Προς κύριο Κατσαρέλη

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Προς κύριο Κατσαρέλη

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Πέμ, 20 Μαρ 2014 8:45 pm

Έχω τα μέσα. :raspberry:
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Πέμ, 20 Μαρ 2014 8:50 pm

@ merde-c
Αν είναι να αρχίσουμε Lamogio-photo-game, χάσατε... Το αρχείο μου είναι ανεξάντλητο...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Πέμ, 20 Μαρ 2014 8:57 pm

Δε θέλουμε λαμογιές, θέλουμε εκτενές φωτορεπορτάζ από το comeback Δάσκαλε. Μπορούμε να μιλήσουμε και με τη Βασιλική και να στηθεί φοβερό καστ. Σας δίνουμε δώρο το morisson που πάντα ήθελε να γίνει ηθοποιός και φίρμα αλλά δε δέησε, και έμπλεξε με βαριές ουσίες όπως τα πεπερασμένα.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Πέμ, 20 Μαρ 2014 9:07 pm

τωρα που ο morisson κυκλοφορεί με μουστάκι στα καλύτερα μπαρ της Αθήνας σχεδόν καθημερινά, η καριέρα του ηθοποιού μόνο ως σίγουρη μπορεί να θεωρηθεί
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Πέμ, 20 Μαρ 2014 9:09 pm

Σε έναν-δύο "σημαντικούς ανθρώπους" να "πλασαριστεί" (=κάτσει), όλα θα γίνουν. Μετά θα τον βλέπεις να είναι άνετος και χαβαλές αντικριστά από το Θέμο.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Πέμ, 20 Μαρ 2014 9:20 pm

Best topic ever! Δεν θα μπορούσα να λείψω από μια τέτοια ιστορική στιγμή!
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Πέμ, 20 Μαρ 2014 10:30 pm

ριγιουνιον!
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό vassak » Παρ, 21 Μαρ 2014 2:42 am

Aγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι του MQN και κύριε Κατσαρέλη, καλησπέρα σας.

Εδώ Βασιλικη Τρουφάκου.

Με ενημέρωσαν μόλις για το εν λόγω τόπικ και μπήκα αμέσως για να απαντήσω επίσημως.
Θέλω να πω ότι παρά τα χιούμοριστικά σχόλια με τα οποία γέλασε λίγο το χειλάκι μου,
κατα τα άλλα μου κόπηκε η χολή.
Καλά να πάθω, κυριε Κατσαρέλη, θα μου πείτε και θα συμφωνήσω.
Δεν είχα σε καμμία των περιπτώσεων πρόθεση να σας δημιουργήσω κανένα θέμα ή προβληματισμό.
Αυθόρμητα απάντησα στην ερώτηση και παρέθεσα ΚΑΚΩΣ και ΚΑΚΙΣΤΑ το όνομα σας.
Το έκανα όμως-αν και απερίσκεπτα- με σεβασμό.

Θέλω μόνο να πω δύο πράγματα.
Πρώτον, ότι έχω μοχθήσει στην ενασχόληση μου με τη σχολή. Για να μην πω έχω φτύσει αίμα και το παρακάνω δραματικό.
Εξάλλου έτσι είναι η σχολή.
Ξεκίνησα να παρακολουθώ και να δίνω μαθήματα στη σχολή αφού τελείωσα το Εθνικό Θέατρο, από αγάπη για τη σχολή, όταν πλέον οι γνωστοί μου βρίσκονταν στο πτυχίο, έχοντας χάσει στην ουσία κάθε επαφή. Στην αρ'χη και για καιρό δεν είχα καμμία πρόσβαση σε σημειώσεις, βιβλία, παρακολουθήσεις πάλευα να κάνω, να μην καταλαβαίνω... Ένα κουβάρι. Όμως παλεψα, έφυγα για δύο χρόνια από τις όποιες θεατρικές μου δουλειές γιατί το ήθελα πολύ να κάνω αυτή τη σχολή. Ζήτησα βοήθεια από τους πάντες και χτυπήθηκα αλύπητα να ξαναμπώ σε τροχιά σπουδών στο ΕΜΠ. Όπως δηλαδή ακριβώς έπρεπε.
Εχω ζήσει άπειρα ευτράπελα:
να διαβάζω από λάθος βιβλίο, να σπάω το κεφάλι μου πάνω από μία άσκηση και να μην έχω έναν φίλο συνάδελφο να πάρω να κάνω μία ερώτηση,να φτάνω στη σχολή και να μπερδεύω ποια έιναι η αίθουσα 01ΑΒ πχ, να πρέπει να ρωτήσω ντροπιασμένη κάποιον από τα τραπεζάκια, να καταλήγω σε λάθος αίθουσα, σε λάθος Δήμο (να πηγαίνω Γκίνη και να εξεταζόμαστε Ζωγράφου), να μιλάω σε καθηγητή και να νομίζω ότι είναι επιτηρητής, να πρέπει να όλοκληρώσω εξέταση επίσημη μισή ώρα πρίν την επίσημη λήξη της για να πάω σε ακρόαση, να έχω δώσει δύο μαθήματα πρωινά ένα 8 και ένα 12 και μετά να ταξιδέψω για Λαμία όπου έπαιζα το βραδυ στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και πολλά άλλα.
Αυτά για την ιστορία.
Δευτερον και σημαντικότερο, το γραπτό μου ηρθα να το δω την ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΓΡΑΠΤΩΝ. Μαζί με άλλους φοιτητές και όχι κάποιο βροχερό απόγευμα μόνη δακρυσμένη με κάποιο βαθύ ντεκολτέ και με κηδειόχαρτα από τον πατερα μου στο χέρι-χτύπα ξύλο.
Ηρθα γιατί εσκιζα τα ιματια μου- ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ- ότι έχω γράψει το θέμα της υδροστατικής σωστά.
Φευ. Δεν το είχα γράψει σωστά.
Μου το εξηγήσατε-το κατάλαβα-έφυγα.
Όπως δηλαδή παρέθεσα και στην εκπομπη ΠρωινόMΟU.
Δεν συνέβη τίποτε άλλο και άρα λογικά και δεν με θυμάστε.
Το μάθημα το διάβαζα μέρες και μέρες, έιχα δώσει και μία πρόοδο. το διάβαζα Ιούνιο μήνα πάνω στη χαρά του Θεού εν μέσω γυρισμάτων στην Αμοργό για μία ταινία.
Μιλάμε για το απόλυτο χαρντ-κορ. Πρωί γύρισμα-βραδυ ρευστά και ο φραπές σύννεφο.
Και πίστευα ότι έχω γράψει! Όπως πολλοί άλλοι φοιτητές πριν και πολλοί μετά από εμένα στο ίδιο μάθημα...

Ζητω ταπεινά συγγνώμη αν σας προσέβαλα.

Επειδή το μόνο μου στήριγμα στη σχολή υπηρξε για κάποιο καιρό το MQN {στο οποίο όταν με λούσουν τα πλούτη [μετα την διασημότητα που με έχει λούσει και με αναγνωρίζει ο περιπτεράς (τον οποίο, μεταξύ μας, ήξερα κι από πριν -ονόματα δε λέω, αρκετα τραβήγματα έχω ήδη :crazy:, πάντως γνωριζόμασταν με τον περιπτερά. Και με τη γυναίκα του. Εξαίρετοι άνθρωποι.)] θα του στήσω αδριάντα μπρούτζινο.} γνώρισα την συμμετοχή σας σε αυτό, την σέβομαι απόλυτα- όπως και όλοι νομίζω- και σας ένιωθα σαν στήριγμα και εσάς που πάντα μπαίνετε, σχολιάζετε, ενημερώνετε, λύνετε απορίες κλπ.
Ανέφερα το όνομά σας ΚΑΚΩΣ επειδη ένιωθα άνετα μαζί σας, σαν να σας γνωρίζω, όπως νιώθει και για μένα ο Χ περιπτεράς επειδή με βέπει στο Παρτάλι και γελάει.
Οι χώροι όμως είναι εντελώς διαφορετικοί, σαφώς.
Θα έπρεπε να είμαι πιο προσεκτική κι ό,τι είπα θεώρησα ότι δεν ήταν μειωτικό, κάθε άλλο.
Καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ τους οποιους λόγους για τους οποίους δεν θα θέλατε το όνομα σας να αναφερθεί δημόσια στην εκπομπή πρωινόΜΟU.
Ζητώ συγγνώμη από εσάς και την οικογένειά σας.
Είναι περιττό να πω το πόσο ακραία αγχωμένη μπορεί ήμουν.
Και πάλι συγνώμη ταπεινά.

ΥΓ:Κ'ύριε Κατσαρέλη, με όλο το θάρρος, καλά κάνετε και δεν βλέπετε Κάτω Παρτάλι, η ΠρωινοΜOU, αν δεν σας ευχαριστεί.
Αν ωστόσο, σας ευχαριστούσε να δείτε Ιψεν στο θέατρο, μπορείτε να έρθετε στο Από Μηχανής Θέατρο που παίζω στον Αρχιμάστορα Σόλνες.
Πέμπτη- Κυριακη.
Εκεί, ίσως, θα ήταν πιο δίκαιο να κρίνετε κατά πόσο είμαι καλή ηθοποιός ή όχι, απ΄ότι στην εκπομπή ΠρωινόMOU.
Αν παρ' ελπίδα έρθετε θα σας ξαναζητήσω δια ζώσης ταπεινά συγγνώμη και το εννοώ.
Γιατί έχετε δίκιο και ειλικρινά έχω λυπηθεί πολύ.

Φιλικά,
Βασιλική Τρουφάκου.
vassak

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Παρ, 21 Μαρ 2014 2:54 am

respect

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 21 Μαρ 2014 2:57 am

Εντάξει Βασιλική προσκυνώ, άπειρο respect!

Πέρα από την πλάκα που έγινε με την εμφάνισή σου (δικαιολογημένη, όταν το όνομα του Τ.Κ. και η όλη καμένη φάση της σχολής ΠολΜηχ Ε.Μ.Π. αναδύεται στην τηλεόραση και μάλιστα με τέτοιο γδούπο), θεωρώ ότι στάθηκες πολύ εντάξει στην εκπομπή και δεν έδωσες κάποια αφορμή για κακεντρέχεια. Τα όποια χιουμοριστικά σχόλια (και δικά μου εκτός των άλλων) έχουν να κάνουν με την εκπομπή και τη φάση και όχι με το γεγονός του να χρωστάς ρευστά. :ninja:
Άσε που θεωρώ ότι από το στάδιο της περιπέτειας συναισθημάτων που συνοδεύουν το στραπάτσο στο τελευταίο μάθημα - νέμεσι μας έχουμε περάσει όλοι (ή αν όχι όλοι, εξαιρώ τα φυτά, τότε οι περισσότεροι!). Π.χ. εγώ ακόμα θυμάμαι πόσες μέρες ξαγρύπνησα και πόσα πρωϊνά περίμενα για 4 ώρες έξω από το γραφείο του Λ. μπας και εμφανιστεί για να δω το γραπτό στη Στατική ΙΙ. Το να περιμένεις 6-7 και να σου σκάει 4 ειδικά στο τελευταίο μάθημα ξυπνάει πάντα τα πιο πρωτόγονα ένστικτα. Επίσης χαίρομαι που το MQN κατάφερε να κρατήσει κόσμο στη σχολή - είναι άλλωστε λιγότερο βαρύ στη συνείδηση από το να παρακαλάς πουκαμισάτους για σημειώσεις στα τραπεζάκια όπως γινόταν παλιά.

Με επίγνωση του ότι τόσο η Βασιλική όσο και ο Τ.Κ. γράφουν επώνυμα στο site και όλοι οι άλλοι σχολιάζουμε ελεύθερα με τη 'μαγκιά' του ανώνυμου, προσβλητικά σχόλια προς κάθε πλευρά θα διαγράφοντα/μετακινούνται στον κάδο χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αφήστε τη μαγκιά του πληκτρολογίου για το youtube.

Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες