Μήπως μου άρεσαν και άλλα μαθήματα, αλλά σου ανέφερα την Αντιγόνη που τη γούσταρα χωρίς να έχω καλά αποτελέσματα, θέλοντας να δείξω οτι το να διαβάζεις κάτι και να το μελετάς επειδή θες είναι άλλο από το να το δίνεις σε εξετάσεις;Ποπό, τι μου θύμησες με το καρότο και το ραβδί;

Θυμάσαι το γαιδουράκι στο βιβλίο της ιστορίας στο δημοτικό που του είχε το καρότο μπροστα με ένα καλάμι ψαρέματος, ώστε να αποδόσουν την ανακάλυψη του τροχού;

Πώς να σε ευχαριστήσω για την γνώση και την γλυκιά αναμνηση από το σχολείο μου(ίσως από τις λίγες που μου μένουν);
Αν αναζοπυρώνεται έτσι το ενδιαφέρον σου για την σχολή βλέποντας τα χειρότερα, μήπως να σου αναφέρω επαγγέλματα όπως ανθρακορύχοι, σκουπιδιάρηδες με ανεκτίμητη συνεισφορά στην κοινωνία και προσφέροντας πολλές φορές τον ίδιο τους το εαυτό; Δεν είναι παράλογο να θες να σχολιάσω αθλητικά και ειδικά για τον παναθηναϊκό;
Γιατί θες να με βγάλεις από το ονείρο της δημιουργικότητας στο επάγγελμα που θα κάνουμε μία ζωή; Δεν είναι νωρίς ακόμα να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα; Μάλλον για μένα όχι και τόσο νωρίς; Αλλά δεν είναι προτιμότερο να ονειρεύεσαι από το να αφήνεις την κατάσταση να σε τρώει και να σε αλλοιώνει;
Πέρα από αυτό δεν είναι σημαντικό να βρίσκεις ενδιαφέρον και να το κάνεις σωστά και με αγάπη ότι κάνεις στην ζωή σου και δει στην επαγγελματική; Δεν πρεπει να βρίσκουμε καλό αυτό που κάνουμε ακόμα και αν είναι κάτι το απλό γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε και να το κάνουμε σωστά όπως οφείλαμε;