Οδοποιία II (2008-09)

Συντονιστής: University Editors

Re: Οδοποιία II (2008-09)

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Κυρ, 28 Ιουν 2009 6:30 pm

Είμαι από ΔΟΑΤΑΠ, και πρέπει να δώσω το μάθημα οδοποιία ΙΙ, αλλά μου ζητήσανε και το Θέμα...Για την ακρίβεια μου είπανε.."κάνε ότι καλύτερι μπορείς με το θέμα"...υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει δίδοντας μου τη λύση?Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ..
Ευχαριστώ

Η "λύση" ενός θέματος εξαμήνου, όπως θα δεις και στο αρχείο του intelx86, είναι στην πραγματικότητα ένα σύνολο από σχέδια και αριθμητικές επιλύσεις που έγιναν με μία κοπιώδη διαδικασία στη διάρκεια ενός εξαμήνου. Είναι πολύ προτιμότερο να θεωρήσεις τη λύση αυτή (όπως και τα υποδείγματα θεμάτων που κυκλοφορούν από τις παρατάξεις) ως μία βάση-μπούσουλα πάνω στην οποία θα κάνεις το δικό σου θέμα (με συνεχή, συγκεντρωμένη δουλειά δεν παίρνει παραπάνω από τρεις ημέρες, πίστεψέ με), παρά ως μια λύση προς αντιγραφή. Αφ'ενός θα μάθεις τη διαδικασία που είναι και το ζητούμενο του μαθήματος, και αφ'ετέρου δεν θα κομπλάρεις σε κάποια ερώτηση πάνω σε αυτή στην προφορική εξέταση. Εκτός αυτού, οι στεγνές αντιγραφές είναι πολύ εύκολο να αναγνωριστούν.
Καλύτερα λοιπόν να δώσεις κάποιες μέρες και να το κατανοήσεις παρά να το δώσεις "νύχτα". Αυτό φυσικά ισχύει σε όλα τα μαθήματα. Οι "λύσεις" οι οποίες πολλές φορές παρατίθενται ως βοηθητικό υλικό στο MQN είναι απλά μπούσουλες και όχι αντικείμενα προς αντιγραφή. ;)
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό kanonis » Κυρ, 28 Ιουν 2009 8:15 pm

Ευχαριστώ πολύ κατ' αρχήν για τη λύση του θέματος...
Κατα δεύτερον να είσαι σίγουρος πως δεν θα πάω να δώσω απλά αυτά που βρήκα...στεγνά!Θα τα επεξεργαστώ και θα τα έχω σαν μπούσουλα στη δική μου επίλυση..όσο αυτό βέβαια μου επιτρέπεται χρονικά..μιας και όπως είπα πριν είμαι από ΔΟΑΤΑΠ..πράγμα που σημαίνει πως δουλεύω ταυτόχρονα μη έχοντας χρόνο για παρακολούθηση μαθημάτων...
Ευχαριστώ πάντως
kanonis

Έτος εισαγωγής: 2000

Δημοσίευσηαπό mkontos » Σάβ, 04 Ιούλ 2009 8:32 pm

intelx86 έγραψε:Το θέμα εξαμήνου επιλυμένο από τη lawine, τον gandalf κι εμένα:

Odopoiia.II.Thema.Eksaminou.2008-09.zip

(λείπει η τεχνική έκθεση διότι δεν την έκανα)

Μπράβο σας intelx86, lawine και gandalf, υποκλίνομαι, μακάρι ΔΟΑΤΑΠ/ΤΕΕ αλλά και πολλοί συνάδελφοι να ήταν το ίδιο ακομπλεξάριστοι!
mkontos

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό mkontos » Τετ, 08 Ιούλ 2009 8:56 pm

Καλησπέρα! Μήπως υπαρχούν τίποτα παλιά θέματα από προηγούμενες εξεταστικές; Έψαξα αλλά δεν έχω βρει να κυκλοφορεί κάτι... :cry:
mkontos

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Τετ, 08 Ιούλ 2009 11:43 pm

Στα θέματα είναι ότι αρπάξουμε αφού προφανώς γίνεται ανακύκλωση. Γι' αυτό και δεν έχουμε κανένα παλαιό θέμα.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό nicolas_82 » Σάβ, 11 Ιούλ 2009 1:37 pm

Καλησπέρα.Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να παραδώσουμε το θέμα κάποια στιγμή την τελευταία βδομάδα?( έστω και με μειωμενη βαθμολογηση του θέματος)
nicolas_82

Έτος εισαγωγής: 2001

Δημοσίευσηαπό akrovolistos » Σάβ, 11 Ιούλ 2009 1:51 pm

Συνενοήσου με τον καθηγητή του τμήματός σου (Γλαρός(νομίζω) για το Α-Λ, Καλτσούνης για το Μ-Ω). Λογικά θα στο δεχτεί και θα πάρεις βαθμουδάκι αφού στην ουσία η προφορική εξέταση μετράει.
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
akrovolistos Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Σάβ, 11 Ιούλ 2009 1:53 pm

Ναι, μπορείς! Μπορείς ακόμα και να το παραδώσεις μετά την εξέταση. Αν γράψεις προβιβάσιμο βαθμό τότε θα σε κόψει με 4 και θα σημειώσει από δίπλα ότι "εκκρεμεί θέμα". Οπότε του το πηγαίνεις, σε εξετάζει προφορικά και αν είσαι εντάξει τότε σε περνάει. Για να γίνουν αυτά βέβαια πρέπει να έρθεις σε συνεννόηση με τον διδάσκοντα για να είσαι καλυμμένος. Πάρε τηλέφωνο ή πήγαινε από τον τομέα. ;)
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Σάβ, 11 Ιούλ 2009 5:01 pm

Μήπως γνωρίζει κανείς για πόσες χρονιές μετράει το θέμα; Πιστέυω ότι μετράει μόνο την επόμενη, αλλά κατά μια άλλη άποψη μετράει για δύο έτη. :mrgreen:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Σάβ, 11 Ιούλ 2009 5:12 pm

Το θέμα μετράει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Κρατάνε αρχείο με τα ονόματα. Εγώ είχα εξεταστεί στο θέμα το 2003 (!), δεν πέρασα το μάθημα και πέρυσι που πήγα να το δώσω, ρώτησα τον κ. Κανελλαϊδη αν πρέπει να ξανακάνω το θέμα και μου απάντησε "αν το έχεις κάνει παλιότερα και έχεις εξεταστεί, δεν χρειάζεται να το ξανακάνεις! Ο βαθμός σου θα υπάρχει στο αρχείο"! Για σιγουριά πήγα έπιασα τον καθηγητή (κ. Καλτσούνη) και του εξήγησα την περίπτωση και του είπα να σημειώσει το όνομά μου και να τσεκάρει αν υπάρχει ο βαθμός του παλιού θέματος. Και πράγματι αφού το έλεγξε μου είπε ότι βρήκε τον βαθμό από το 2003 και ότι μπορώ να δώσω το μάθημα κανονικά.
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 3ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες