ
Η "λύση" ενός θέματος εξαμήνου, όπως θα δεις και στο αρχείο του intelx86, είναι στην πραγματικότητα ένα σύνολο από σχέδια και αριθμητικές επιλύσεις που έγιναν με μία κοπιώδη διαδικασία στη διάρκεια ενός εξαμήνου. Είναι πολύ προτιμότερο να θεωρήσεις τη λύση αυτή (όπως και τα υποδείγματα θεμάτων που κυκλοφορούν από τις παρατάξεις) ως μία βάση-μπούσουλα πάνω στην οποία θα κάνεις το δικό σου θέμα (με συνεχή, συγκεντρωμένη δουλειά δεν παίρνει παραπάνω από τρεις ημέρες, πίστεψέ με), παρά ως μια λύση προς αντιγραφή. Αφ'ενός θα μάθεις τη διαδικασία που είναι και το ζητούμενο του μαθήματος, και αφ'ετέρου δεν θα κομπλάρεις σε κάποια ερώτηση πάνω σε αυτή στην προφορική εξέταση. Εκτός αυτού, οι στεγνές αντιγραφές είναι πολύ εύκολο να αναγνωριστούν.
Καλύτερα λοιπόν να δώσεις κάποιες μέρες και να το κατανοήσεις παρά να το δώσεις "νύχτα". Αυτό φυσικά ισχύει σε όλα τα μαθήματα. Οι "λύσεις" οι οποίες πολλές φορές παρατίθενται ως βοηθητικό υλικό στο MQN είναι απλά μπούσουλες και όχι αντικείμενα προς αντιγραφή.