Να χαρώ εγώ ριζοσπαστικότητα και αλλαγή.. Με τη Μοροπούλου επικεφαλή....
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=420950 Η Ανταρσύα θα τα φταίει όλα και εδώ.... Κοιτα να δεις και εμένα μου είχανε πει κάτι κομμούνια πως εχθρός της Ανταρσύα είναι σύσσωμο το σύστημα, δεξιά αριστερά κέντρο.. Έξω απ'όλα φάση... Αισχρά ψέματα... Και πως κάποιοι, λέει, επέλεξαν να ενσωματωθούν, μα ακόμα και αυτό το κάνουν προκαλώντας συνεχώς ανέκδοτα περιστατικά, αυτοί φταίνε που έχουνε υψηλή ευφυΐα και δεν μπορούνε να αντισταθούνε στο ιντερνετικό τρολλάρισμα..;
Άλλωστε ο/η gousia κάτι ξέρει και μιλάει, όλες τα ίδια κάνουμε... Σας τυραννάμε, σας ψήνουμε το ψάρι στα χείλη, σας κάνουμε να νομίζετε πως μας έχετε σίγουρες... Αλλά τσουπ όλο ξεφεύγουμε και σας τη βγαίνουμε από πάνω.. Δικιά μου δικιά σου δε σας χαλάω εγώ χατίρι, μπορεί να πιστεύει ο καθείς ότι τον κάνει να νιώθει πιο σίγουρος, μη σας πέσει η αυτοπεποίθηση τώρα με το νέο μνημόνιο για την μετα-εκλογών εποχή.
ΥΓ: Μια χαρά υπάρχει και δικό μας υπόδειγμα, όπου μπορεί ο καθείς να δημοσιεύσει χωρίς λογοκρισία το οτιδήποτε. Όσο για την επιτυχία του πολιτικού υποκειμένου προφανώς δε την μετράμε με τους ίδιους όρους, εμείς πχ το αστικό κοινοβούλιο δεν τον αναγνωρίζουμε και άρα δεν μας αγγίζει η μη συμμετοχή σε αυτό.