από morisson » Σάβ, 22 Μαρ 2014 12:49 am
Merde διάβασα πως όταν πίνεις αναφέρεις το όνομά μου.Οπότε επέστρεψα δημήτριος και θα τα χώσω...
Όπως και να χει οι πολλαπλές ασχολίες μου το τελευταίο διάστημα (ατάκα να θολώνει τα νερά), με άφηναν έξω απ τα τεκταινόμενα της σχολής και κατ' επέκταση του MQN.Παρόλα αυτά τέτοια τόπικ παλιακά, πάντα μου φέρνουν, μια γεύση απο αυθαίρετη δόμηση, πόνους αυχενικούς μετά το 129o βίντεο του χρήστη mor1art1 σε μιά μέρα,μυρωδιές απο άπλυτα πιάτα εξεταστικής.Οπότε σε στάση προσοχής και με το όπλο μου επ ώμου, έχω να αναφέρω μερικά πράγματα.
Βασιλική,
ισως η δημοσιοποίηση ενός ονόματος να μην ήταν και το πιό κομψο πράγμα, αλλά η απάντησή σου νομίζω καλύπτει και τον πιό κακεντρεχή.Έτσι όπως περιγράφεις τα πράγματα έχεις μοχθήσει πολύ για να κάνεις πραγματικότητα το όνειρό σου, σε μια χώρα που κινείται στο τρίπτυχο σχολίτσα-δουλίτσα-ζωούλα.Εύχομαι να συνεχίζεις με το ίδιο μεράκι ότι κάνεις, και να χεις καλή τύχη για τη συνέχεια.Δεν θα κρίνω τι είναι τέχνη, αν είσαι καλλιτέχνης ή αν το Κάτω Παρτάλι δημιουργεί κοινωνικούς προβληματισμούς ή όχι, γιατί πάντα στις τεχνοκρατικές χώρες, αντικείμενα όπως το θέατρο, η μουσική κ η ζωγραφική περνάνε ξώφαλτσα, υποχρηματοδοτούνται και μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.Οπότε ο δικός σου καθημερινός αγώνας, δικαιολογεί και πολλές "εκπτώσεις" (πάντα μέσα σε πολλά εισαγωγικά) αφού καλείσαι να ξεπεράσεις όλα τα παραπάνω.Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.
Υ.Γ.1.Neaoktana ελπίζω το θέμα να μην σας θίγει απλώς ήταν πολύ ευτράπελο για αυτό αντλεί τρολλιά.Στείλτε μια έκδοση NV4521(i) των σημειώσεών σας στον Κωστόπουλο να πάρει τα χαμπάρια του.
Υ.Γ.2.Παίζουν προτάσεις όπως μπλουζάκι MQN σε χρήστη vassak,καγκουριλίκια σε τέταρτο πάρτυ MQN με Βασιλική και Τσιμιτσέλη κτλ.
Υ.Γ.3.MQN κατεβάζει άγημα σε παραστάσεις Βασιλικής με πανό "Βασιλική μία απο εμάς"
Υ.Γ.4.Βασιλική έχεις ματάρες.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?