Προς κύριο Κατσαρέλη

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Προς κύριο Κατσαρέλη

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Σάβ, 22 Μαρ 2014 12:44 am

Μια - μια οι δουλειές...
Α) Δημοσιοποιώ την απάντησή μου σε προσωπικό μήνυμα (με αξιοπρεπέστατο ύφος και διατύπωση), στο οποίο Σπουδαστής /ρια μου άσκησε κριτική για την "ιστορία με την ορφανή":
1. Δεν ανέφερα όνομα.
2. Είναι καιρός να πληροφορηθείτε τι τραβάνε οι Διδάσκοντες, ειδικώς δε ο γράφων, ο οποίος θεωρείται "κοντινός" σας.
3. Στα τριανταπέντε, επίσημα, έτη μου ως Διδάσκων (βάλε και άλλα πέντε ανεπίσημα) είχα περίπου 6.000 Σπουδαστές.
Το 10% με προβλήματα στην προβολή γραπτών μας κάνει τουλάχιστον 500 "τραγικές ιστορίες", κλάματα ή διαμαρτυρίες, έως αλήτικη - προκλητική στάση /συμπεριφορά κακομαθημένου/ης...
4. Βεβαίως ο καθένας/καθεμια είχε το δικό του πρόβλημα. Μόνο που αυτό κάνει 500 δικά μου προβλήματα...
5. Επειδή δε ΔΕΝ είμαι ανάλγητος, το αντίθετο μάλλον, εκτιμώ ότι κάνει 500 μέρες λιγότερες στη ζωή μου.

Β) Θα ακολουθήσει απάντηση στη Βασιλική.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό morisson » Σάβ, 22 Μαρ 2014 12:49 am

Merde διάβασα πως όταν πίνεις αναφέρεις το όνομά μου.Οπότε επέστρεψα δημήτριος και θα τα χώσω...

Όπως και να χει οι πολλαπλές ασχολίες μου το τελευταίο διάστημα (ατάκα να θολώνει τα νερά), με άφηναν έξω απ τα τεκταινόμενα της σχολής και κατ' επέκταση του MQN.Παρόλα αυτά τέτοια τόπικ παλιακά, πάντα μου φέρνουν, μια γεύση απο αυθαίρετη δόμηση, πόνους αυχενικούς μετά το 129o βίντεο του χρήστη mor1art1 σε μιά μέρα,μυρωδιές απο άπλυτα πιάτα εξεταστικής.Οπότε σε στάση προσοχής και με το όπλο μου επ ώμου, έχω να αναφέρω μερικά πράγματα.

Βασιλική,
ισως η δημοσιοποίηση ενός ονόματος να μην ήταν και το πιό κομψο πράγμα, αλλά η απάντησή σου νομίζω καλύπτει και τον πιό κακεντρεχή.Έτσι όπως περιγράφεις τα πράγματα έχεις μοχθήσει πολύ για να κάνεις πραγματικότητα το όνειρό σου, σε μια χώρα που κινείται στο τρίπτυχο σχολίτσα-δουλίτσα-ζωούλα.Εύχομαι να συνεχίζεις με το ίδιο μεράκι ότι κάνεις, και να χεις καλή τύχη για τη συνέχεια.Δεν θα κρίνω τι είναι τέχνη, αν είσαι καλλιτέχνης ή αν το Κάτω Παρτάλι δημιουργεί κοινωνικούς προβληματισμούς ή όχι, γιατί πάντα στις τεχνοκρατικές χώρες, αντικείμενα όπως το θέατρο, η μουσική κ η ζωγραφική περνάνε ξώφαλτσα, υποχρηματοδοτούνται και μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.Οπότε ο δικός σου καθημερινός αγώνας, δικαιολογεί και πολλές "εκπτώσεις" (πάντα μέσα σε πολλά εισαγωγικά) αφού καλείσαι να ξεπεράσεις όλα τα παραπάνω.Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.

Υ.Γ.1.Neaoktana ελπίζω το θέμα να μην σας θίγει απλώς ήταν πολύ ευτράπελο για αυτό αντλεί τρολλιά.Στείλτε μια έκδοση NV4521(i) των σημειώσεών σας στον Κωστόπουλο να πάρει τα χαμπάρια του.
Υ.Γ.2.Παίζουν προτάσεις όπως μπλουζάκι MQN σε χρήστη vassak,καγκουριλίκια σε τέταρτο πάρτυ MQN με Βασιλική και Τσιμιτσέλη κτλ.
Υ.Γ.3.MQN κατεβάζει άγημα σε παραστάσεις Βασιλικής με πανό "Βασιλική μία απο εμάς"
Υ.Γ.4.Βασιλική έχεις ματάρες.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Σάβ, 22 Μαρ 2014 12:57 am

morisson έγραψε:Υ.Γ.4.Βασιλική έχεις ματάρες.

Υ.Γ.5. Βασιλική, το τηλέφωνό σου...Morisson, μακράν ο χειρότερος πέφτουλας, αλλά με τα γλυψίματα μπήκες απ' ευθείας στο friend zone
:lol:
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Σάβ, 22 Μαρ 2014 1:01 am

Υ.Γ.5. Βασιλική, το τηλέφωνό σου...Morisson, μακράν ο χειρότερος πέφτουλας, αλλά με τα γλυψίματα μπήκες απ' ευθείας στο friend zone
:lol:

Τι θα πάρει μωρέ λες η Βασιλική, συντονιστή του MQN (είναι σα να λέμε πιτογυράς στην Αθηνάς) με διαχειριστικές ανησυχίες ή κανένα ηθοποιό με παλικαρίσιο ανάστημα και καλλιτεχνικές ανησυχίες; :raspberry: :lol:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Σάβ, 22 Μαρ 2014 1:21 am

merde_conserve έγραψε:με παλικαρίσιο ανάστημα και καλλιτεχνικές ανησυχίες

πάλι με μένα ασχολείστε;
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Σάβ, 22 Μαρ 2014 1:36 am

Βασιλική, αγαπητό μου παιδί
Σημείωση 1: Θεωρώ ότι δύναμαι να σε αποκαλώ έτσι, η κόρη μου είναι ελάχιστα χρόνια μεγαλύτερή σου.

Δραστηριοποιείσαι σε ένα χώρο, ο οποίος είναι ιδιαιτέρως κανιβαλικός και πρέπει να θωρακιστείς
Σημείωση 2: Η αδελφή μου επίσης δραστηριοποιήθηκε ως βοηθός σκηνογράφου και επιμελήτρια φωτογραφήσεων για περιοδικά μόδας και έχω ιδίαν αντίληψη.

Θα πρέπει να προφυλάσεις αυτό το οποίο αποκαλείται στο χώρο αυτό image και επιστημονικώς Κοινωνικό κεφάλαιο
Σημείωση 3: Ευχαρίστως θα σου διαβιβάσω την ελληνική μετάφραση του ISO 31000 - Guidelines for Risk Managemenτ (Οδηγίες για τη Διαχείριση Διακινδύνευσης).

Αναλογίσου τη φάση 1: Είμαι εγώ προσκεκλημένος στην εκπομπή του Πρετεντέρη (τυχαία αναφορά επειδή τον γνωρίζω από παλιά) και πάνω στην ερώτηση για τα "χαλια στα ΑΕΙ" του λέω "Ακου φάση με μια που παίζει στο κανάλι σας, την τάδε (με όνομα), που ήρθε και έπεσε στα γόνατα κ.λπ."
Σημείωση 4: Είσαι πλέον δημόσιο πρόσωπο και δεν επιτρέπεται να αναφέρεσαι σε άλλο, επίσης δημόσιο πρόσωπο, αυθόρμητα, δίνοντας την πάσα στον κάθε γλίτσα να τον (ΜΕ) σχολιάζει και να τον (ΜΕ) απειλεί να πάρει τηλέφωνο "για πάρτη σου".

Αναλογίσου τη φάση 2: Αναπαράγεται η συνέντευξή σου σε άλλες επίσης παρακμιακές εκπομπές ή φυλλάδες και βγαινει το εξής sequel: "Και άλλη φοιτήτρια, ανώνυμα, επιβεβαιώνει τη Βασιλική. Είναι γνωστό ότι ο Τ.Κ. κόβει με 4 και αφήνει υπονοούμενα στις όμορφες φοιτήτριες, ότι θα τις περάσει εάν..."
Σημείωση 5: Είσαι πλέον δημόσιο πρόσωπο και ότι λες έχει πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις διακινδύνευσης για σένα και άλλους.

Σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη σε όλες σου τις προσπάθειες.
Τελευταία επεξεργασία από neaoktana και Σάβ, 22 Μαρ 2014 1:42 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Σάβ, 22 Μαρ 2014 1:42 am

Θεωρώ ότι το θέμα έχει κλείσει και μπορεί πλέον να κλειδωθεί.
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Σάβ, 22 Μαρ 2014 2:03 am

Αααα με συγχωρείτε εδώ θα επέμβω. Δεν προβλέπεται!

Υ.Γ. εξ'άλλου μόλις δημοσιεύσατε, ίσως κάποιος επιθυμήσει τον αντίλογο. Εφόσον τηρηθούν οι στοιχειώδεις ισορροπίες μπορούμε να το διατηρήσουμε
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Σάβ, 22 Μαρ 2014 2:34 am

Μιας και οι πλευρές έχουν ξεκαθαριστεί, στην επόμενη τρολλιά/κάφρικη γνώμη, xaxixo ή xoxixa ή δεν ξέρω και γω ποιο άλλο τρόλλι, το topic κλειδώνεται και θα φάει και μία παρατήρηση ο φέρελπις τρόλος να στανιάρει. Άντε γιατί αρκετά εκτέθηκαν δημόσια αμφότερα τα πρόσωπα όσο εσείς καβλαντίζετε με το τρολλοaccount.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Σάβ, 22 Μαρ 2014 2:36 am

merde_conserve έγραψε:Μιας και οι πλευρές έχουν ξεκαθαριστεί, στην επόμενη τρολλιά/κάφρικη γνώμη, xaxixo ή xoxixa ή δεν ξέρω και γω ποιο άλλο τρόλλι, το topic κλειδώνεται και θα φάει και μία παρατήρηση ο φέρελπις τρόλος να στανιάρει. Άντε γιατί αρκετά εκτέθηκαν δημόσια αμφότερα τα πρόσωπα όσο εσείς καβλαντίζετε με το τρολλοaccount.

Το ότι αυτό τώρα είναι μια σοβαρή δήλωση, μάλιστα.. :ellinofreneia:
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση